|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-21-2006, 12:17
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by wand
ehh...akkor nézzük ki mit dumál bele:
sajnos megint nincs iagazad
és az emlékezeteddel is gond van 
TB nem 4 körrel hanem 2 nappal korábban volt utoljára támadni..
bocs, hogy kicsit sok helyet foglalok egy teljes eseménylistával:
..
|
Bocs hogy 1,5 év távlatából kell reagálnom és becsődöl az emlékezet 
A lényegen mitsem változtat. Akkor sűrűn ütögetett TB és figyelve volt. Te is tudod más is. Nem mondta senki, hogy hazug vagy. Mindenki eldönti a saját tapasztalatai alapján mennyire vagy hiteles.
|

05-21-2006, 12:25
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by monro
Bocs hogy 1,5 év távlatából kell reagálnom és becsődöl az emlékezet 
A lényegen mitsem változtat. Akkor sűrűn ütögetett TB és figyelve volt. Te is tudod más is. Nem mondta senki, hogy hazug vagy. Mindenki eldönti a saját tapasztalatai alapján mennyire vagy hiteles.
|
jó lépjünk túl a dolgon
és valóbna a lényegen mitse változtat, régebben is lehette kör közben odaállni kitámadott klánhoz, és a manuális frissítéssel is meglenne rá a lehetőség.
régen is az volt, hogyha kitámadott agy klán, akkor mások ráálltak, most ugyanez lenne.
nekem már több érvem nincs, lehet dönteni.
|

05-21-2006, 13:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by wand
jó lépjünk túl a dolgon
és valóbna a lényegen mitse változtat, régebben is lehette kör közben odaállni kitámadott klánhoz, és a manuális frissítéssel is meglenne rá a lehetőség.
régen is az volt, hogyha kitámadott agy klán, akkor mások ráálltak, most ugyanez lenne.
nekem már több érvem nincs, lehet dönteni.
|
Egyéniben is ugyan ez a veszély megvan, ahol dinamikus a pontlista. (1/A , 2/B) És megint csak a nagy klánokat nézed, ahol "oda kell állni". Lent oda se kell állni mert 3-4 vagy még több klán egymástól 2 körre van eleve. Akkor ők ki se menjenek?
Szóval ez nem érv szerintem. A klántámadást védi a csúsztatott megjelenése a szövieseményeknél. A "füles" ellen meg sose fogsz tudni mit tenni, sőt nem is akarsz... de ez már egy másik történet.
|

05-21-2006, 13:48
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Azon gondolkodtam, hogy vegulis mit szeretnetek. Amig eddig volt a valtoztatas elott, az jo volt? Tehat ha azt vhogy visszaszimulalnank, megoldas lenne? Vagy mindenkeppen meg kellene reformalni az egeszet, mert eddig sem volt tul jo, de most meg rosszabb lett?

05-21-2006, 14:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Próbáljuk megtalálni azt a megoldást amikor is a védőnek van esélye visszatámadni. A támadónak pedig van esélye egyáltalán beütni.
Itt jön elő az a dolog, hogy ahhoz hogy beüss egy 50% barakk 10% toronnyal rendelkező klánt 70valamennyi % barakk kell. De akkor tök üresen hagytad az egész klánt. És ha ekkor esélyt adsz a védőnek visszajönni akkor az akár több sereggel is be tud téged ütni (alulról).
|

05-21-2006, 14:39
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Remedy
Azon gondolkodtam, hogy vegulis mit szeretnetek. Amig eddig volt a valtoztatas elott, az jo volt? Tehat ha azt vhogy visszaszimulalnank, megoldas lenne? Vagy mindenkeppen meg kellene reformalni az egeszet, mert eddig sem volt tul jo, de most meg rosszabb lett?
|
ami eddig volt az sem volt túl jó, amit most monroék hiányolnak, hogy idáig ha klánban támadtakakkor kv közben volt pár másodperced észrevenni és visszatámadni, ha készültél rá. ez most a kv közbeni szünettel megszűnt, mondjuk majdnem az eredeti állapotot adná vissza a +10mp es szünetfeloldás
aminek vannak előneyei és hátrányi is
előnyei: a támadó semmiképp nem tudja a végsőkig kihúzni a támadást hogy a védőnek max 1mp legyen észlelni és visszatámadni. ha a védő figyel akkor mindenképp marad 10mp észlelni és vissaztámadni.
hátránya: a védő már 2 körre indul, ami már módot ad akár tekizésre
|

