Quote:
Originally Posted by Rebellis
Nevetni fogsz de a legtöbb bányát eddig orktól hoztam....
Termelő volt az isten barma:-)))))
|
Ez jó!
Quote:
Originally Posted by Valezius
Bocs, de én nem látom...
Talán ha megmutatnád, hogy a szövetségeseid mit kaptak, akkor látnám.
|
Akkor mellékelek teljes példát:
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 108 hektár földet, ebből a következő 27 hektárt kaptad: 1 barakk, 1 raktár, 25 üres terület, és más semmi.
A csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból: 5 ház, 3 tanya, 9 barakk, 1 őrtorony, 1 templom, 8 üres terület, és más semmi.
A csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból: 4 ház, 2 tanya, 1 barakk, 2 őrtorony, 3 templom, 3 kovácsműhely, 4 fatelep, 5 fémbánya, 1 agyagbánya, 2 üres terület, és más semmi.
A csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból: 2 ház, 2 tanya, 2 barakk, 1 őrtorony, 3 templom, 1 kovácsműhely, 5 kocsma, 5 fatelep, 4 kőbánya, 1 fémbánya, 1 üres terület, és más semmi.
Nagyon hosszú lenne ha mindet beraknám, de ilyen az összes, persze kevesebb bányával, mert csak ez az egy volt törpe, de ez a legutóbbi akció!
Quote:
Originally Posted by Valezius
Megeszem a nem létező kalapomat, ha valaha lesz olyan, hogy beállíthasd, mit kérsz
|
Nem értem miért lenne olyan nagy durranás! Elvileg ha én szövetkeznék földszerző akcióban valakivel, előre kikötném, hogy melyik területekre tartanék igényt! És nem azt mondom, hogy beüt a sereg és mindenki vegye el ami neki tetszik, hanem, hogy be lehetne állítani, hogy mi az, amit szeretne kapni, és eszerint oszlana el a föld. (Mert ha én hadi vagyok, akkor mi a fenének nekem 30bánya, ami a termelőnek lehet kellene, csak ő meg 30barakkot kap, amiből nem kellene neki csak 5. És akkor mindenki lebontja, azt amit másnak kellhet!) Vagy ha mást nem is, de az üresek egyenlő számban oszlanának el!