|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-27-2008, 08:42
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
A fejlesztés egy része nem világos elöttem, a 10%-t csak akkor kapom meg ha a morál 100-on van, vagy minden alkalommal ha pénzt osztok moráltól függetlenül?
|
Az eredeti javaslat szerint ez moráltól független lenne.
|

02-27-2008, 08:56
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Akkor ha jól értem pillanatnyilag úgy áll a dolog, hogy a segély két részre lesz osztva. Egyik fele a hagyományos módon gyűlik, azt nem érinti a változás, a másik felét meg gyűjthetjük, de azt nem tudjuk leforgatni.
Ha télleg jól értem, akkor szerintem okés a javaslat, legfeljebb aki nem akar nem gyűjt segélyt 

02-27-2008, 09:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Akkor ha jól értem pillanatnyilag úgy áll a dolog, hogy a segély két részre lesz osztva. Egyik fele a hagyományos módon gyűlik, azt nem érinti a változás, a másik felét meg gyűjthetjük, de azt nem tudjuk leforgatni.
Ha télleg jól értem, akkor szerintem okés a javaslat, legfeljebb aki nem akar nem gyűjt segélyt 
|
Tömörem így áll most a javaslat, igen.
|

02-27-2008, 09:08
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez egy kicsit meresz kijelentes. Akinek sok tartaleka van, az feltetlen jkszezik?
Vagy hogy "oldja meg"?
|
Nézd, ahol valakinek 20milliárdja van (én folyamatosan az 1:5-ös javaslatban gondolkozom), ott a szöviknél is van legalább 10. Az legalább 50, azért általában több. Ahol van 50milliárd ott bizony elegendő készpénz is rendelkezésre szokott állni, amivel a váratlan helyzeteket át lehet hidalni, míg az áruk külső eladásra kerülnek.
Szerintem 1:5arány mellett se lenne anarchon kívül szinte senki, akinek 1milliárd vagy afölött lenne a betöltött segélye.
Persze, könnyen lehet, hogy tévedek.
Egy olan funkciónak meg nem látom értelmét, ami arra vabn kitalálva, hogy használják, mégse használja senki, max az ingyenpénzt, ami ezáltal keletkezik. És én az 1:10-et ilyennek érzem.
|

02-27-2008, 09:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Szerintem 1:5arány mellett se lenne anarchon kívül szinte senki, akinek 1milliárd vagy afölött lenne a betöltött segélye.
|
Nem is az a fő cél, hogy 4 milliárdot mindenki tartson pluszban, lophatatlan és foszthatatlan biztonságban. Annyit tart, amennyit akar, amennyit tud.
|

02-27-2008, 09:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Rosszabbat 
A 10:1 -hez képes az 1:10 egy kicsit durva arány lenne,de biztos szükséged van rá.
Szétosztasz 1 milliót és segélybe lesz 10 milliód.Hát ez meleg lenne!
|
Ha kötökedni akarsz, akkor azt privátban tedd. Teljesen érthető, mire gondoltam, és soha nem állítottam, hogy nem fogom hozzászólásról-hozzászólásra változtatni, hogy melyik számot hova teszem 
|

02-27-2008, 09:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem is az a fő cél, hogy 4 milliárdot mindenki tartson pluszban, lophatatlan és foszthatatlan biztonságban. Annyit tart, amennyit akar, amennyit tud.
|
De szerintem az se cél, hogy legyen egy látszat funkció, amit bárki használhatna, de senki se fog.
|

02-27-2008, 09:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
De szerintem az se cél, hogy legyen egy látszat funkció, amit bárki használhatna, de senki se fog.
|
Ezt előre nem lehet tudni. Az igény a segélykeret feltöltésére megvan. Ez a javaslat lehetőséget is biztosít erre.
|

02-27-2008, 09:14
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Egy kis adalék előre, ha már megvalósult:-)
Nem lesz érdemes teljesen fúlon tartani mert a vipeseknek a napi automatikus rátöltés és az adakozásból nyert öeszeg elveszne:-)
|

02-27-2008, 09:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Nézd, ahol valakinek 20milliárdja van (én folyamatosan az 1:5-ös javaslatban gondolkozom), ott a szöviknél is van legalább 10. Az legalább 50, azért általában több. Ahol van 50milliárd ott bizony elegendő készpénz is rendelkezésre szokott állni, amivel a váratlan helyzeteket át lehet hidalni, míg az áruk külső eladásra kerülnek.
Persze, könnyen lehet, hogy tévedek.
Egy olan funkciónak meg nem látom értelmét, ami arra vabn kitalálva, hogy használják, mégse használja senki, max az ingyenpénzt, ami ezáltal keletkezik. És én az 1:10-et ilyennek érzem.
|
Na akkor nézzük ezt a segélyt
Az eddigi 4.2 mrd-s kp határt jelentősen ki lehet tolni. Én se hiszem, hogy túl sokan kezdenének sokmilliárdos segélyekkel szaladgálni, de azért lesznek jópáran. 5:1 arány mellett még az is lehet, hogy sokan.
A segélyben tárolt pénzed továbbra is támadhatatlan, és mindig rendelkezésedre áll. Nem érinti tekikopás, nem kell etetni, nem viszik el a rablók és nem csordulsz túl vele ha valaki megbolygatja a piacot. Ezen okok miatt én keveslem az 5:1 arányt. Kell a 10:1, különben nagyon túllövünk a célon.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|