|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

09-19-2008, 16:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A legtöbb embernek teljesen felesleges az Office, amikor ott van teljesen legálisan, egy ingyenes alternatíva. Sőt, több is.
|
Ha az OpenOffice-ra gondolsz, nekünk nem jött be, pedig kétszer is megpróbáltunk átállni. Főleg az Excellt használtuk volna benne, de egy bizonyos mennyiségű adat után egyre jobban lelassult, és az automata mentés végtelen időn át tartott.
|

09-19-2008, 19:37
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ha az OpenOffice-ra gondolsz, nekünk nem jött be, pedig kétszer is megpróbáltunk átállni. Főleg az Excellt használtuk volna benne, de egy bizonyos mennyiségű adat után egyre jobban lelassult, és az automata mentés végtelen időn át tartott.
|
Arra gondoltam. És még most is amondó vagyok, hogy a legtöbb ember nem használja a táblázatkezelőt sem olyan szinten, hogy ez problémát okozzon neki. Nyilván van, akinek valamilyen okból muszáj a Microsoft féle verziót használnia, de ez szerintem az esetegnek csak egy igen kis százaléka.
|

09-19-2008, 20:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Arra gondoltam. És még most is amondó vagyok, hogy a legtöbb ember nem használja a táblázatkezelőt sem olyan szinten, hogy ez problémát okozzon neki. Nyilván van, akinek valamilyen okból muszáj a Microsoft féle verziót használnia, de ez szerintem az esetegnek csak egy igen kis százaléka.
|
Ezzen teljesen egyetértek. Csak sajnáltam hogy amire nekünk kellett, nem volt jó a program, jobban szeretem ha minél több jogtiszta program van a gépemen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|