|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

09-17-2008, 15:13
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
röviden:
1. ennek örülök 
2. ennek nem
2/b. sajnos ezesetben semmi további ötletem nincs, lévén, hogy én nem szoktam ilyenekbe belefutni. :S Ha nagyritkán (3 évente 2x mégis, akkor formatálok) Ha se nem vírus se nem spyware, se nem adware, se nem trójaner, se nem malware, se nem akármi, akkor nem tudom mivel lehet leírtani. :S Ha rájövök, úgyis kiabálok majd neked.
|
köszi, semmi para, megy a lecsóba a teljes "C" holnap ha hazaérek.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

09-17-2008, 15:21
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
köszi, semmi para, megy a lecsóba a teljes "C" holnap ha hazaérek.
|
csak egy tipp: én úgy szoktam, hogy este, mikor befejezem a számítógépezést, akkor formázom. ez kb 2-3 perc-et vesz pluszban igénybe. Ha normálisa vindozod, akkor simán megcsinálhatod, hogy beteszed a lemezt, elindítod a telepítést, és szépen lefexel aludni. reggelre feltelepíti magát. (elméletileg minden lépést tovább lök saját maga, ha te nem nyomod meg a "tovább" vagy valami ilyesmi gombot, általában 15 vagy 30 másodperc múlva önnálóan folytatja a telepítést...) szóval én így szoktam, ezáltal nem a saját szórakozó időmből kell ráfordítani 1-2 órát a telepítgetésre.
utóirat: halvány fogalmam sincs, hogy miért írtam kötőjellel a 'percet' szót. de ha már lökött vagyok, legalább bent hagyom. hátha valaki nevet egyet, és ezzel felvidítom, ha csak rövid időre is. 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules