|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

09-19-2008, 11:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Akik SZK-n vannak azok kozul 3-4 ha visszajonne... ezt mar vegigjartam 2x is...
Eke te is tanusithatod es majdnem minden ori amely roman 1/A-s inaktiv ori, hogy ilyen biztato leveleket kaptak tolem... csak arra kertem, ha nem akarnak jatszani, akkor legalabb jojjenek vissza egy altalam inditott klanba es szabizzanak le, h pumpaljuk fel a csopit letszammal... meg erre sem voltak hajlandok 2-3 ori kivetelevel... azelott h abahagyam a 2 szintig en hoztam fel 3 orit szoviben h A-s orik legyenek de ebbol most A-ba 1 orit latok a listan... Felkerulnek es 1/3-a az amely tobb mint fel evet marad es probalkozik...
Csak 1 evig kellene felfujni a letszamot szerintem es utana mar kedvet kapna maradni mas is... dehat ez van... 
|
The Following User Says Thank You to ErdelyMagyaria For This Useful Post:
|
|

09-19-2008, 11:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Akik SZK-n vannak azok kozul 3-4 ha visszajonne... ezt mar vegigjartam 2x is...
Eke te is tanusithatod es majdnem minden ori amely roman 1/A-s inaktiv ori, hogy ilyen biztato leveleket kaptak tolem... csak arra kertem, ha nem akarnak jatszani, akkor legalabb jojjenek vissza egy altalam inditott klanba es szabizzanak le, h pumpaljuk fel a csopit letszammal... meg erre sem voltak hajlandok 2-3 ori kivetelevel... azelott h abahagyam a 2 szintig en hoztam fel 3 orit szoviben h A-s orik legyenek de ebbol most A-ba 1 orit latok a listan... Felkerulnek es 1/3-a az amely tobb mint fel evet marad es probalkozik...
Csak 1 evig kellene felfujni a letszamot szerintem es utana mar kedvet kapna maradni mas is... dehat ez van... 
|
és csodálkozol, hogy nem mennek olyan klánba, ahol szabisak lehetnek? háááát nem tudom, mutass nekem ilyen embert, aki tárt karokkal megy klánba szabizás céljából 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

09-19-2008, 11:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
és csodálkozol, hogy nem mennek olyan klánba, ahol szabisak lehetnek? háááát nem tudom, mutass nekem ilyen embert, aki tárt karokkal megy klánba szabizás céljából 
|
Amúgy nem mindegy hogy SZK-n van valaki, vagy egy klán tagjaként szabizik a csoport alján? Ugyanúgy nem játszik, tehát neki mindegy, viszont segítene a többieken azzal hogy a létszámot növeli.
|
The Following 2 Users Say Thank You to laci For This Useful Post:
|
|

09-19-2008, 13:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
|
Quote:
Originally Posted by laci
Amúgy nem mindegy hogy SZK-n van valaki, vagy egy klán tagjaként szabizik a csoport alján? Ugyanúgy nem játszik, tehát neki mindegy, viszont segítene a többieken azzal hogy a létszámot növeli.
|
Hat jol akartad mondani Laci csak rosszul fogalmaztad mert egyaltalan nem mindegy h szk-n van vagy szabi egy klan tagjakent eppen azert amit kifejtettel masodik mondatodban.  Annak aki nem jatszik es nem is akar annak mind1 csak nekunk nem mindegy h 7. helyre kell menii top korok gyujtesere vagy 12. hely... huha almodik a nyomor...  pfff
Teljesen felreertettel Hüpike... NEM eleve ugy hivtam h gyertek szabisnak, hanem ugy hivtam h jojjenek jatszani, VISZONT HA NEM AKARNAK JATSZANI akkor is jojjenek mert szabi alatt maradhatnak! Azt is leirtam h miert kellene nekunk ez.
|

09-19-2008, 15:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Grabi én biztosittok neked egy anyagiakban gazdag feljutást,akár szintenkélnt is,probáld meg.Természetesen a játék szabályainak megfelelöen.Szövi,karaván,söt Á-ban vippelek is ha mondod.
|

09-20-2008, 03:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Grabi én biztosittok neked egy anyagiakban gazdag feljutást,akár szintenkélnt is,probáld meg.Természetesen a játék szabályainak megfelelöen.Szövi,karaván,söt Á-ban vippelek is ha mondod.
|
ez nagyon megtisztelő, köszönöm is a segítségedet. arra próbáltam rávilágítani így látatlanul, nem ismerve a románt, hogy csak nem lehet olyan nehéz, ha megvannak a feltételek, csak csapat, aktivitás és pénz kérdése.
és köszi a lehetőséget, nem áll szándékomban játszani
laci: nagyon nem mindegy, hogy SZK-s vagy vagy szabis vagy egy klánban. remélem nem kell ecsetelnem az okát. nagyon, de nagyon nem mindegy!
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Last edited by Grabi; 09-20-2008 at 03:42..
|

