|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-28-2008, 15:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by shep
most komolyan. az eredeti probléma a "probléma amivel kezdtem". kb azt mondtátok hogy lebontott 500 hektárat a 990ből vagy több száz építés alatt volt. ne ezekkel nem győztetek meg, mert végig a gép előtt voltam és figyeltem. előtte pedig több napig figyeltem az egész szövetségüket.szerintem ezt ti se gondoljátok komolyan.
Amúgy meg Ati meg kell mondjam, ha végignézed a válaszokat, te 1 szer próbáltál magyarázatot adni az eredeti kérdésben szereplő problémámmal, most meg kizárólag azzal vagy elfoglalva hogy én milyen "egy" fórumozó vagyok. volt amit elnéztem az a távos dolog, elismerem, de attól függetlenül az eredeti probléma a problémám. saját gépről saját előfizetésről saját, kizárólagos ip-ről játszom. egyébként ha kaptam volna olyan magyarázatot ami elfogadható lett volna, most nem itt tartanánk.
talán az egyetlen elfogadható magyarázat a Deni 36. számú hozzászólása lett volna, viszont én nem wapról játszottam, így az is kilőve.
bocs hogy bezavartam a fórumba
üdv
|
Sztm se valószínű, hogy az ellenfélnél ekkora építkezés folyt. Ahhoz, hogy 6 hekit vigyen vki alulról, közelről; kb 90 beépített és üres hekivel kell rendelkezni. A 47200 ponthoz akkor még hiányzik legalább 1200 beépítés alatt álló terület. Ez túl nagy kiadás a 3. szinten, ráadásul max 18 körig állhat fenn, azon túl megint variálni kell, méghozzá elég erősen, vagy rábízni a véletlenre hogy kb ugyanannyi maradjon a pont. 
A másik magyarázat, hogy azonos, vagy közel azonos IP-ről védjenek illetve támadjanak. Ami nem csak wap esetén létezhet. Ahogy ezt itt elmondták már legalább ketten.
Amit nem értek (és amiért írok), hogy ezt miért nevezi a support stratégiai lépésnek. Vagy elemnek. Hol van itt a tervezésnek, logikának szerepe a játékos részéről? Általában nem lehet előre tudni, hogy melyik ori honnan, milyen címről tolja; ez sokkal inkább egy biztonsági része a Hódnak. Kiszűr bizonyos csalásokat, de bekerülnek 'tiszta' földszerzések is. Amit valóban lehet hibának nevezni, bár nem szerencsés, mert az ember általában nem vét szándékosan hibát. Márpedig ez a progi gondolom szándékosan működik így, evvel az ismert pontatlanságával. 
Last edited by Princ; 03-28-2008 at 15:24..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Threaded Mode
|
Posting Rules
|