|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-26-2008, 12:57
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Amikor hullával mentem végig, akkor az MF bónusszal minden lenti szinten tudtam ütni. Az 1A-ban viszont MF bónusz nélkül senkit sem tudtam ütni.
Akkor még nem kellett az 1A-ban top30% a forduláshoz. Így kivártam az 1000 kört és fordultam. Szóval nem tudok jó tanácsot adni.
|
és pont emiatt cska a termelőket tudod ütni, bár elf kajatermelők zömét még akkor sem. sőt ha kimész a védelem nélkül ingyenföld leszel bárkinek és a bárki alatt tényleg azt értsd  értelmesebb tanács nincs a "válassz más fajnál"
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

03-02-2009, 10:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Hát én nem nagyon találkoztam mással mint ork, elf, törp és néhány gnóm. Néha napján felbukkan egy óriás vagy esetleg egy ember, de tovább nem kisérem az útjuk szóval nem tudom belőlük mi lesz. Egyszer talákozatam hullával is, szegény nagyon le volt amortizálva.
|

03-02-2009, 10:34
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum
Egyszer talákozatam hullával is, szegény nagyon le volt amortizálva.
|
Igen? Én egyszer bevallom, hogy voltam hullával A-ban, és nekem nagyon tetszett, ahogy egy-egy támadás után az ellenfél országa összeomlott, mert nem találkozott még többezer hektáron betegséggel...
Lehet, hogy ma már nem lenne olyan egyszerű feljutni olyan magasságokig vele, ahol igazi kárt tud okozni az ellenfélnek.
|

03-02-2009, 10:35
|
|
Member
|
|
|
|
Azt nem tudom miért volt le amortzálva talán felgyújtották  .
|

03-02-2009, 10:36
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum
Azt nem tudom miért volt le amortzálva talán felgyújtották  .
|
Azt egy hullának alapból bírnia kell.  Különben ne menjen hullának. 
|

03-02-2009, 10:40
|
|
Member
|
|
|
|
Ehhez nem tudok mit mondani. Vannak szemetek akik passzióból gyújtogatnak és nem mindenkiből lesz profi mire felér az A-ba. De felesleges az ilyesmiről beszélni én csak tényeket mondok. Be tenném a gömbjét a hullának, de hát nem lehet.
|

03-02-2009, 12:41
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igen? Én egyszer bevallom, hogy voltam hullával A-ban, és nekem nagyon tetszett, ahogy egy-egy támadás után az ellenfél országa összeomlott, mert nem találkozott még többezer hektáron betegséggel...
Lehet, hogy ma már nem lenne olyan egyszerű feljutni olyan magasságokig vele, ahol igazi kárt tud okozni az ellenfélnek.
|
Van egy pár hulla alul, de olyanok, hogy...pf olyan országfelépítéssel játszanak... Ingyenföld, és ott nem is kell még sok kórház! Feljutni vele szerintem most csak klántámadással és/vagy fedezéssel lehet! Talán alul a "nem is tudom, hogy került ide" típusú játékosokat be tudja ütni, de kb ennyi.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

03-14-2012, 16:24
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Ha rákényszerülsz az "Ország újrakezdése ezen a szinten" opció használatára 1/A-ba. Maradsz ugyanazon klán tagja? Vagy újra be kell lépjél? Ha újra be kell lépjél, akkor le kell adjad a császárnak az ot illeto 1% földet (elso kláncserérol lévén szó)?
|

03-14-2012, 16:29
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 12%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by LuciFero
Ha rákényszerülsz az "Ország újrakezdése ezen a szinten" opció használatára 1/A-ba. Maradsz ugyanazon klán tagja? Vagy újra be kell lépjél? Ha újra be kell lépjél, akkor le kell adjad a császárnak az ot illeto 1% földet (elso kláncserérol lévén szó)?
|
Maradsz a klánban, így nem kell földet leadnod, ill. a klánbalépések száma sem nullázódik.
|

03-14-2012, 16:38
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Maradsz a klánban, így nem kell földet leadnod, ill. a klánbalépések száma sem nullázódik.
|
Köszönöm a gyors választ.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules