|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
View Poll Results: Ki mennyire utalja a Remyt?
|
En nem utalom, hanem kedvelem.
|

|
30 |
32.61% |
En nagyon utalom, le is irom miert!
|

|
7 |
7.61% |
Engem abszolut nem erdekel a Remy.
|

|
16 |
17.39% |
Ki az a Remy, es miert nyit hulye topicokat?
|

|
49 |
53.26% |

07-30-2008, 20:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Azt, hogy miért támadják állandóan Remy-t sztem valamilyen szinten magának köszönheti...Nem lehet véletlen...
És miver Remy nem mondott jobbat helyette, ezért nem kijavította, hanem belekötött...ha azt mondja, hogy szerinte ez és ez lenne jó, akkor okés, főleg ha érevekkel alátámasztja...De nem tett ilyet, csak annyit mondott, hogy a 12% templomos elfet simán leártózzák, kb ez volt a hsz-e lényege...
Ja és még hozzátenném, ogy egy minuszt is kaptam tőle sztem tök feleslegesen, mert se nem volt off, se nem hülyeség, csak szerinte...kb 5 ember mondta azt, hogy szerintük is elég 12% templom...
Véleményem ennyi, ez a téma az én oldalamról lezárva...
Last edited by Dus; 07-30-2008 at 20:44..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|

07-30-2008, 21:28
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Maradjunk annyiban hogy mindenkinek különbözik a játékstílusa van aki olyan orival tud elboldogulni amilyennel a másik nem, ezzel nincs is probléma egészen addig amíg valaki jószándékulag megakarja ezt osztani másokkal hogy hé figyu nekem volt egy életképes tolis fél-elfem 12% templommal erre jön egy akárki és azt mondja hogy idefigyelj hülye vagy mert a 12% templom nem jó mert annak 20-nak kell lennie hogy érjél valamit. És aztán ha valaki ezzel szembe mer szállni az hülye meg nem tud játszani  meg az se járja hogy mindenki hülye aki nem ért egyet valakivel
lehet utálni! 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 07-30-2008 at 21:34..
|

07-30-2008, 21:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Hat, ha mar ide irjatok, elmondom a velemenyem.
Mire jo egy felelf?
Ugye:
a.) lopni
b.) eros supportalo egyseg a varis/hadisvaris melle, sot, extrem esetben nem is kell ilyen, a feles bevallalhat gombozo, artozo szerepkort is (de ehhez mar batorsag kell)
tamadni ugye nem tud...
Na most, 12% templommal gombozni neha ugyan tud, de artozni mar nem nagyon. Valamint egy tokosebb hadisvaris lazan leartozza, egy full varis, vagy a ketto kozotti meg lazabban.
Mit tud csinalni egy feles 0% tolikeszulivel? Megmondom: semmit. Szinte egy tag a szovibol megbenul teljesen. Marpedig 12% templommal egy kozepes szintu szovi kapasbol 0-n tudja tartani a feles tolikeszulijet kulonosebb megeroltetes nelkul.
Biztos ossze tudtok rakni egy olyan 18-20%-os templomos felest is, akinek azert viszonylag normalis hadi vedelme van. (segitsegbehivassal pedig meginkabb, akar tartos behivassal is, ha a szovik tobb ijat tartanak kicsit) Szerintem felesnel, es torpenel egyszeruen letszukseglet, hogy tf legyen. Kulonben nagyon tamadhato lesz.
Parancsoljatok, ez a velemenyem. Persze lehet, hogy 12% templommal is el lehet lenni, amig az ember bele nem botlik egy normalis szovibe. Na de csak azert, mert el lehet lenni, ne javasoljuk mar egy kezdonek egy alapvetoen hibas, nem mukodo elkepzelest...

07-30-2008, 21:50
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
tudsz te ha akarsz  Akkor pl. írd le te milyet képzelsz el Fél-elf tolisnak és akkor ott lesz már egyből 2 választási lehetőség amiből egy kezdőbb tud választani. És ő eldönti neki melyik a szimpatikusabb
bár ugye ez az óriás varisból indult ki a téma kicsit elkanyarodtunk de segáz  óriásra elég sok éplistát csináltunk már az adott témába mostmár akkor az érdeklődő kezdőbbeket se hagyjuk 2 féle éplista nélkül a Fél-elfhez
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

