|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Milyen fajjal lehet legjobban tolivarit játszani?
|
Gnóm
|

|
4 |
10.81% |
Elf
|

|
13 |
35.14% |
Fél-elf
|

|
20 |
54.05% |

08-24-2008, 17:11
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
inkább ne tudjak ártani, minth szét verjenek, de ez még mindig csoport függő és környezetfüggő.. 
|
ha félsz hogy szétvernek ne játsz tolival!!általában a toli és a vari elég sokat kap 
|

08-24-2008, 17:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
ha félsz hogy szétvernek ne játsz tolival!!általában a toli és a vari elég sokat kap 
|
No igen, de ha okosan csinálja, akkor nem kap 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-25-2008, 02:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
No igen, de ha okosan csinálja, akkor nem kap 
|
persze ha nem háborúznak akkor nem kap 
|

08-24-2008, 17:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
|
 nem félek, csak valahogy nem élvezem.. 

08-24-2008, 19:33
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Szerintem elf, már csak azért is, mert ha jól eltalálod avariszámot (csoportfüggő), akkor a gömbök bejönnek, de az ártók nem...nameg átlopni sem nagyon tudnak, védelmet meg egyáltalán nem kell tartani, hiszen ha csak a gömb jön be és tolival sem tudnak infozni, nem nagyon fognap próbálkozni..ha meg látsz egy sereget, hogy jön, akkor ott a szövi...ha mf vagy, akkor meg tartassz mondjuk 10% barakknyi pacit, amivel elég jól keresztbe lehet menni...
Éplistát nem nagyon szeretnék adni, úgyis rossz lesz, de azért egy kísérlet:
20% ház
10% barakk
25% templom
35% kocsma
a maradék 10% meg raktár, továbbá, ha elég sokszor vagy fenn, akkor mehet belőle bőven barakknak, vagy tenplomnak, esetleg kocsmának...
Ez esetben átlopni nem nagyon fognak, de ha egy kcisit félsz, megtoldod még 2-3% kocsmával...
De teljesen csoportfüggő...
Jah, és ütni is tudsz 10% pacival, teljesből 
|

08-24-2008, 19:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Szerintem elf, már csak azért is, mert ha jól eltalálod avariszámot (csoportfüggő), akkor a gömbök bejönnek, de az ártók nem...nameg átlopni sem nagyon tudnak, védelmet meg egyáltalán nem kell tartani, hiszen ha csak a gömb jön be és tolival sem tudnak infozni, nem nagyon fognap próbálkozni..ha meg látsz egy sereget, hogy jön, akkor ott a szövi...ha mf vagy, akkor meg tartassz mondjuk 10% barakknyi pacit, amivel elég jól keresztbe lehet menni...
20% ház
10% barakk
25% templom
35% kocsma
a maradék 10% meg raktár, továbbá, ha elég sokszor vagy fenn, akkor mehet belőle bőven barakknak, vagy tenplomnak, esetleg kocsmának...
Ez esetben átlopni nem nagyon fognak, de ha egy kcisit félsz, megtoldod még 2-3% kocsmával...
|
Szerintem szöviben semmiképp nem elf tolis. Egy háborúban nagyon nem mindegy, hogy tud-e ártani vagy nem. Ha mást nem, fogyasztja az ellen varisának készülijét. Elf semmit nem ér, gyengíti a szövit, mert nem jelent veszélyt senkire.....

08-24-2008, 19:58
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Szerintem szöviben semmiképp nem elf tolis. Egy háborúban nagyon nem mindegy, hogy tud-e ártani vagy nem. Ha mást nem, fogyasztja az ellen varisának készülijét. Elf semmit nem ér, gyengíti a szövit, mert nem jelent veszélyt senkire.....
|
Szerintem azért nem árt a szövinek, hisz tud tekizni valamelyest és a tolinak a készülijét is le tudja vinni...
És ha van melette 3 hadi, akkor semmi probléma
(tolit kilövi, ellen hadiját kicsit tekizgeti...)
Hameg kijön az ellen hadija, talán beférhet 10% barakkal, amikben paci van...
|

08-24-2008, 20:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Háborúban tekizgetni???
Tökmindegy, az elf nem harcra való toliként. Vagyont lehet vele gyüjtögetni, infót lehet vele szerezni. Varitoli és nem tud ártani ez ellennek? Az elf a békés játékra való, másra nem. Békés, fedezgetős szöviben elmegy  Háborúban nulla. Egy gnóm vagy feles varitolihoz képest mindenképp.....

08-24-2008, 21:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Dus:Tudom, hogy Benji gyorsban játszik, ezért azt mondom a te taktikád nem jön be.Ha szöviben vagyok, és egy orit nem tud gömbölni a vari-hadink, a tolisunk nem tudja infózni, akkor kimegyek rá vagyok én is, és a másik hadis is.Ezt tudom magamról.Gyorsban pedig mégjobban ki fognak rá menni, mert azért ott szerintem a legtöbb játékos tapasztalt.
Annyit még hozzátennék, hogy az elffel lehet játszani hadit szöviben, igaz nem a legjobb de azért lehet vele jókat mókázni.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-24-2008, 22:11
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
20% ház
10% barakk
25% templom
35% kocsma
|
Több okból sem tetszett ez az üzi. előszöris most hogy elmondtad hogy te nem tartanál védelmet elffel ha nem tudnak ártózni/felmérni. ez nagy butaság, mert ha egyszer elfet csinálsz, és tudjuk majd hogy hozzád tartozik, akkor szépen ezt fel lehet használni ellened. másodszor, 25% templomon nemhogy nem ártanak be mégcsak be sem gömbölnek szerintem  35% kocsma meg egyáltalán nem kell. ha elf akkor ne egy sebezhető orit csinálj hanem egy betont. és sajnos a legtöbb kárt sereggel lehet okozni, ezért elég sebezhető eme ori. És mint Red is mondta, ha egy Varis nem ártózza, és egy tolis nem tudja felmérni, akkor ki az a hülye aki nem menne neki 5x sereggel?
10% pacival meg semmit se érsz normális esetben, mégha a szövid is viszed.
nem szeretném hogy rossz néven vedd amit írtam, nem rosszból mondom, hanem inkább oktató jelleggel.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|