|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

11-08-2008, 19:40
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Azt hittem csak szimplán elbénáztad. Elnézést kérek!
The Following User Says Thank You to Batu For This Useful Post:
|
|

11-08-2008, 19:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
|
semmi baj, inkább csak te voltál ügyes hogy az első indítás a nagy sereg volt 
|

11-08-2008, 20:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Alapvető rutin nálam, hogy a nagy sereg megy elől 

11-08-2008, 23:42
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
|
Szerintem szimplán elbénázta. 5 sereget nem lehet annyira egy pillanatban kiküldeni, hogy azt ne lehessen távolozással észrevenni.. Akkor meg lehet engedni sereget. Nem is kellett volna mindet...
Nálam akkor az volt, hogy előre beraktam a tekercseket és megcsináltam a távolt, láttam, hogy jössz, és visszaraktam egy begyakorolt mozdulattal.
Quote:
|
A sztori a szokásos. Csúnyabácsi megy a védtelen és gyámoltalan törpre. Szegény törpi bánatában lovat vesz az íjak helyére, alábont és szembemegy annyi sereggel, ami befér.
|
Az a csúnyabácsi sem volt annyira csúnya 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

11-09-2008, 00:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Szerintem szimplán elbénázta. 5 sereget nem lehet annyira egy pillanatban kiküldeni, hogy azt ne lehessen távolozással észrevenni..
|
Anno, mikor egy topicban arról volt szó, hogy a fenében lehet valakit 15 mp-vel kv előtt teljes készülivel kitekizni, volt szerencsém kipróbálni pár módszert. Hidd el, lehet 5öt kattintani, ha nem is 1, de 2 mp alatt, csak készülni kell rá.
|

11-09-2008, 00:14
|
|
Member
|
|
|
|
lehet Stevnek igaza van, én csak azt tudom hogy 15-20mp-el kv előtt megvolt a távol, és nem jött sereg.
|

11-09-2008, 00:24
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Anno, mikor egy topicban arról volt szó, hogy a fenében lehet valakit 15 mp-vel kv előtt teljes készülivel kitekizni, volt szerencsém kipróbálni pár módszert. Hidd el, lehet 5öt kattintani, ha nem is 1, de 2 mp alatt, csak készülni kell rá.
|
Az teljesen más, mert lopni lehet úgy, ha új ablakban nyitod meg, az elsőt kattintod, utána meg F5-tel frissítesz. Támadni nem lehet így!
Persze, hogy lehet 5 sereget 2mp alatt elindítani, de akkor azt A-ban 59:57körül el kell kezdeni, és akkor van 2 mp arra, hogy észrevedd, és engedj sereget.
Arra is elég ez az idő, ha készülsz rá!
Quote:
Originally Posted by Druida
lehet Stevnek igaza van, én csak azt tudom hogy 15-20mp-el kv előtt megvolt a távol, és nem jött sereg.
|
Itt van a kutya elásva! Remélem megtámadsz engem is, nekem is kellene pár száz ingyen hektár...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Last edited by vityu; 11-09-2008 at 00:26..
|

11-09-2008, 00:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Az teljesen más, mert lopni lehet úgy, ha új ablakban nyitod meg, az elsőt kattintod, utána meg F5-tel frissítesz. Támadni nem lehet így!
Persze, hogy lehet 5 sereget 2mp alatt elindítani, de akkor azt A-ban 59:57körül el kell kezdeni, és akkor van 2 mp arra, hogy észrevedd, és engedj sereget.
Arra is elég ez az idő, ha készülsz rá!
Itt van a kutya elásva! Remélem megtámadsz engem is, nekem is kellene pár száz ingyen hektár...
|
remélem egyszer télleg találkozunk mert már nagyon unom a faszkodásod 
|

11-09-2008, 00:31
|
|
Member
|
|
|
|
tudod Vityu mivel mobilnetem van ami lassú és nem is olyan megbízható ezért nem tudok kv előtti 1mp-es távolokat, tekikirakásokat, szóval amiért nem én vagyok a hibás, azért ne oltogass, és most már maradj csendben, mert télleg idegesítesz. teljesen eltértél az alap dologtól csak azért hogy tudjál mivel kötözködni.
|

11-09-2008, 07:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
remélem egyszer télleg találkozunk mert már nagyon unom a faszkodásod 
|
asszem Druida innentől kezdve hanyagolnod kéne ezt a topicot a stílusod miatt és az arcod miatt nem tudom mi történt veled de úgy látom nagyon sikerült elszállnod mert fent vagy A-ban és van pár sikerélményed ez kérlek az égvilágon semmit nem jelent. Nem igazán van mire nagyra lenned. Szóval vegyél vissza de nagyon gyorsan mert így nagyon sok ellenséget szerzel magadnak amiből csak rosszul jöhetsz ki 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
|
The Following 4 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules