|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-19-2008, 16:29
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
őhm hát izé biztos csak az újdonság varázsa ami miatt nem tetszik de ha nem muszáj én ezt így nem szeretném megszokni :$
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

06-19-2008, 16:50
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
nekem egyelőre bejön ez a dolog...van , amit hiányolok de az az én gondom(meg lehet hogy másoké is)
a kezdők meg majd megoldják valahogy...külsőn vagy szöviktől megkérdik a dolgokat...egyszerű mint az egyszer egy 
|

06-19-2008, 16:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dugó
nekem egyelőre bejön ez a dolog...van , amit hiányolok de az az én gondom(meg lehet hogy másoké is)
a kezdők meg majd megoldják valahogy...külsőn vagy szöviktől megkérdik a dolgokat...egyszerű mint az egyszer egy 
|
nem találom jó ötletnek hogy minden kezdőt kényszerítsünk arra hogy szövizzen
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

06-19-2008, 16:58
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|

Sajnálom a forumot
Sokan abba fogják hagyni.
mert nem volt nekik semmi csak a forum 
Last edited by Hmmm... Sati; 06-19-2008 at 17:03..
|
|
The Following User Says Thank You to Hmmm... Sati For This Useful Post:
|
|

06-19-2008, 16:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati

Sajnálom a forumot 
|
mi is.... biztos haladni kell a korral de azért ennyire ne .... pár kis takony miatt ez legyen hát ne már ez annyira szar érzés mint amikor 2 ember miatt zártak be egy egész fórumot .....
|

06-19-2008, 17:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
kedves Ati
köszönöm, de én nem kérek az új fórum rendszerből...
sajnálom, hogy igy döntöttél...
további kellemes fórumozást mindenkinek
vilma
|

06-19-2008, 17:09
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
kedves Ati
köszönöm, de én nem kérek az új fórum rendszerből...
sajnálom, hogy igy döntöttél...
további kellemes fórumozást mindenkinek
vilma
|
Én is sajnálom, hogy nem akarsz ugyanazokkal az emberekkel beszélni, mint eddig, ugyanolyan kinézetben, mint eddig, ugyanazokról a témákról, mint eddig.
De valami biztos változott, csak nem vettem észre...
|

06-19-2008, 17:26
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
A másfél év alatt 10x, ha hozzászóltam a belső fórumhoz, de olvasni szerettem, kezdőként pedig nem az jelentette a segítséget, hogy megkérdeztem a profiktól, ami egyébként a súgóban is megtalálható, hanem a régi játékosok beszélgetéséből kiszűrtem, milyen taktikák, orifelállások vannak, ill azon keresztül sajátítottam el a Hódítós szlenget. Szerintem ez a spontán bekapcsolódás a Hódítós csapatban hiányozni fog az utánunk jövőknek, ill ahogy annó a V-ben neveztek minket, a leskelődőknek.
Amit felháborítónak érzek, az, ami előídézte ennek a változtatásnak az okát. Habár én XXI. századi netproli vagyok, (mert a XX.-ban még gépem sem volt), úgy gondolom egy közösségben elvárható, hogy az illem alapvető szabályait betartsuk, az Ati által felsorolt megnyilvánulások mellőzése nem csak egy netes fórumon, az élet számtalan más területén sem használhatók. Szerintem ezek engedélyezése ront a játék arculatán.
De a játék kítűnő, további sok sikert hozzá, és remélem, hogy most, hogy a fórum moderálásának egy kis része lekerült Ati válláról, felszabadult energiáit a hulla faj fejlesztésére fordítja. 
|

06-19-2008, 17:07
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati

Sajnálom a forumot
Sokan abba fogják hagyni.
mert nem volt nekik semmi csak a forum 
|
Végülis ugyanazokkal fórumozhatsz, mint eddig, ugyanúgy, mint eddig, úgyhogy valóban mindenképp kell ez a látványos szenvedés... Ehh, no comment.
|

06-19-2008, 17:10
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Végülis ugyanazokkal fórumozhatsz, mint eddig, ugyanúgy, mint eddig, úgyhogy valóban mindenképp kell ez a látványos szenvedés... Ehh, no comment.
|
Ati azért néha kell hogy más is beleszóljon egy-két témába van amit mások jobban tudnak mint te vagy akármelyik barátod és szívesen segítenek is és ebből jó barátságok és kellemes viták alakultak ki a fórumon ami egy egészséges fórumot jelentett itt ezekből a fórumokból lehet hogy kifog veszni ez a fajta szikra
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules