|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

05-16-2006, 21:15
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A nordok is elég randák vámpírként, piros szemekkel, beesett arccal  (és ha lehet, még sápadtabbak)
Egy redguard meg tejcsoki lesz?
Kajaforrás van bőven, ott vannak a koldusok, illetve ha mágus/harcos céhtag vagy, akkor a céhtagok is. Tiszta önkiszolgáló étterem :P
De szerintem is macerás, ha eszel, akkor kis vámpír, kis bónusszal (mondjuk ez a kis bónusz is elég durva), ha nem eszel, akkor majdnem félisten leszel, amíg nem mész napra.
A dark elfednek a fire weakness nem probléma
Viszont egy high elf, apprentice csillagjeggyel, full vámpírként ... hujjujjujj 

05-18-2006, 17:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Heroes V
A heroes V rol van valakinek valami infoja? Jatektapasztalat, az ujitasok jok lettek e, es persze hogy mennyire mentek vissza a H3. hoz...
Csokibacsi : mar olvastam amit irtal, neked mar megvan, vagy neten talatad a cuccot rola?
Nekem megvan mar a demoja, a full az meg holnap jon ki a boltokba, de sajnos nem fut...  ezert is torom a fejem uj gepen, mert nem tom elviselni a tudatot, hogy nem tok vele jatszani foleg amit olvastam rola , az mind jo.
|

05-18-2006, 19:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
A heroes V rol van valakinek valami infoja? Jatektapasztalat, az ujitasok jok lettek e, es persze hogy mennyire mentek vissza a H3. hoz...
Csokibacsi : mar olvastam amit irtal, neked mar megvan, vagy neten talatad a cuccot rola?
Nekem megvan mar a demoja, a full az meg holnap jon ki a boltokba, de sajnos nem fut...  ezert is torom a fejem uj gepen, mert nem tom elviselni a tudatot, hogy nem tok vele jatszani foleg amit olvastam rola , az mind jo.
|
Megvan már több mint egy hete, nem bírtam kivárni amíg idehaza a boltokba ér :P
De amint kapható, megveszem.
Mint írtam, játékmenetben nagyon visszamentek a 3. részhez.
Egységek szépen animáltak, kamera mindenhol zoomolható forgatható és dönthető (térképen bóklászás, várban való ténykedés és csatatér), csata közben action camera nézet (ez sokat dob a hangulaton).
A hős csata közben úgy van jelen mint a 3. részben, kiegészítve azzal, hogy ha nem varázsol, akkor helyette támadhat egy nem túl erőset. Nem ütnek neki vissza, nem is tud meghalni, de varázslatok vagy mana hiányában ez is jobb mint a tétlenség 
Olyan sok artifactot sem tud már használni, jól meg kell gondolni, miket akarunk ráaggatni.
Az egységek sok új képességet kaptak, sokkal többet lehet taktikázni csata közben, több a lehetőség.
Mondjuk van ami annyira nem hasznos :P
Pl: a lovagoknál champion helyett paladin lett az upgrade-elt lovas neve, így kapott egy kézrátétellel való gyógyítás képességet a régi bónuszai mellé. De ha egyszer rákerül a sor, én inkább ütök vele, mint hogy orvosost játszak, mert mindent visz 

05-19-2006, 01:48
|
Banned
|
|
|
|
szoval az élő lovag a király....
tuti a fiam megint élőhulla lesz....
|

05-19-2006, 08:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Apa
szoval az élő lovag a király....
tuti a fiam megint élőhulla lesz....
|
Élőhalottak is komolyak lettek, a nekromancia skill nagy csúnya dolog tud lenni ...
Hamar összejön az 1k feletti csontváz íjász, képzés nélkül 

05-19-2006, 14:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Megvan már több mint egy hete, nem bírtam kivárni amíg idehaza a boltokba ér :P
De amint kapható, megveszem.
Mint írtam, játékmenetben nagyon visszamentek a 3. részhez.
Egységek szépen animáltak, kamera mindenhol zoomolható forgatható és dönthető (térképen bóklászás, várban való ténykedés és csatatér), csata közben action camera nézet (ez sokat dob a hangulaton).
A hős csata közben úgy van jelen mint a 3. részben, kiegészítve azzal, hogy ha nem varázsol, akkor helyette támadhat egy nem túl erőset. Nem ütnek neki vissza, nem is tud meghalni, de varázslatok vagy mana hiányában ez is jobb mint a tétlenség 
Olyan sok artifactot sem tud már használni, jól meg kell gondolni, miket akarunk ráaggatni.
Az egységek sok új képességet kaptak, sokkal többet lehet taktikázni csata közben, több a lehetőség.
Mondjuk van ami annyira nem hasznos :P
Pl: a lovagoknál champion helyett paladin lett az upgrade-elt lovas neve, így kapott egy kézrátétellel való gyógyítás képességet a régi bónuszai mellé. De ha egyszer rákerül a sor, én inkább ütök vele, mint hogy orvosost játszak, mert mindent visz 
|
Sir a szivem de nagyon... meg anno a Heroes 2 on nottem fel... Ugyhogy ezert is fogom megvenni a deluxe kiadast, mert lesz benne terkep meg miegyeben kivul Full Heroes 2... ha mar az ottel nem tok jatszni...  aztan majd kesobb ha meglesz az uj gep , akkor majd nyomom az 5. reszt... 
|

05-24-2006, 21:11
|
Member
|
|
|
|
Oblivion - interaktív Cyrodiil térkép:
http://www.elderscrolls.hu/intmap.zip

06-26-2006, 21:40
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
hali! ;]
végre kijött a HL2 újabb része az Episod One ;]
nagyon zúzós lett, csak kicsit rövidkére sikeredett
de a játékélmény kárpótol mindenkit  én már vagy 4-szer végignyomtam 

07-03-2006, 11:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by sivatagi rohamkukac
hali! ;]
végre kijött a HL2 újabb része az Episod One ;]
nagyon zúzós lett, csak kicsit rövidkére sikeredett
de a játékélmény kárpótol mindenkit  én már vagy 4-szer végignyomtam 
|
Hát szerintem ha interaktív játékélményt akarsz, próbáld ki a HL2 ctf-et...  Igaz még csak béta verzió, de ingyenesen letölthető (google-ban ha rákeresel a HL2 ctf-re, akkor azt dobja ki elsőnek) és játszható ha megvan az eredeti hl2-d... 
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|