|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

02-14-2009, 08:17
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Szerintem teljesen érthető az,ha a cigányokkal szembeni előítéletek,érzelmek vagy tettek egy ilyen történés után megerősödtek.
Az üzenetet bár eddig még nem kaptam meg,szerintem jópofa,ahogy az aktualitáshoz igazították egyesek a szakállas poént.
Beni .. azért fura egy véleményed van neked.. egyik nap Divízió88-at hallgatsz,nem kicsit durva számait ráadásul..másnap bizonygatod mindenkinek,hogy Te mekkora nemzeti érzelemraktárokkal rendelkezel..harmadnap jössz a dühöngőbe felháborodni,hogy micsoda dolog az,hogy szegény cigányokból már viccet űznek. Mi lesz következőleg? lopcsány FAN klub?
Ejj,ejj .. Tomcat rulezz .. 
|
Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb. 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

02-14-2009, 11:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb. 
|
Igazán komoly gondolkodású emberke vagy te, azért nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..

02-14-2009, 11:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Igazán komoly gondolkodású emberke vagy te, azért nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..
|
Van még időm "felnőni" 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
The Following 4 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|

02-14-2009, 12:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Van még időm "felnőni" 
|
Tudod én 10 évesen is tudtam, hogy rossz dolog verekedni, és nem kevésbé rossz arra buzdítani..
Nem hinném, hogy sokat segítene rajtad, ha felnőnél..

02-14-2009, 12:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Tudod én 10 évesen is tudtam, hogy rossz dolog verekedni, és nem kevésbé rossz arra buzdítani..
|
Ha nem nagy kérés, akkor a személyeskedést privátban, mert NEM ÉRDEKEL, hogy te mit gondolsz másokról, és hogy mivel tudod a másikat bántani!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-14-2009, 15:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ha nem nagy kérés, akkor a személyeskedést privátban, mert NEM ÉRDEKEL, hogy te mit gondolsz másokról, és hogy mivel tudod a másikat bántani!
|
Tudtommal a dühöngőben vagyunk, akkor engedd meg nekem "kérlek", hogy mások jellemén dühöngjek. Kösz!!!!!!!
Nem kérek kommentet
The Following 2 Users Say Thank You to Zsáni For This Useful Post:
|
|

02-14-2009, 16:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Tudtommal a dühöngőben vagyunk, akkor engedd meg nekem "kérlek", hogy mások jellemén dühöngjek. Kösz!!!!!!!
Nem kérek kommentet
|
Ne haragudj, de ez nem dühöngés, hanem SÉRTEGETÉS, tudod, mit jelent ez a szó? És tudod, hogy nem illik? Kinek is van még baj rajta kívül a jellemével?  Bocsi, de erre nem tudok mást írni...
|

02-14-2009, 16:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ne haragudj, de ez nem dühöngés, hanem SÉRTEGETÉS, tudod, mit jelent ez a szó? És tudod, hogy nem illik? Kinek is van még baj rajta kívül a jellemével?  Bocsi, de erre nem tudok mást írni...
|
A sértegetés az lett volna, ha lebunkózom, vagy lehülyézem, ne keverjük a dolgokat. Az, hogy felhívtam a figyelmét néhány problémára, más kérdés, és hogy én éppen dühöngtem-e, azt azért majd én eldöntöm. attól, mert nem írom tele a hsz-em mad figurákkal, még dühönghetek.
Ha meg nem tudsz mást írni, ne írj, Te is csak személyeskedsz, aminek te a legnagyobb ellensége vagy ugyebár...
várom a priviket innentől (hagyjuk a topicot)

02-14-2009, 17:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
A sértegetés az lett volna, ha lebunkózom, vagy lehülyézem, ne keverjük a dolgokat. Az, hogy felhívtam a figyelmét néhány problémára, más kérdés, és hogy én éppen dühöngtem-e, azt azért majd én eldöntöm. attól, mert nem írom tele a hsz-em mad figurákkal, még dühönghetek.
Ha meg nem tudsz mást írni, ne írj, Te is csak személyeskedsz, aminek te a legnagyobb ellensége vagy ugyebár...
várom a priviket innentől (hagyjuk a topicot)
|
személyeskedek? Rendben van, akkor mostantól magamba szállok, és megpróbálok mindenkinek tökéletes lenni, és nem védek meg valakit, aki szerintem megérdemli. Nem baj, a lényeg, hogy itt mindenki tökéletes ember lett, és bárkit leszólhat, bárkit sértegethet, csak mert olyan kedve van.
Quote:
nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..
|
Quote:
|
Olvasd el újra. Ha szerinted ezek nem sértések, akkor mi? Mert szerintem az egyik legnagyobb sértések közé tartoznak.
1. megsérted valakinek a szüleit, akiket szeret, akikre mindig számíthat, akik mindig mellette állnak.
2. semmibe nézed a másikat, elmondod neki, hogy mekkora egy szar alak, és az is marad élete végéig.
Ez nem sértő szerinted? Ha nem, akkor valamelyikünk értékrendjével igen komoly gondok vannak.
Ja, és én nem személyeskedem, mert nem vágok a fejedhez semmit, csak általánosságokban beszélek.
|
The Following 4 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-14-2009, 18:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
személyeskedek? Rendben van, akkor mostantól magamba szállok, és megpróbálok mindenkinek tökéletes lenni, és nem védek meg valakit, aki szerintem megérdemli. Nem baj, a lényeg, hogy itt mindenki tökéletes ember lett, és bárkit leszólhat, bárkit sértegethet, csak mert olyan kedve van.
Olvasd el újra. Ha szerinted ezek nem sértések, akkor mi? Mert szerintem az egyik legnagyobb sértések közé tartoznak.
1. megsérted valakinek a szüleit, akiket szeret, akikre mindig számíthat, akik mindig mellette állnak.
2. semmibe nézed a másikat, elmondod neki, hogy mekkora egy szar alak, és az is marad élete végéig.
Ez nem sértő szerinted? Ha nem, akkor valamelyikünk értékrendjével igen komoly gondok vannak.
Ja, és én nem személyeskedem, mert nem vágok a fejedhez semmit, csak általánosságokban beszélek.
|
Azt hiszem kicsit gondok vannak a fejedben 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|