na lejöttem inni...
a spéci ütést itt is te választod. nem tudsz autómatán ütni varázslattal (skill ütéssel)
auto attack csak a normal attackra vonatkozik. azzal meg NEM kapsz Skill Point-okat... szóval rúgtál egy öngólt. mert a lényeket leölted, sima XP-t is kaptál, de Skill-t nem. És itt az a fontos. sokkal fontosabb, hogy milyen fejlett a kardforgatásod, meg a varázslásod, mint az, hogy hányadik szintü vagy.
Én 62-es vagyok, és ma összevertem egy rakás 80-as szintüt, meg 2db 96-os szintüt, mert kisebb vagyok, szarabb cuccokkal, csak épp 2x jobban vívok, és olyanokat vertem rájuk, hogy összecsinálták magukat...
A harcrendszere a diablo és az oblivion keveréke, mert pontosan az a lényeg, hogy mennyit használod a fegyvert... minél többet, annál jobban tudsz ütni..
szóval a spéci ütést itt is te választod ki, hogy mikor melyiket, és hányszor. ez egsézen biztos.
ha pedig az auto attackod skill-t használ, akkor ott nagyon nagy gáz van.... akkor egy robot programot is leszedtél (véletlenül) a játék mellé, ami nem éppen megengedett... lévén, hogy anélkül fejlődik a karaktered, hogy tulajdonképpen irányítanád.
szóval ezt nézd meg jobban, mert ott valami nem stimmel, ha manát használ az auto attackod... az óriási probléma. (hivatalosan az auto attack -ot ha bepipálod, akkor CSAK normál ütéssel ölhet a karaktered. az viszont nem kerül manába. és mint fentebb írtam, hatalmas öngólt lőssz vele... alapból úgy kell kezdeni, hogy autó attackot kikapcsolod. mert gyengíti a karakteredet.)
na és most hogy ittam, tényleg jóéjt.
ui: a torrentet bekapcsoltam, de órák óta nem szedi senki, úgyhogy a gépet kilövöm éjjelre. jó8.
|