Quote:
Originally Posted by Serg
Igen azért 2 kör hogy ne lehessen egy klánt se megbénítani illetve ezzel a ki-be lépek taktikának annyi, muszáj lesz harcolni(véd vagy szembemegy ebből a szempontból mindegy)
|
Ja, ha baromi gazdag klánom lenne, lehet én is így vélekednék, de azért ne vegyünk el minden menekülési utat a célpontoktól se.
Hallottam itt már olyan érvet, hogy a célpont klán eleve előnyben van, mert több döntési lehetősége van, míg a támadónak csak egy: ha már ráköltött a ráállásra, neki támadni kell. Csináltam egypár klántámadást, de valahogy én sose éreztem úgy, hogy a célpontjaimnak bármi előnye lenne velem szemben, merthogy nincs is. A támadó választja ki a támadás idejét, akkorra időzít mindent. Ha morált kell lengetni, az igen magas lesz az ütés pillanatában, neki van ideje beépülni, be tudja igazítani a sereget a piacon, szóval minden ütőkártya az ő kezében van. Elszabizni nem lehet klánütés elől, szerintem ez épp elég segítség a támadónak.
Miért kellene megszüntetni a ki-belépési taktikát? Hogy a gazdag klánok bárkin átgylogolhassanak, annak esélye se legyen ellenük tenni. Ez nem fair. Ha már kedvezmény, akkor legyen topkörhöz kötve, és csökkenjenek a klánbalépések, de ne kényszerítsünk senkit arra, hogy ha tud ha nem tud harcoljon egy nála erősebbel. Ezzel az erővel akár pénzen is meg lehetne venni egy másik klán területének X%-át, mert egy ilyen után gyakorlatilag erről fog szólni a buli.