Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
Ne változzon semmi, jó így ahogy van. 42 49.41%
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell. 20 23.53%
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell. 11 12.94%
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen. 7 8.24%
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet. 6 7.06%
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem. 7 8.24%
Multiple Choice Poll. Voters: 85. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-22-2006, 12:18
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
szal akkor az első toli visz annyit, mint amennyit eddig is. ezen még annyit kellene változtatni, hogy a távolság függvényében legyen kevesebb.

Ezekszerint már látod és érted hogy nem a tolisok ellehetetlenítése a cél?
Én azt nem bánom hogy ha egy toli ugyan úgy le tud húzni mint eddig de ne legyen utánna második meg harmadik mert akkor nem marad a tekimböl.

Erre nyújtani megoldást Kisbér javaslata. Aúú javaslata pedig csak a létfentartáshoz szükséges tekiket védené már az első tolvajnál is ez is nagoyn jó hisz egy tolvaj is nagy veszteségeket okoz. Aúú javaslata ráadásul nem védené a tekihalmozókat tényleg csak a létfentartáshoz szükséges tekiket védi. A nagyban teki órót és tolvajt továbbra is megéré lelopni.

Gyulaword (#79796)
Sponsored Links
Old 04-22-2006, 12:22
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by SiMON
Keresem a megoldást, de te mindenre nemet mondasz így nem lehet építkezni... ...Semmi se jó neked ?
Nem igaz. Olvasd el, miket írtam. Értelmezd.
Ha nem sikerül elsőre, olvasd el mégegyszer.

Esetleg segítek (mert jó napom van ):

Gyula: Maradjunk az Aúú és Kisbér féle ötletnél
én: Igen. Azt kéne boncolgatni.

Quote:
Erre mondod azt hogy nehogy gnom legyen oriásbol.
El kell keserítenem Téged, de ezt nem én mondtam. Fuss neki mégegyszer.

Nem csak én mondom, hogy ne erőltesd a személyiséges témát. Nem kell amiatt megsértődni, hogy voltak már jó ötletek és azok nem a Te ötleteid voltak.

Azt hiszem részemről ez ennyi, ha értelmetlen vitát akarok valakivel, majd megkereslek
Old 04-22-2006, 12:24
Bogár Bogár is offline
Member

eddig is említettem a gyengítést, csak nem értettem egyet azzal, hogy nagy mértékben legyen megoldva.
aúú javaslatával nem értek 1et, Kisbér javaslata elfogadhatóbb. szerintem az utóbbit kellene megbeszélni...

Last edited by Bogár; 04-22-2006 at 12:26..
Old 04-22-2006, 12:26
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Én már belezavarodtam a javaslatokba
Nekem az tetszett a legjobban, hogy vagy egyfajta tekiből visz soka vagy mindenből egy keveset. Akármennyire is védik némelyek a tolikat, egyszerűen nem tisztességes, hogy minden területen hazavágjanak másodpercek alatt. Lakásteki elmegy-költöznek. Mezőgazdasági teki elmegy-nincs kaja, mintha szárazat kapott volna. Haditeki elmegy-gyengül a sereg, mágia után még az ártózást se bírod. És mindezen károkat egyszerre kapod. Ráadásul a lakás után nemcsak a nép megy el, mint egy viharban, hanem a sereg és a vari is, ezzel tovább gyengítve az amúgy is kevesebb tekivel védekező orit.
Old 04-22-2006, 12:28
Synkel Synkel is offline
Senior Member

És a tolisok belegondoltak abba, hogy ha gyengítjük a tekilopást, akkor többen választanak nem tekivédő fajt, azaz sokkal több célpontjuk lenne akit lophatnak?
Old 04-22-2006, 12:30
SiMON SiMON is offline
Member

Azt hiszem részemrõl ez ennyi, ha értelmetlen vitát akarok valakivel, majd megkereslek [/quote]

