Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-25-2008, 08:39
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Jóreggelt. Felébredtem én is. (Sajnos attól, hogy a főnök bejött az irodámba, hogy csináljak valami kimutatást....)

Először is örülök, hogy megismertem pár játékost, akiket eddig még nem.
Nos akkor kezdődjenek a személyes üzenetek:

Cassy: Köszi, hogy emelted az est fénypontját. legközelebb nem bújsz el a normálosok között! Jössz szépen anarchba. Vagy az anarch megy érted...

Zsáni: Nem is vagyok csöndes, végigpofáztam az estét az anarchista asztalnál.. Csak akkor vagyok mindig gondban, amikor a normálosok közé ülök be, mert nem tudok hozzászólni az 1/A-s, és egyéb, a más csoportokat érintő egymás közötti megbeszélésekhez. Na de majd, ha lesz a magyar A-ban is orim..... Na vájácsak!

Gyula: Elkerültük egymást? Ez remélem nem direkt történik. Legközelebb majd beülök hallgatni a normálos/1/A-s sztorikat közétek.

AndrewB: Totál olcsó az a város, hihetetlen... 220 Ft a buszjegy, majdnem 5 órát ültem egy internetkávézóban, és 750 Ft-ot fizettem... Ehhez képest Pécs: 280 Ft a buszjegy, és 5 óra netezésért 2 WC használattal egybekötve durván 1400-1600 Ft-ot fizettem volna...

Rebellis: Pár kortyocskát én is ittam Vad HP-jából. Az egyik a te egészségedre szolgált. Bár ahogy visszaolvastam, szerintem nem meggyógyulni fogsz ettől a sok 'rádivástól', hanem lassan le is ittasodsz....

Vad: Első osztályú a törkölyöd. Barackod, szilvád, körtéd is van? Hol is laksz? A közeledbe költözöm. Nagy franc vagy te, hogy úgy licitálgatsz, hogy nincs is országod 2/D-ben. Az meg totál fapofa, hogy még nyersz is.

Attila: Még most is meglepődök, hogy engem ismertél meg a tömeg közepén... Azért jólesett ám! És különben is, beszéltem én is. De mivel Zsáni tök kemény hódos, inkább ő érvényesült mellettem....

Pepa: Veled még beszélnem kell... Szerződéskötés gyanánt.

Gárdi: Nekem Vaddal ellentétben van országom 2/D-ben. Majd várom az 1 milliárd katonámat.

Biol: Lásd: Gárid...

Kettőtöknek: Ti legalább akkora hülyék vagytok, mint én. Sőt... Úgyhogy ha legközelbb valaki lehülyéz, átirányítom hozzátok.

Kiegészítés: 1200 hektár földet is nyertem tőletek. Úgyhogy lesz hova utalni a katincsokat...

AndrewB 2: A restanciáidat majd normálban rendezheted. Meg úgy amúgy is beszélnünk kéne... Tudod miről.

Seldon: Azért nem hívtalak, mert először arra gondoltam, hogy együtt emgyünk Pécsről, csak időközben megtudtam, hogy te nem is vagy itthon.... És eközben meg AndrewB-vel már lebeszéltem, hogy hogyan lesz.

AndrewB 3: Boccs, hogy felébresztettelek.... Mindenesetre meglepő volt, mert én azóta már: felkeltem, lefürödtem, felöltöztem, lementem a városba (1), bevásároltam, hazamentem, reggelit csináltam, megreggeliztem, lementem a városba (2), átutaztam a fél országot, és már túl voltam 1 üveg sörön, amikor is felhívtalak....
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules