|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-06-2008, 11:33
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
diplomácici hirdetéseit nem látod (ez is új).
|
Ez tetszik, a diplomácici hirdetesek merre vannak? 

06-06-2008, 11:36
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez tetszik, a diplomácici hirdetesek merre vannak? 
|
Köszönöm a konstruktív hozzászólást. 
|

06-06-2008, 12:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Köszönöm a konstruktív hozzászólást. 
|
Jolvanna, akkor egy konstruktivat, de ez nagyon vicces volt  Elofordulhat, hogy az adott ember privatjait nem akarom csak latni, esetleg csak a forumot, vagy csak a diplomaciat, vagy ezek barmely kombinaciojat. Esetleg lehetne 3 jelolonegyzet hogy mit is akarok belole ignoralni. Gondolom 3 ures ne lehessen, mert annak nincs ertelme.
Persze nem muszaj, csak igy meg nagyobb szabadsagot adna. 

06-06-2008, 12:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Jolvanna, akkor egy konstruktivat, de ez nagyon vicces volt  Elofordulhat, hogy az adott ember privatjait nem akarom csak latni, esetleg csak a forumot, vagy csak a diplomaciat, vagy ezek barmely kombinaciojat. Esetleg lehetne 3 jelolonegyzet hogy mit is akarok belole ignoralni. Gondolom 3 ures ne lehessen, mert annak nincs ertelme.
Persze nem muszaj, csak igy meg nagyobb szabadsagot adna. 
|
Ennak a bővítésnek az egyik apropója pont az, hogy ne adjon szabadságot. Eddig mindig egy-egy fórumon volt az, hogy egymásnak estek az emberek.
Egy embercsoport teljesen jól elvan, egy másik embercsoport is teljesen jól elvan, csak amikor ez a két csoport találkozik, akkor alakulnak ki irdatlan állapotok.
Az utóbbi egy hétben azonban nem egy, hanem konkrétan 5 (öt) belső fórumon jelent meg az, hogy "Letiltottál te szemét, akkor maj ditt a fórumon folytatom", és esnek egymásnak az emberek a fórumon. És sajnos nem egy-egy emberről van szó, hanem összességében több tucat emberről, akik egyébként teljesen jól meglennének.
Bízom abbam, hogy ezzel a módosítással feleslegessé válik a privát problémák fórumra hurcolása, mivel fórumon sem fog reagálni rá senki. 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

06-06-2008, 15:04
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Ati:
ezzel kapcsolatban nem lehet olyat, hogyha valakinek összekapcsolt országai vannak, akkor, hogyha az egyik helyen letiltja a másik helyen is le legyen tiltva??
Persze, hogyha csak az egyik ori VIP-es, akkor nem 
|

06-06-2008, 15:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ati:
ezzel kapcsolatban nem lehet olyat, hogyha valakinek összekapcsolt országai vannak, akkor, hogyha az egyik helyen letiltja a másik helyen is le legyen tiltva??
Persze, hogyha csak az egyik ori VIP-es, akkor nem 
|
Bár ez is logikusan hangzik, el tudok képzelni olyan szituációkat, amikor ezt kifejezetten NEM akarod. Például egy olyan ország esetén, amiről nem tudja a többség, hogy az a Tied. Ilyen szituációkban ez nagyon kellemetlen lehet. Azt gondolom, hogy olyan sűrűn nem lesz/nincs használva ez az opció, hogy ne lehessen beírni azt a néhány országot a tiltólistára minden országodnál.
(Az egész Hódítóban összesen 5000 tiltás sincs, ez egy elég csekély szám. Ebből ráadásul 10 engem tiltott le.  )
|

06-06-2008, 15:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(Az egész Hódítóban összesen 5000 tiltás sincs, ez egy elég csekély szám. Ebből ráadásul 10 engem tiltott le.  )
|
A másik 28272embert, aki téged tiltott le, pedig már törölted 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Valezius For This Useful Post:
|
|

06-06-2008, 15:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Bár ez is logikusan hangzik, el tudok képzelni olyan szituációkat, amikor ezt kifejezetten NEM akarod. Például egy olyan ország esetén, amiről nem tudja a többség, hogy az a Tied. Ilyen szituációkban ez nagyon kellemetlen lehet. Azt gondolom, hogy olyan sűrűn nem lesz/nincs használva ez az opció, hogy ne lehessen beírni azt a néhány országot a tiltólistára minden országodnál.
|
ok, bár szívesen láttam volna, tegnap használtam is volna
Várjál minnyá letiltalak én is  (najó, inkább nem, úgysem írsz:P )
|

06-06-2008, 19:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Mondjuk erre azért még reagálnék, hogy nem hiszem, hogyha én letiltok valakit akkor végig próbál üzenetet küldeni többtízezer országnak, hogy hátha ezzel megtudja melyik az enyim
Egyébként meglehetne, hogyha az egyik oribol letiltod, mindegyiknél letiltódik, viszont feloldani egyesével is lehet...
Vagy jobb:
Amikor letiltod akkor kidob egy listát az oriaidról és mellettelévő checkbox-okkal be tudod jelölni, hogy melyik országaidról tiltsad le, és aztán az ok gombbal megerősjted...
Szal én 1 nevű orimbol letiltom, jön az ablak, hogy bla-bla-bla, bejelölöm, mondjuk 1, 2,3, 5 nevű oriaimat, hogy onnan tiltsa le (4-et nem akarom, hogy megtudja, hogy az enyim), és rákattintok az ok gombra...
Vélemény?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|