|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

01-01-2009, 21:23
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Elfi
Mint ahogyan azt sem, hogy Vityu először lebénázod a 2-3%os óriásokat, aztán eszedbe jut, hogy te is rá voltál kényszerülve, hogy Orkként 6-7%-ot tarts. .
|
Azért óriásként annyit tartani...sose pazaroltam óriásba 1max 2 kocsmánál többet! Úgy se, ha bányáim voltak, és loptak is. Annyira elenyésző, amit el tudnak vinni... Orknál 3 ország tekercsezett le egy nap, 20millába került pótolni, és csak 3 fajtát vittek, mert annyi volt benn. Szerintem van különbség!
Orkként azért kellett annyit tartsak ott, mert még az óriások is le tudtak volna lopni...Így csak a tolvajok/hadi tolvajok fértek be, ami meg rögtön előnyösebb lett.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

01-01-2009, 21:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Kicsit gondolkodok. Tegyük fel 60k népesség kell neki, ez 1 nap alatt 750k katona kell neki, ha folyamatosan halad, és kell, hogy működjenek az épületei... 750k katonából már elég szépen lehet fedezni is... És akkor ez csak 1 nap. Azért itt ez már túl megy egy olyan határon, amit én nem akarok elhinni. Vagy pedig aki csinálta, csak poénból, mert volt rá annyi pénze...
750k katona ha 12000 arany áron számolunk, 9yard. Ha 10k-n, akkor 7,5. Ha napi ennyi pénzt, plusz a seregengedéseket, a sereg véletlen elengedését (elég egyszer nem felébredni a fokozásra) megérte annak aki ezt csinálta...
És akkor nem esett szó arról, hogy vajon kerül ki a piacra napi 750k frissen képzett egység? És ha ekkora a kereslet, akkor nem ugrik meg az ár? Akkor már megint sokkal többe kerül...
Nem, én ezt nem akarom elhinni. Ha igaz volt, ha nem.
|
Ehhez annyit hozzá tennék, hogy nem kell minden körben befokozni annyit, nem hiszem hogy állandóan járt a sereg, meg tornyokba csak akkor kell fokozni, hogyha jön a sereg, amúgy felesleges.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

01-01-2009, 21:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Ehhez annyit hozzá tennék, hogy nem kell minden körben befokozni annyit, nem hiszem hogy állandóan járt a sereg, meg tornyokba csak akkor kell fokozni, hogyha jön a sereg, amúgy felesleges.
|
dupláztam, és nem tudom kitörölni valami miatt :S Nincs olyan, hogy törlés :S
Last edited by vityu; 01-01-2009 at 21:56..
|

01-01-2009, 21:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szerintem, ha valaki 0% házzal játszik, akkor azt csak azért, hogy 90valahány % barakkal tudja nyomni. Nem hinném, hogy egyáltalán tart tornyokat. Kell pár % templom a vérszomjhoz meg a védelemhez, a többi barakk. Ha 80x% barakkal akarna játszani, akkoris inkább 10% házat tartana, mint 10% tornyot...
|

01-01-2009, 22:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Szerintem, ha valaki 0% házzal játszik, akkor azt csak azért, hogy 90valahány % barakkal tudja nyomni. Nem hinném, hogy egyáltalán tart tornyokat. Kell pár % templom a vérszomjhoz meg a védelemhez, a többi barakk. Ha 80x% barakkal akarna játszani, akkoris inkább 10% házat tartana, mint 10% tornyot...
|
Vityu gondolkodj 
Evidens hogy hosszú távon hülyeség ilyen orit tartani. 2 oka lehet amiért időszakosan ilyet tart az ember:1, emberi távolságon belül nincs más üthető ori, csak egy igazi bunker elf. mondjuk ha ez már magas hekin van, akkor a fedezés is ki(volt)lőve. itt kell mondjuk 95% barakk meg 5% templom a vérszomjra  semmi egyéb nem szükséges  bele fokozni pedig csak akkor kell amikor ütni indulsz. többi esetben ha úgysincs bent a sereg, fölösleges müködnie, az amúgyis üres barakkoknak  a másik eset pedig ha klánütéshez kell ennyire kigyúrt ori, akkor elvben belefér a 100%barakk, mert ugye ott még a vérszomj se kell  természetesen itt is pár körre kell csak a fokozás. ez utobbi esetben jellemzőbb inkább az ilyen szélsőséges kialakitás, mert nagyságrendekkel nagyobb a "jutalom"  voltak már nem is 1x kevés házas orik az A-ban,sőt ház free oriról is halottam már 
|
|

01-02-2009, 02:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Vityu gondolkodj 
Evidens hogy hosszú távon hülyeség ilyen orit tartani. 2 oka lehet amiért időszakosan ilyet tart az ember:1, emberi távolságon belül nincs más üthető ori, csak egy igazi bunker elf. mondjuk ha ez már magas hekin van, akkor a fedezés is ki(volt)lőve. itt kell mondjuk 95% barakk meg 5% templom a vérszomjra  semmi egyéb nem szükséges  bele fokozni pedig csak akkor kell amikor ütni indulsz. többi esetben ha úgysincs bent a sereg, fölösleges müködnie, az amúgyis üres barakkoknak  a másik eset pedig ha klánütéshez kell ennyire kigyúrt ori, akkor elvben belefér a 100%barakk, mert ugye ott még a vérszomj se kell  természetesen itt is pár körre kell csak a fokozás. ez utobbi esetben jellemzőbb inkább az ilyen szélsőséges kialakitás, mert nagyságrendekkel nagyobb a "jutalom"  voltak már nem is 1x kevés házas orik az A-ban,sőt ház free oriról is halottam már 
|
Mondassz valamit!  Tehát tényleg, itt a magas hektár az, ami a döntő. Az igen magas hektár!
|

01-02-2009, 02:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mondassz valamit!  Tehát tényleg, itt a magas hektár az, ami a döntő. Az igen magas hektár!
|
És az, hogy nem sokáig voltak fenntartva az ilyen országok 
|

01-02-2009, 02:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
És az, hogy nem sokáig voltak fenntartva az ilyen országok 
|
A nem sok, azért szerintem nem 1 napot jelentett!
Mellesleg nem kéne ilyenkor aludnod? 
|

01-02-2009, 03:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
A nem sok, azért szerintem nem 1 napot jelentett!
Mellesleg nem kéne ilyenkor aludnod? 
|
De, de csak KÉNE, tehát nem kell.És neked? 
|

01-02-2009, 03:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
De, de csak KÉNE, tehát nem kell.És neked? 
|
22évesen én döntök  , amúgy elvileg tanulok, de volt pár ügyem, így nem ment! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|