05-21-2006, 14:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Arwyl szelleme
Egyéniben is ugyan ez a veszély megvan, ahol dinamikus a pontlista. (1/A , 2/B) És megint csak a nagy klánokat nézed, ahol "oda kell állni". Lent oda se kell állni mert 3-4 vagy még több klán egymástól 2 körre van eleve. Akkor ők ki se menjenek?
Szóval ez nem érv szerintem. A klántámadást védi a csúsztatott megjelenése a szövieseményeknél. A "füles" ellen meg sose fogsz tudni mit tenni, sőt nem is akarsz... de ez már egy másik történet.
|
pont nemrég láthattad, hogy a "dinamikus pontlista", csak azoknál az oriknál működik akik kb a csoport létszám 2% án belül vannak hozzád és nem 2 körre vannak.
azaz gyakorlatilag egyéniben is csak a nagyoriknak megy, de ahol 2 körre van 30-40 ország (tehát a játékosok 70-80%nak) ott nem működik.
klánban ha 3-4 klán van 2 körön belül, bizobnyosan meggondolod, hogy kimész e támadni, eddig adott votl a lehetőség, hogyha támadás indítás után, olyan pontra kerültél, hogy ne legyen klán 2 körre akkor kimehettél.
|

05-21-2006, 20:11
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Arwyl szelleme
|
Én továbbra is tartom, hogy ahol sok klán van 2 körre, ott nyilván bármikor számítani lehet a támadásra. Ahol nincs, ezentúl ott is kelljen? Ez szerintem egy NAGYON ROSSZ ötlet lenne.
|

05-21-2006, 21:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Kicsit gondolkodtam a nyomógombos rendszeren
Nézzük meg, hogyan lehet a pontlistán vándorolni.
- Bontással azért olyan nagyon sok kört nem lehet klánszinten távolodni. Tehát ha egy klán fölöttem annyi körre van, hogy bontással mellém jöhet, akkor figyelnem kell, mintha 2 körre lenne.
- Ország törléssel, fordulással teljesen váratlanul fel lehet tűnni bárki mellett. Ezért ilyen esetben letiltanám a nyomógomb használatát a következő körváltásig.
- Egyszeri nagy felfedezéssel nem lehet váratlanul más mellé kerülni, mert a felfedezés után autómatikusan frissül a klán pontlista.
- Katonák lefokozásával, klánéheztetéssel szintén nem lehet váratlanul más mellé kerülni, csak ha elég közel van az ellenfél.
- Tagfelvétellel és tag kizárással szerencsére már nem lehet váratlanul vándorolni.
Szóval szerintem nincs komoly veszélye a váratlan mellékerülésnek. Csak akkor kell intenzíven figyelni, ha pár körre van az ellenfél.
Más:
A mostani változtatás előtt a tornyos védelem a védekezőknek, a klántámadási rendszer pedig a támadóknak kedvezett, hisz a jól támadót csak nagyon felkészülten lehetett megfogni.
A nyomógombos rendszer erősíti a védő oldalt, hisz könnyebb visszatámadni, tehát csak akkor lehetne szerintem bevezetni, ha a klánvédelmet is gyengítenénk, ezt viszont Ati elvetette.
Last edited by -Fegya-; 05-21-2006 at 21:36..
|

05-22-2006, 01:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by -Fegya-
- Bontással azért olyan nagyon sok kört nem lehet klánszinten távolodni. Tehát ha egy klán fölöttem annyi körre van, hogy bontással mellém jöhet, akkor figyelnem kell, mintha 2 körre lenne.
...
Szóval szerintem nincs komoly veszélye a váratlan mellékerülésnek. Csak akkor kell intenzíven figyelni, ha pár körre van az ellenfél.
|
Éppen elég gond, ha pl 6 körről simán melléd bont/fokoz egy klán egy pillanat alatt nagyon közel a kv-hoz, frissítést nyom, kiküldi a seregét... azonnali visszakísérés nélkül üthet -ez hol jó?
Néhány 1000 pont bontásról/fokozásról van csak szó, ami még egy kisebb klán esetén sem megvalósíthatatlan.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules