|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-23-2008, 07:29
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Egy időben támadta egy másik ország ugyanazt a célpontot,amit Te,ezek szerint vagy kevesebb és erősebb vagy csak simán ugyanannyi,de erősebb sereggel ment. Ilyenkor rendszerint az úton levő seregek megverekszenek azért,hogy kié legyen a zsákmány .. a vesztes pedig visszafordul.
Kérdésem nekem is lenne ezzel kapcsolatban. Tegnap csatáztunk Ditkével út közben,s az én 8 seregem az Ő 1 seregével 14x csapott össze. Arra lennék kiváncsi,hogy ez hogy jöhetett ki?
|

11-23-2008, 07:41
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Kérdésem nekem is lenne ezzel kapcsolatban. Tegnap csatáztunk Ditkével út közben,s az én 8 seregem az Ő 1 seregével 14x csapott össze. Arra lennék kiváncsi,hogy ez hogy jöhetett ki?
|
Én úgy tudom hogy egy sereg egy sereg ellen, csatázhat egyszer vagy kétszer is (oda vissza). Vagyis ha te 8 sereget küldesz más meg egyet akkor 0-tól 16 csatáig elvileg bármilyen eredményt kaphatsz.

11-23-2008, 10:12
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
Én úgy tudom hogy egy sereg egy sereg ellen, csatázhat egyszer vagy kétszer is (oda vissza). Vagyis ha te 8 sereget küldesz más meg egyet akkor 0-tól 16 csatáig elvileg bármilyen eredményt kaphatsz.
|
Így igaz.
|

11-23-2008, 09:21
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Egy időben támadta egy másik ország ugyanazt a célpontot,amit Te,ezek szerint vagy kevesebb és erősebb vagy csak simán ugyanannyi,de erősebb sereggel ment. Ilyenkor rendszerint az úton levő seregek megverekszenek azért,hogy kié legyen a zsákmány .. a vesztes pedig visszafordul.
|
ez mind szép és jó, csakh xyz oriját támadtam meg és xyz (uazt az orit jelöli) seregével keveredtem csatába.... akkor hogy van ez most? 
|

11-23-2008, 10:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pyrooo
ez mind szép és jó, csakh xyz oriját támadtam meg és xyz (uazt az orit jelöli) seregével keveredtem csatába.... akkor hogy van ez most? 
|
Közben írtál supportra is, úgyhogy képben vagyok: NEM xyz-t támadtad meg, így minden további nélkül keveredhettél vele csatába.
|

11-23-2008, 10:59
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Közben írtál supportra is, úgyhogy képben vagyok: NEM xyz-t támadtad meg, így minden további nélkül keveredhettél vele csatába.
|
igen,köszönöm....azóta szövim is felvilágosított,h egy közbeni gömb miatt bentmaradt országot támadtam meg a kívánt helyett 
|

11-23-2008, 10:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Minden sereg minden másik sereggel csatázhat, tehát a 8 sereg csatázhat az 1 sereggel (8 csata) és az 1 sereg csatázhat a 8 másikkal (megint 8 csata), az összesen 16 csatalehetőség. Ebből 2 csata kimaradt a véletlenfaktor miatt.
|

11-23-2008, 10:14
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Minden sereg minden másik sereggel csatázhat, tehát a 8 sereg csatázhat az 1 sereggel (8 csata) és az 1 sereg csatázhat a 8 másikkal (megint 8 csata), az összesen 16 csatalehetőség. Ebből 2 csata kimaradt a véletlenfaktor miatt.
|
Magyarán előferdülhet az is,hogy a 8 sereg a csata során kikap az 1 seregtől,de a második hullámban megveri azt és tovahalad?
|

11-23-2008, 10:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Magyarán előferdülhet az is,hogy a 8 sereg a csata során kikap az 1 seregtől,de a második hullámban megveri azt és tovahalad?
|
Ha egyszer kikapott, akkor ki fog kapni utána is, hiszen akkor mégkevesebb a létszáma. De ami egyszer kikapott, az már nemmegy tovább, az mindenképp visszafordul. Ettől abban a körben ő még csatázhat másik seregekkel. Sőt, az is lehet, hogy visszafordult már ugyan, de egy másik, kisebb sereget ő maga is visszafordít ezután még.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|