09-20-2008, 10:08
|
Member
|
|
|
|
En szvsz megint az jon ki az egesz beszelgetesbol h a top klan izgalmasabb jatekot szeretne es a tobbiek meg fordulni szeretnenek... evvel semmi gond megint, csak a cel kulombozik igy a jatekstilus is kukombozni fog...
Meg mindig azt latom egyetlen megoldasnak, h jojjon vissza par ori szk-rol, vagy jatszani vagy csupan szabisnak...
Hogy ezeken az orikon fognak feljutni masok az engem nem zavarna, sot valalnam h minden szabis az en klanomhoz legyen kotve es en ne menjek fel, ne fordulhassak, ussenek, csak lassam, h esely van fordulni ugy is h a top klan ne tudja lefoglalni a top helyeket... ennyi lenne a celom... utana ugyis beindulna a jatek mert a jatekosok ertelmet latnak annak h jatszanak...
Megint hangsulyozom azelott h uggason barki is:
Van tobb szemely is akit tisztelek a top klanbol es nem ellenuk akarok szolni, csak a helyzetet ugy alakitottak/alakult, h jelen pillanatba nem erdemes jatszani a roman hodban... erre csak az a megoldas h tobb ori a csoportba... h ez szabis ori vagy nem az teljesen mind1... letszamot kell novelni es punktum...
|

09-19-2008, 18:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Hat jol akartad mondani Laci csak rosszul fogalmaztad mert egyaltalan nem mindegy h szk-n van vagy szabi egy klan tagjakent eppen azert amit kifejtettel masodik mondatodban.  Annak aki nem jatszik es nem is akar annak mind1 csak nekunk nem mindegy h 7. helyre kell menii top korok gyujtesere vagy 12. hely... huha almodik a nyomor...  pfff
Teljesen felreertettel Hüpike... NEM eleve ugy hivtam h gyertek szabisnak, hanem ugy hivtam h jojjenek jatszani, VISZONT HA NEM AKARNAK JATSZANI akkor is jojjenek mert szabi alatt maradhatnak! Azt is leirtam h miert kellene nekunk ez.
|
Te most arra gondolsz hogy legyen egy klán amiben az emberek szabiznak??
oké szabiznak egy dolog de nincs klánszabi így aki akarja akkor üti be őket klánba s ő rajtuk szépen fellehet mászni.... ez sem lenne rosz ötlet mert oké szétverik őket van újrazási lehetőségük s onnantól fogva tiszta lappal lehetne menni, de rápillantva az szk listámra az orik nagy többsége nem 110k ponton van, hanem 150-200k pont környékén van a legtöbb szk-s ori s aki addig felküzdötte magát nem hiszem hogy hagyja hogy minden jött ment klán üssön a klánján. Másik eset hogy mindenki külön külön klánba helyezi magat úgy megy szabira, szintén klánban nincs szabin jön egy ori s szépen klánban nyugodtan felveri magát rajtuk, úgy hogy még a kíséréstől se kell tartania. 
lehet én vagyok túl bizalmatlan vagy tulkombinálom a dolgokat, de szeríntem senki sem szeretné azt látni hogy az x ideje regizett oriját amibe rengeteg időt beleölt földosztónak nézzék.
Ente ördögi köre tér vissza,... kellene legalább 50 AKTÍV játékos hogy rendesen pörögjön az A. Ez már most megoldható lenne akár a kövi körváltás után is mert van 50 ori A-ban sőt sokkal több is mint 50, csak kb az orik 2/3 szk-n van
Lehetne egy másik megoldás is pl ilyen angol-román-német A-kban, hogy ha 50alatt van a csopi létszáma, akkor az szk-n levő orik is belszámítanának a csopiba mert ott vannak ugye, (ez régebben is felmerült) így pl ha 60 ori van ott abból csak 30 aktív, (mivel ez alacsonyabb mint 50 ezért) 18. helytől menne a top...
|

09-19-2008, 18:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
Lehetne egy másik megoldás is pl ilyen angol-román-német A-kban, hogy ha 50alatt van a csopi létszáma, akkor az szk-n levő orik is belszámítanának a csopiba mert ott vannak ugye, (ez régebben is felmerült) így pl ha 60 ori van ott abból csak 30 aktív, (mivel ez alacsonyabb mint 50 ezért) 18. helytől menne a top...
|
Ez csak nálad merült fel, láthatod ezzel kapcsolatban az eszmecserénket
Mindazonáltal teljesen felesleges másmilyen fajta fordulási rendszert csinűlni mint magyarban.
Ha jól emlékszem épp Reaktor írta le a legjobb megoldási módot arra hogyan lehet feljönni és játszani.
Nem titok hogy már a toppos orik túl nagyok a többiekhez képest.
Ha 2-3 fős klánokban játszanának a kis orik és úgy jönnének fel akkor klánban biztos hogy nem lennének bántva a toppos orik által mert egy ütés miatt nem éri meg kiválni egy orinak se...
A többi kisebb klánnal meg eldönthetik hogy MNT-t kötnek-e vagy pedig harcolnak. Egymáshoz képest kiegyenlítettek lennének az erőviszonyok...
|

09-19-2008, 18:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Oké, 17 aktív orinál mindenki topos  feljön 60k értékkel s jó is, csak nehogy feljöjön neki 2 db 70k-ás ori B-ből mert akkor kiesika topból
De az ötlett jó, csak lehet furi helyzett.
Azt kéne mint pár ET szerveren (Enemy terrytory ha mond valakinek valamit), ott ha kevés a sima játékos van pár boot. Itt is lehetne pár gépi ori, na nem 25 császár 9 személyiséggel s extrém jó feltételekkel. Amojan átlag játékos képeségekkel. De leeht én most mégjoban elrugaszkodtam a földtől...
|
The Following User Says Thank You to Ente For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|