07-30-2008, 22:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hat, ha mar ide irjatok, elmondom a velemenyem.
Mire jo egy felelf?
Ugye:
a.) lopni
b.) eros supportalo egyseg a varis/hadisvaris melle, sot, extrem esetben nem is kell ilyen, a feles bevallalhat gombozo, artozo szerepkort is (de ehhez mar batorsag kell)
tamadni ugye nem tud...
Na most, 12% templommal gombozni neha ugyan tud, de artozni mar nem nagyon. Valamint egy tokosebb hadisvaris lazan leartozza, egy full varis, vagy a ketto kozotti meg lazabban.
Mit tud csinalni egy feles 0% tolikeszulivel? Megmondom: semmit. Szinte egy tag a szovibol megbenul teljesen. Marpedig 12% templommal egy kozepes szintu szovi kapasbol 0-n tudja tartani a feles tolikeszulijet kulonosebb megeroltetes nelkul.
Biztos ossze tudtok rakni egy olyan 18-20%-os templomos felest is, akinek azert viszonylag normalis hadi vedelme van. (segitsegbehivassal pedig meginkabb, akar tartos behivassal is, ha a szovik tobb ijat tartanak kicsit) Szerintem felesnel, es torpenel egyszeruen letszukseglet, hogy tf legyen. Kulonben nagyon tamadhato lesz.
Parancsoljatok, ez a velemenyem. Persze lehet, hogy 12% templommal is el lehet lenni, amig az ember bele nem botlik egy normalis szovibe. Na de csak azert, mert el lehet lenni, ne javasoljuk mar egy kezdonek egy alapvetoen hibas, nem mukodo elkepzelest...
|
Itt jön ugye az, hogy én viszont lazán átloplak téged
Bármilyen alkalommal amikor nincs szöviháború, én téged tudlak tekizni, szöviháborúban, tény, leviszik a készültségemet, de milyen gyakran is van egy kezdőnek szöviháborúja??
Én amondó vagyok, ha már előhoztad, hogy kezdőnek javasoljuk, akkor szerintem szívesen lopkodna téged (vagy valakit akit Te nem tudsz lellopni) tekire, vagy bármi másra, cserébe, hogy egy esetleges csatában leviszik a készülijét és csak varizni tud...
Ha már szöviháborúnál tartunk, az első, hogy elhasználom a készülim, hogyha ezt már nemtudom megtenni, mert a varis lebvitte, bontok 10% kocsmát, lefokozom a tolikat, képzem varinak és az otthonlévő pénzből pótolom a maradékot...8 kör mulva elég szép varimennyiséggel rendelkezzek, de továbbra is tudok ölni egy varis, a hadikat meg megpiszkálom egy kicsit varival...
Ehhzze még azt is hozzátenném, hogyha egy kezdő kapásból 20% templommal nyit, látja, hogy az jó, de ahogy jobban megismeri a játékot, próbálkozik majd minnél jobban kiélezni az orit, és nekem pl az első ami eszembe jutna, hogy kevesebb templomot tartok, és amint kipróbálja ezt a felállást, ugyanott tartunk, mintha az elején próbálta volna ki, tehát ennek az ideje előbb utóbb el fog jönni. Persze, lehet, hogy itt mindenki azt mondja neki, hogy ne csinálja, merthogy ez veszélyes, mert leviszik a készülijét, de mivel ember, ezért meg fogja csinálni...
Remélem ezen nem fogunk összeveszni, és mostantól minnél kevesebb mindenen...
|

07-30-2008, 22:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Itt jön ugye az, hogy én viszont lazán átloplak téged 
|
Nem, nem lopsz at. Egyszer sem. (tisztanlatas) (kiveve persze ha van full varis szovid)
Alapbol se, 0% keszulivel pedig meg kevesbe. 
De ezt mar tenyleg ne ide irjuk. 
Last edited by Remedy; 07-30-2008 at 22:08..
|

07-30-2008, 22:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem, nem lopsz at. Egyszer sem. Alapbol se, 0% keszulivel pedig meg kevesbe. 
De ezt mar tenyleg ne ide irjuk. 
|
Tényleg, valahogy a tisztánlátás kimaradt a számításaimból...
Akkor a hsz többi részére reagálj valamit légyszíves...mostmár kíváncsi vagyok a véleményedre 
|

07-30-2008, 22:13
|
Member
|
|
|
|
úristen!
és én még letiltottam ezt a témát, mert hülyeség és most látom, hogy igenigen, 5 perc mosoly, köszi 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Grabi For This Useful Post:
|
|

07-31-2008, 07:26
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Tsobi: jó lenne, hogy ahelyett, hogy csak osztogatnád itt ezeket az újakat, főleg nekem lefele mutatót, megjrhatnád, hogy ezt miért teszed...
|
Quote:
Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Matador
|
Remélem kielégít a válasz.
Egyébiránt semmiféle újakat nem osztottam,maradok a tradicionális ujjaknál.

Last edited by Tsobi; 07-31-2008 at 07:30..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

08-02-2008, 23:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nem védeni akarom Remyt, és titeket sem akarlak magam elé fordítani, csak emgjegyzem hogy Remy csinált olyan fél-elfet, hogy bizony a varisok nem tudták gömbözni nagyrészt, esetleg a tényleg nagyon kigyúrtak, a tolisok lopni nem nagyon tudták, és sereggel sem nagyon ütötték ha jól emlékszem.Mondjuk jó szövi volt mellette az tuti, de akkor is.Lehet, hogy vannak hibái, de kinek nincsenek?
(nyugodtan lehet osztani a mínuszokat)
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|