|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-26-2008, 21:25
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Valaki nem mesélne a fajok születéséről, illetve, hogy milyen változtatásokat éltek át kezdetben a fajok?
|
Érdekelne mikor születtek a fajok, egyáltalán. Nem tudom mennyire számít kezdetinek a 2001. október 12.-i állapot; avval tudok hozzárájulni esetleg. Ekkor már mind a 7 említésre méltó faj megvolt. 
|

05-26-2008, 21:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Érdekelne mikor születtek a fajok, egyáltalán. Nem tudom mennyire számít kezdetinek a 2001. október 12.-i állapot; avval tudok hozzárájulni esetleg. Ekkor már mind a 7 említésre méltó faj megvolt. 
|
Amikor en kezdtem, ugy emlekszem nem volt se orias, se hulla, de lehet mar csak szenilis vagyok
Es mintha a jatekosok nagy resze gnom meg ember lett volna... De ez se biztos
Ez 2000.04. havaban volt 

05-26-2008, 21:54
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Amikor en kezdtem, ugy emlekszem nem volt se orias, se hulla, de lehet mar csak szenilis vagyok
Es mintha a jatekosok nagy resze gnom meg ember lett volna... De ez se biztos
Ez 2000.04. havaban volt 
|
Én is ekkor kezdtem,akkor óriás már biztosan volt.
|

05-26-2008, 22:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Valaki nem mesélne a fajok születéséről, illetve, hogy milyen változtatásokat éltek át kezdetben a fajok?
|
Dátumot nem tudok mondanÍ. Valamikor 99 őszén lehetett a fajok bevezetése.
Egyszerre indult a fajok bevezetése és a feljutós-kiesős fordulós csoportrendszer.
Az indulásakor mindenkinek újra kellett regisztrálnia. A sorszámok osztása is előlről kezdődött. Egy tesztidőszak előzte meg a bevezetését. A tesztelők kapták az első 50 sorszámot. A többi játékos ennél nagyobb sorszámokat kapott. Ezek a sorszámok élnek azóta is.
A fajok a hulla kivételével a mostani fajok voltak. Kezdetben a gnóm elég kiemelkedően a legjobb volt. Később gyengítették, de azért elég erős maradt. Még arra emlékszem, hogy kezdetben nagyon béna volt az óriás, talán a leggyengébb. Később aztán jól megerősödött.
Egér a sajton... (#3744)
|

05-26-2008, 22:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Én is ekkor kezdtem,akkor óriás már biztosan volt.
|
Lehet, akkor csak vmi gaz volt vele 

05-27-2008, 08:20
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Az élőhalott kivételével a többi faj egyszerre került be a játékba. Igaz nem a mai formájukban.  Az élőhalott később jött. (Amikor a legenda szerint már volt annyi elhullott egység a többi fajból, hogy egy neves varázsló felélessze azokat.)
|

05-27-2008, 09:14
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Nekem mindig is ez volt a kedvencem, és még most is az!   
" Az anarchista csoport
Ha bármilyen ok miatt nem értesz egyet a játék által megkövetelt szabályokkal, országodat az úgynevezett anarchista csoportban is indíthatod.
Ez az egyetlen olyan csoport, melyben nem élnek a szabályok, és mindenki úgy csal, illetve olyan vulgárisan beszél másokkal, ahogy akar.
Ne feledd, hogy ennek a csoportnak a színvonala igen csekély, játékélvezetet gyakorlatilag nem ad. Ebbe a csoportba csak saját felelősségedre jelentkezz. A csoportban történtekért semmilyen kárpótlásra ne számíst, a csoporthoz semmilyen segítséget (support) nem tudunk nyújtani.
Az anarchista csoport tagjai nem érintkezhetnek a játékon belül más csoport tagjaival, valamint a játék 3. szintje után nem juthat tovább.
Ezt a csoportot csak próbálkozásokra ajánljuk, ha egy élvezhető játékban szeretnél részt venni, akkor a rendes csoportokat javasoljuk. "

|
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

05-27-2008, 09:15
|
Senior Member
|
|
|
|
A régi anarchoz képest mi ez a mostani... Egy anyázásért már megy a 168 piroslap 
|

05-27-2008, 09:17
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
A régi anarchoz képest mi ez a mostani... Egy anyázásért már megy a 168 piroslap 
|
És ez így a helyes. Nem szabad, hogy a Hódító az anyázáson kívül máshoz nem értő KisPistikék találkozóhelye legyen. Az egyik legjobb döntés volt a Hódító történetében, hogy az ilyen stílust végképp száműztük mindenhonnan.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

05-27-2008, 09:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És ez így a helyes. Nem szabad, hogy a Hódító az anyázáson kívül máshoz nem értő KisPistikék találkozóhelye legyen. Az egyik legjobb döntés volt a Hódító történetében, hogy az ilyen stílust végképp száműztük mindenhonnan.
|
Nem mondtam, hogy nem helyes. Csak volt ilyen időszak is. Lévén, hogy ez egy múltbarévedő topic, gondoltam megemlítem.  Nyilván senki nem örül neki, hogy ha egész nap anyázzák.
De voltak akkor tök jó balhék. Műbalhék, amikor 2 frissen regelt oriból 2 haver provokálta egymást poénból, és figyelték a hatást, hogy a többiek ki mellé állnak.
Közben ők meg a főorijukban röhögtek magukban a sok léprecsalt fickón.
Ez olyan, mint az ilyen western filmekben a kocsmai verekedés... bemegy 2 fickó, az egyik pofán vágja az egyik vendéget, majd mindenki elkezdi egymást püfölni, de a 2 'felbújtú' közben csendben elsétál, és a tér túloldalán ücsörögve húzogatják a strigulákat, hogy hány embert hajítottak már ki a lengőajtón....  
Nyilván, az idegbetegekre nincs szükség. De azért az ilyen műbalhékat lehetett élvezni. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|