|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
View Poll Results: Luxus igény-e, hogy melegvízben akarj otthon kezet mosni?
|
Igen, luxus igény, mert hidegvízben is teljesen jól el lehet ezt intézni.
|

|
10 |
52.63% |
Nem luxus igény, nehogymár hidegvízben mossak kezet, brrrrrr.
|

|
9 |
47.37% |

06-02-2008, 21:34
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Vízből egy "kicsit" több kell. Hajókon épp a napokban szállítottak vizet vbalahova, több ország küldött sok-sok hajónyi vizet, és ez a városnak egy teljes napi ellátására elég volt. Nem hiszem, hogy hosszútávon ezt bárki csinálná, sok ország küld egy VÁROSNAK minden nap több hajónyi vizet, mert az jó.
|
A Trantor így múködött asimovnál, de ez off
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Goldy, elég sok tanulmány szól arról is, hogy a már meglévő sivatagos területek nagyobbodását és akár új sivatagos területek kialakulását nagyon jelentős mértékben befolyásolja az, hogy az ember eltűnteti az élőkörnyezetet a földről, és az eródálódik.
Kivágják az erdőt, hogy legyen hely ültetvénynek, aztán parlagon hagyják a területet, ami tönkremegy.
Egyébként meg azért remélem feltűnt, hogy jelenleg a te oldaladon állok. :S
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Mindegy. Én nem fogok vitatkozni ezen veled. Szerencsés vagyok, ide születtem, iszom. Más meg dögöljön meg. Legalább nem szívja el az oxigénemet.
|
Gee a következetesség luxus?
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Egyébként valószínű, hogy több katasztrófa is lesz, az egyik, amikor a kőolaj-korszaknak vége lesz. Mind emberi, mind gazdasági katasztrófa. De sajnos az emberek csakis ilyen helyzetben fejlődnek. Vagyis, csak túlélni akarnak, éppen emiatt, igaz nehéz lesz, de lesz megoldás.
|
Nem várok a kőolaj korszak végén katasztrófát, sajnos a megfelelő előrelátást se, amivel még könnyebb lenne az átmenet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Threaded Mode
|
Posting Rules
|