|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-20-2006, 13:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Békés, én értem! 
Xeper, igazad van! De én nagyon útálom, ha beütnek...
|

04-20-2006, 13:49
|
 |
Member
|
|
|
|
a napi 800kati mondjuk gyorsba az olyan 3500ember ez csopi függö 
|

04-20-2006, 14:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
a napi 800kati mondjuk gyorsba az olyan 3500ember ez csopi függö 
|
800 kati/ képzés hogy pontos legyen... amúgy normál csoportban a te gondolatmeneted alapján 6670 nép, lasúban 20000.... hétvégiben meg vagy 400 kellene? -csak hogy én is kötekedjek :P

04-20-2006, 18:29
|
Junior Member
|
|
|
|
hm
nézzétek.. sztem egy 3 napos orit nem fognak bántani hacsak nem ad rá okot.. egy hét alatt avval a 800 katikézésel/nap ( meglehet oldani békés! ) min 4K egységed van.. avval meg azirt mrá megálod a helyed
|

04-20-2006, 18:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csigusz:P
nézzétek.. sztem egy 3 napos orit nem fognak bántani hacsak nem ad rá okot.. egy hét alatt avval a 800 katikézésel/nap ( meglehet oldani békés! ) min 4K egységed van.. avval meg azirt mrá megálod a helyed
|
már miért ne bántanák? morált növelni tökéletes:)
|

04-20-2006, 18:43
|
Junior Member
|
|
|
|
á
nem értek veled egyet
-hadi-
|

04-20-2006, 18:46
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
nem értek veled egyet :)
-hadi-
|
így jártál:) attól még igaz, hogy ha fentebb jössz ki védelem alól, akkor valószínűbb, hogy beütnek.
|

04-20-2006, 18:44
|
 |
Member
|
|
|
|
most inditottam nem rég egy orit ahogy kijöttem védelem alól három ori zuhant rám egyböl 1 véletlenül, egy hallot rolam és ugy döntött jobb ha kicsit vissza fog 1meg már rég fulra ki élezve ott ült hogy egy korábbi sérelmén bosszut áljon sejthetitek mi maradt az orimból  De tul éltem mondjuk .. hát egyszerübb lenne uj orit csinálni de nem kapják meg ezt az örömöt az meg külön elégtétel hogy az egyiket nekem is sikerült magammal rántani  És köszönöm az értelmes hozzászolásokat
|

04-20-2006, 20:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Én úgy tapasztalom, hogy várják a védelem alól kijövő orikat és megkopasztják őket. Éppen elég ok, hogy be tudják ütni őket feltöltött orival.
Sőt, sokszor még a terület is fel van osztva a hiénázók között. Van, aki kisebb pontszámon várja a 3 napos orikat, van aki pedig nagyobb pontszámon.
Szerintem szerencséd volt, ha eddig megúsztad...
|

04-21-2006, 16:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Én úgy tapasztalom, hogy várják a védelem alól kijövő orikat és megkopasztják őket. Éppen elég ok, hogy be tudják ütni őket feltöltött orival.
Sőt, sokszor még a terület is fel van osztva a hiénázók között. Van, aki kisebb pontszámon várja a 3 napos orikat, van aki pedig nagyobb pontszámon.
Szerintem szerencséd volt, ha eddig megúsztad...
|
Ezzel nem az a baj, hogy Te, vagy én, vagy bárki bekapja közülünk ezeket az ütéseket. Ezzel az a baj, ha olyan kapja be, akinek ez az első játéka, és csak most ismerkedik...
Rögtön töröl, és megy másik honlapra, ahol nagyobb sikerélménye lehet... (bár lehet, hogy jobban teszi, ha nem lesz függő) 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|