Quote:
Originally Posted by Debilke
Jupi, nem normálból átkerült oriról beszéltem, hanem anarchba regelt oriról, valamint egyetlen egy zöldet sem küldtem annak ellenére, ami történt, szóval nyista rinya, szó nélkül álltam a sarat, kibontottam, ennyit tudtam tenni... kaptam azt a 2 orit ajándékba, hogy mikor normálban épp punnyadás van, tudjak játszogatni, arra nem számítottam, hogy rögtön, a csak úgy hobbiból, nekiugrik kb. 10 ori az egyik orimnak, semmi gond, tudomásul vettem, ez az anarch, nem is rinyáltam, egy zöldet sem írtam neki, én csak a szándékos ártással nem értek egyet, ennyi... 
|
engem pld 1 heten keresztul kell piszkaljanak hogy felul kerekedjek a lustasagomon es elovegyek par vipes orit hogy szetszedjem az illetot..
ha lopnak par szaz milat vagy fosztanak nem erdekel pedig ha valakinek nekem hatalmamban all hogy szinte baremyik siznten pillanatok alatt par kor alatt lenullazzam az illetot..
de en ugy gondolkodom a kicsiiknek is meg kell elni valamibol, es ha valaki tulzasba nem viszi es nem pofatlan valamint ert az 1-2 elkuldott figyelmezteto zoldbol nem valoszinu hogy megcsak 1 kor szarassagot is kuldok...
kulonben is a szinturak nagyresze igy en is tul lusta ahoz hogy harcoljon mig azt szepen is el lehet rendezni..
meg aztan tul nagy hatalom van a kezunkben.
kepzeld el mi lenen ha minden szintur elovenne nem mondok sokat csak 20-30 orszagot es elkezdene csak 2 heten keresztuul mindenkit utni...
kiurulne az egesz anarch!!!