|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-04-2009, 12:23
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bobesz bá
De ha azt sikerült elérnem, hogy ez a mondat kikerült a FAQból, akkor már elértem valamit, mivel most már nem látom ott 
|
Fogalmam sincs miről beszélsz. Egész biztosan nem volt leírva sehova a Hódítón belül, hogy "nyugodtan ossz meg másokkal információt a játékon kívül."
|

03-06-2009, 04:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Fogalmam sincs miről beszélsz. Egész biztosan nem volt leírva sehova a Hódítón belül, hogy "nyugodtan ossz meg másokkal információt a játékon kívül."
|
:-)
Akkor egész biztosan nem olvastad el mit írtam le az előbb 
Oda írtam, mi volt leírva, és azt is, hogy az mit jelent, bizonyos olvasatban!
De nem rossz taktika egy vitában, hogy figyelmen kívül hagyjuk az ellen állításokat, viszont ez csak demagógiára jó, nem pedig a tények cáfolatára 
|

03-06-2009, 08:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
De nem rossz taktika egy vitában, hogy figyelmen kívül hagyjuk az ellen állításokat
|
Az viszont szerintem kifejezetten rossz egy vitában, hogy valótlan dolgokkal akarod a magad igazát alátámasztani... Innentől részemről nincs miről beszélni.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

03-06-2009, 18:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az viszont szerintem kifejezetten rossz egy vitában, hogy valótlan dolgokkal akarod a magad igazát alátámasztani... Innentől részemről nincs miről beszélni.
|
Ez igaz!
Viszont volt a FAQba egy mondat arról, hogy az MSN log nem bizonyíték, és ez alapján nem lehet átrakni valakit.
Ergo ha nem jár érte büntetés....
Ezt már leírtam 
Viszont már nem látom ott ezt a mondatot, de ettől még ott volt, és mások is látták :P
|

03-06-2009, 18:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ez igaz!
Viszont volt a FAQba egy mondat arról, hogy az MSN log nem bizonyíték, és ez alapján nem lehet átrakni valakit.
Ezt már leírtam 
Viszont már nem látom ott ezt a mondatot, de ettől még ott volt, és mások is látták :P
|
Ez spec szerintem még most is benne van. De senki nem mondta, hogy csakis írásos vallomás számít bizonyítéknak. Ez a legegyszerűbb, ez tény, de általában nem ez alapján történnek az áthelyezések.
|

03-06-2009, 20:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Ez igaz!
Ezt már leírtam 
|
Tehát úgy próbálod meg kiforgatni a súgót, hogy ezen mondat alapján azt állítod, hogy msn-en lehet másról infót kiadni?
|

03-07-2009, 22:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Tehát úgy próbálod meg kiforgatni a súgót, hogy ezen mondat alapján azt állítod, hogy msn-en lehet másról infót kiadni?
|
Nem kiforgatom, csak egyfajta értelmezést adok neki.
De lényegtelen, hogy forgatom vagy nem. Ez folyamatosan megtörténik, és mint Ati mondta, nem ez alapján helyeznek át valakit 
De mivel le van írva hogy ezért nem jár büntetés, elég sokan ki is használják, és menne a különféle cset programokra 
|

03-07-2009, 22:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Nem kiforgatom, csak egyfajta értelmezést adok neki.
De lényegtelen, hogy forgatom vagy nem. Ez folyamatosan megtörténik, és mint Ati mondta, nem ez alapján helyeznek át valakit 
De mivel le van írva hogy ezért nem jár büntetés, elég sokan ki is használják, és menne a különféle cset programokra 
|
Valami ilyesfajta válaszra vártam.
Bár még mindig azon tűnődöm, hogy vajon bárgyú ostobaságból vagy merő gerinctelenségből mondod ezt.
Elnézést a kissé maró hangnemért, de ez a hozzáállás minden jóérzésű emberben hányingert kelthet - vagy csak én teszem magasra a mércét? 
|
The Following 4 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|