Hódító / Queosia forum Mobile
Page 74 of 81
« First < 2464727374 7576 > Last »
Általános beszélgetés Hódítós témákban>Bővített fórumok
Valezius 15:57 07-11-2008
Originally Posted by Ati:
Továbbira is a fórummal kapcsolatban: újabb játékon belüli szavazás folyamatban. :-)
Én nem kaptam a főorimba levelet, ahova a múltkor jött.
Vagy hogy érted, hogy folyamatban?
[Reply]
Ati 16:00 07-11-2008
Originally Posted by Valezius:
Én nem kaptam a főorimba levelet, ahova a múltkor jött.
Vagy hogy érted, hogy folyamatban?
Ment minden olyan nem anarchos főországba, akik az utóbbi napokban aktívak voltak.
[Reply]
Valezius 16:07 07-11-2008
Ment minden olyan nem anarchos főországba, akik az utóbbi napokban aktívak voltak.
Akkor ezért nem kaptam. Azért megjegyezném, hogy van aktív országom, de az valóban nem aktív most. Na mindegy, köszi a gyors választ.
[Reply]
Burning 16:08 07-11-2008
akkor én nem fogok kapni:-):-)
[Reply]
J.Ati 05:48 07-12-2008
Továbbira is a fórummal kapcsolatban: újabb játékon belüli szavazás folyamatban. :-)
Én kaptam szavaztam köszi:-)

Azért jó,hogy itt mindent meglehet szavazni:-)

Éljen a szavazás:-)
[Reply]
Ati 08:31 07-12-2008
Originally Posted by Attila(::
Én kaptam szavaztam köszi:-)

Azért jó,hogy itt mindent meglehet szavazni:-)

Éljen a szavazás:-)
Feltűnően sokan szóvatették, hogy nem tetszik nekik, hogy ezek ki vannak írva. Ez nem egy olyan dolog, amihez nagyon ragaszkodom, úgyhogy ha a többségnek nem tetszik, akkor felőlem meg lehet szüntetni. A szégyentáblán úgyis látszik az áthelyezések listája, a kitiltások meg igazából a kitiltott országon kívül másra nem nagyon tartoznak amúgyse.

Meglátjuk, hogy pár napon belül milyen eredményt hoz a szavazás.
[Reply]
vereslaszlo 21:52 07-12-2008
Originally Posted by Goldy:
Ennek mi köze a nyilvánossághoz?

Nyilvános fórumnak és a baráti társaságos meghívásos fórumnak pont ebben kéne különböznie. Az egyikbe be kell kerülni a másikba meg nem mert ugye nyilvános azaz nyitott mindenkinek.

Az egyik nyilvános a másik meghívásos.
ez a korcs megoldás vmi egészen más.
Biztos valami,...

Egy biztos én már nagyon rég nyitottam forumot az ismerös orik részére, ehhez nem volt szükség a hod forumára. Azaz igaz moderált, de teljességgel független a hod rendszerétől. Az ottani esetleges itteni forumnak nem megfelelő részek nem járnak a hodon belül semmilyen szankcióval.

Ezért, ha nincs abszolut nyilvánosnak tekinthető közös forum, nem fogok keresni a hodon belül forumot, nem látom értelmét.
[Reply]
vereslaszlo 22:00 07-12-2008
Aki akart, az idáig is létrehozott zárt forumokat az ismerősei számára, ehhez egy ingyenes forum hely kellett csak.
És ezek a forumok a hodtól teljesen függetlenek, saját szabályaik alapján müködtek, müködnek.

Pont ezért csak a nyilvános forumok hiányoznak.

A baráti társaságok forumai meg idáig is élt, söt az ottani szabálytalanságok semmilyen következménnyel nem járnak az orijukra nézve.
[Reply]
Ati 22:04 07-12-2008
Originally Posted by vereslaszlo:
Pont ezért csak a nyilvános forumok hiányoznak.
Ez alatt azt érted, hogy az, hogy mindenki automatikusan bekerül egy vagy több fórumra, nem jelenti azt, hogy nyilvánosak a fórumok?

Ezt kifejtenéd bővebben?

(Bár bevallom már kezd nagyon unalmas lenni ez a kérdés.)
[Reply]
Goldy 22:09 07-12-2008
Ez alatt azt érted, hogy az, hogy mindenki automatikusan bekerül egy vagy több fórumra, nem jelenti azt, hogy nyilvánosak a fórumok?

Ezt kifejtenéd bővebben?

(Bár bevallom már kezd nagyon unalmas lenni ez a kérdés.)
Mindenki vagy csak az új regisztrálók?
[Reply]
Page 74 of 81
« First < 2464727374 7576 > Last »
Up