|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

03-06-2008, 07:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Meglepődve horkantok, ami egyaránt szólt a nem várt jutalomnak és a fura szétválásnak. (úgyis furi népek vótak, tán jobb is)
- Az égiök kísérjék útján azt, akivöl nöm találkszum tübbé.
|

03-11-2008, 19:52
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Amikor kijövünk az átkozottak területéről megkönnyebbülés lesz rajtam úrrá. Egy picit megdöbbenek én is azon, hogy nem várt jutalmat kapunk. Amikor a törpe a kezembe adja a részem odalépek a nagyúrék elé és a következőket mondom:
- Köszönöm jutalmad Uram, de nem fogadhatom el, mert nem tudtam teljes mértékben teljesíteni feladatom - komorság ül arcomon, ahogy a kis gyermekre visszagondolok.
- Ennek a jutalomnak lesz jobb helye is az Úrnő szolgálóinál.
Visszanyújtom a pénzes zsákod.
- Remélem, ha Ő is úgy látja, ami tőlem telt leróttam és folytathatom utam.
Amint mindenki a készülődéshez összeszedi magát, én is szedelőzködöm, majd távozáskor gondolataim már messze visszavezetnek a templomhoz és benne Alysához. Már várom a percet, hogy újra láthassam és bízom abban, hogy ő is hasonlóképpen érez. Utam visszavezet a szívem választotjához.
Az utómesét nem lövöm itt le, majd e-mailben lemesélem a többit, a lényeg, hogy ha nem akarod, akkor elfed kalandjai itt még nem érnek véget 
|

03-14-2008, 12:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Átveszem az erszényt, kicsit méregetem a kezemben, aztán a Nagyúrra pillantok:
-Tanulságos út volt. Talán mindenkinek. - mormogom és végigpillantok a társaságon, majd vissza a Nagyúrra - Például abban, hogy legközelebb jobban odafigyel mindenki a kezdetekkor miféle csapatot üt össze.
Kimérten biccentek neki és felemelt ököllel búcsúzom tőle.
Miután távozik, az erszény zsinórját megoldom és kiszámolom mindenkinek a pénzét.
Last edited by Chris; 03-19-2008 at 12:38..
|

03-19-2008, 12:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Úgy tűnik elértünk a mese végére, de a történet itt korántsem fejeződik be. A háttérben elindult, és azóta munkáló eseményeknek meglesz a következménye, amit a majdani Z-vel közös mesénkben fogunk elregélni nektek.
De a Hollószárnyaknak itt ilyen formában, ebben a csapatösszetétleben vége.
Aki utómesét igényel, és szeretné tudni mi történik a karakterével, miután elvált a csapat többi tagjától, írjon egy e-mailt, és elmesélem...
Lehet látszólag kurtán-furcsán fejeződött be ez a mese, és a külső szemlélők számára nem teljesen érthető, hogy miért pont itt és így lett vége, de higyjétek el megvan az oka. Nem minden történelmet formáló esemény történik a kirakatban, a kulisszák mögé pedig csak kiválasztott keveseknek van szerencséje bepillantást nyerni... de kalandra fel, az új mese új titkokat ígér...
Köszönöm mindenkinek a játékot! Jól éreztem magam veletek, remélem ez kölcsönös! 
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|