Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Receptek

Receptek Kedvenc receptjeid, beszámolók a bajnokságokról, miért égett oda, kinek van meg stb. :)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #28  
Old 05-06-2008, 06:35
Mona's Avatar
Mona Mona is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: -
Posts: 618
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Csevap

Törökbecsén evvel a finomsággal vártak minket, megkérdeztem a receptjét és gondoltam hogy megosztom itt
Grillen sütve a legfinomabb

Hozzávalók: 40 dkg darált marhahús, 20 dkg darált sertéshús, 4 gerezd fokhagyma, bors, só, 1-2 kanál olaj, 4 fej vöröshagyma
Elkészítés:
A kétféle húst a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk, majd kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles kolbászkákat formálunk belőle vizes kézzel. Kisütjük, és hagymakarikákkal tálaljuk.
Olajban is süthetjük, de mint említettem grillen finomabb.

Remélem jól emléxem a receptre, hisz semmit nem írtam le, és csak a fejemben tartogattam idáig

Jó étvágyat hozzá
__________________
Stefeee
261380
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:39.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Design partly based on Hódító's design by Grafinet Team Kft.

Contents and games copyright (c) 1999-2020 - Queosia, Hódító

Partnerek: Játékok, civ.hu