Elég régen játszottam vip hétvégit. Akkoriban mindig volt 80-90 benevezett ország, ebből jó ha játszott 30. Ebből a 30-ból jó, ha 15-20 igazán aktív volt. Ebből a 15-20-ból pedig jó, ha 10 végig játékban maradt a hv teljes egészében. Éppen ezért régebben nem jelentett igazán nagy kihívást "jó eredményt" elérni.
A fórumról meg annyit, hogy nekem éppenségel vannak érdekes tapsztalataim az oda nem illő dolgokról, de tény, hogy üde színfoltja volt a játéknak.
Játékoscsalogatásként meg tényleg talán valamiféle díjazás lenne a legjobb megoldás. Mi jöhet itt szóba? Egy színekkel való kiemelés a pontlistán, vagy x mennyiségű vip kör(tudom, hogy rengeteg ellenérv van ez ellen, de mégiscsak egy lehetőség) esetleg. Hogy ezt most az aktuális hv után kéne-e kiosztani, vagy az öszesített táblázatban elfoglalt pozíció után, az jó kérdés. Nem tudom, melyik lenne a jobb. A lényeg, hogy semmi olyan, ami befolyásolná érdemben a normál játékot.
|