Szerintem egyik vita sem értelmetlen csak szeretem ha meggyőznek. A ti javaslatotokban, hogy csökken a lopás ha lopnak egy a gond vele, ha egyszerre elviszik a tekijeim 60% át akkor egy kihegyezett orinál igen csunya dolgok történhetnek és ez az ami nekem nem tetszik és hiába jön 2. 3. lopás ha addigra már ugrott az ori.
Old 04-22-2006, 12:35
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Csunyabogár, neked hány tolis orid van?
Old 04-22-2006, 12:48
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
eddig is említettem a gyengítést, csak nem értettem egyet azzal, hogy nagy mértékben legyen megoldva.
aúú javaslatával nem értek 1et, Kisbér javaslata elfogadhatóbb. szerintem az utóbbit kellene megbeszélni...
Nah, akkor mivel úgy látom te se olvastad amiket írtam, leírom újra (azt amit Kisbér baráom se reagált le eddig):
Amit ő javasolt, az csak akkor változtatna bármit is a teki lopáson, ha sokan lopnak tőled és nem veszi figyelembe, hogy nem kell hozzá sok ori, hogy 1 térkapu alatt kicsinálják az oridat... hisz nyit rád kaput egy tolis, megtekiz... te visszaveszed a tekiket, ő meg 9 kör múlva újra széttekiz és ezt addig nem fogja abba hagyni, míg te le nem kapod valahogy, vagy van mit lopni tőled, hisz miért tenné, ha egyszer az országok nagy része gnóm, vagy óriás, akiktől amúgysem lehet nagyon lopni semmit.
Az pedig, hogy ha nem 4-5e tekit lehet egy készüli sorozattal ellopni, hanem csak 1-2e tekit ( ha már csak a léntfontosságú tekik vannak meg), egyáltalán nem óriási nagy veszteség a tolisnak sem és az áldozatának sem, hisz ezt meg tudja ugyanúgy többször is csinálni a tolis (ezzel akár 5-10%-ot gyengítve az ellenen, ami figyelembe véve, hogy ez minden téren való gyengítést jelent, még mindig igen jelentős), míg az áldozat is könnyebben pótolja, valamint izgalmasabbá teszi a játékot, mert így van esélye visszavágni is, hisz nem rokkan abszolút bele az orija a lopásba (hisz ha már jó tolisokról beszélünk, akkor közvetlenül körváltás előtt tekiznek ki és elmegy a sereged, varid, tolid egyből, amit ha nem vagy vip, vagy nincs beállítva a helytartód, esetleg nincs piacod, akkor el is buktál és azt is pótolni kell, nem csak a tekiket)!

Egyébként igazad van, a hadi ori tarthat annyi tolit, hogy fel tudjon ő mérni, sőt annyit is, hogy a tolisokat lelopja, csak akkor azt már nem hadinak hívják, hanem tolisnak.
Ha úgy gondolod, hogy egy orkkal tényleg olyan jó vagy, hogy a mostani teki lopás nem rokkant meg, akkor felajánlom, hogy anarchban próbáljuk ki 200 hekin. Én csinálok egy fél-elfet, te meg csinálsz egy orkot, aztán meglátjuk, hogy bírod (még azt is elintézem, hogy ne bántsanak téged ott a nagyobb anarchosok!)...

A külön személyiséges megoldást azért nem támogatom, mert az a helyzetet nem oldaná meg, hisz ha választani kell egy tudós óriás, egy tudós gnóm, vagy egy nem tudós (tehát 5%-al eleve mindenben gyengébb), de teki védős törpe között, akkor én tutira nem a törpét választanám... és ahogy megnézed a különböző szinteket, a játékosok nagy többsége se választaná...
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 04-22-2006 at 12:50..
Old 04-22-2006, 13:25
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma
Csunyabogár, neked hány tolis orid van?
2,5 éve játszom, és 2006-04-09 15:25:00 óta nincs tolis orim. akkor váltottam a tolisról törpre. miért?
Old 04-22-2006, 13:38
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Csak mert érdekes, hogy olyanok akik többnyire tolisok a módosítás mellett vannak, neked meg semmi se jó, és mindennek ellene beszélsz...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules