|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

05-23-2008, 16:24
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ezt miért nem lehet full magyarul elmondani? Muszály bele ez a sok káromkodás?
Te vakon betetted az utols 60ft-od úgy hogy meg sem nézted a lapot, Zolinak és nekem is magas lapjaim voltak, mindketten nyerni akartunk emeltük a tétet és végül én elbuktam a fél vagyonom 
|
Hat nem  Megneztem, es raemeltem 50 ft-ot a vakokra, vmelyikotok raemelt meg 50et, en ekkor mondtam allint, ami 215-ig ment, osszesen igy lett 645 a pot, es utana ti meg harcoltatok. 

07-23-2008, 16:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
A nap handje
Még jó, hogy vannak ilyen emberek
Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket 
Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem.
AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi
Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála
Újratöltött de mire kaptam volna valami jó lapot már elbukta az egészet 
|

07-23-2008, 18:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A nap handje
Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket 
Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem.
AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi
Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála
|
Gondolom azert turn utan, mikor kb 8:2-hoz volt eselye a sracnak mar nyerni ellened, azert egy pillanatra kihagyott a szivdobbanasod.... 

07-23-2008, 19:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Gondolom azert turn utan, mikor kb 8:2-hoz volt eselye a sracnak mar nyerni ellened, azert egy pillanatra kihagyott a szivdobbanasod.... 
|
A lapját csak a végén mutatta meg a gép. Úgyhogy nem 
De a lemákolások már nem zavarnak.
40K lejátszott hand után 
|

07-23-2008, 19:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
A lapját csak a végén mutatta meg a gép. Úgyhogy nem 
De a lemákolások már nem zavarnak.
40K lejátszott hand után 
|
Ja, en ugy tudtam kolcsonos all-in utan showdown szokott lenni. 

07-23-2008, 20:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ja, en ugy tudtam kolcsonos all-in utan showdown szokott lenni. 
|
Pókerterme válogatja 
|

07-23-2008, 23:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
hehe ma voltam haveri póker túrnamenten, és 2. lettem.
kezdésnek kaptam flopra egy 8-as pókert az 1.leosztásból amivel ki is ejtettem az első embert, akinek fullja volt  utána ment is szekér, final table-nél maradtunk már csak 2-en a 30ból.
döntő játszmában kb 40:60 arányban voltak a zsetonok.
nálam QJ suited, nála KT szintén zenész. flopra feljött a flös. ő emel, én vissza 3x annyit, all in, call. szentségeltem mint a kocsis amikor megláttam a lapját  ((

07-24-2008, 01:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A nap handje
|
hát itt mondhatni minden ellenfeled rosszul játszott, még a QQ is. borzasztó  amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-24-2008, 10:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
hát itt mondhatni minden ellenfeled rosszul játszott, még a QQ is. borzasztó  amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?
|
A qq miert? Csak nem hitte el, hogy A van nala. Gondolom a set-be, esetleg ket parba bele se gondolt 

07-24-2008, 10:45
|
Member
|
|
|
|
kapsz egy elvileg alomflopot amiben nincs K meg A, belehivsz kapsz ra egy reraiset, arra is egy reraiset es egy csapdazo callt. maris nemolyan alomflop ez...a masik meg h durvan otodkasszat hivott, ez mi?
rossz jatek, a 66 meg orul a markaba meg a river sem kellett neki, bar azert ennyi reraise ha van elotted van olyan h a setet is el kell dobnod. bar ritka 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|