|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-17-2008, 22:04
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Úgy beszéltek,mintha a körönkénti kopástól összeomlana a téridő kontinuum és megsemmisülne a világegyetem .. Tény,hogy néhol ez árváltozásokhoz vezethet,de időbeni felkészüléssel tökéletesen kiküszöbölhető lenne mindenfajta kellemetlenség. Hisz a teki nem fog többet kopni,mint eddig,leszámítva a szintlépéses mizériát.Akinek sok van,az kibírja,akinek kevés,annak pedig nem számottevő a vesztesége. Nem kell senkinek éjszakáznia,ha kiteszi a tekiket napközben.Hisz 24 óra +kv után tér vissza a piacról az eladatlan áru. Ha pedig valaki éjszaka teszi ki,akkor nyilván éjszakázni szokott,így ez érdembeni változást nem fog okozni a játékmenetében. Mire fel a nagy rívás?
|

02-17-2008, 22:16
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
A körönkénti kopást én se támogatom. Megértem hogy hogy van egy adag ori akiknek eszméletlen menyiségű tartaléka van főkép tekercsben.. és így fullra élezett orival végig tud söpörni a csoportokon a félig meddig termelgető orikon,és ezen segítene a körönkénti kopás. De szerintme sokkal több ori van akinek anyi tekije van, hogy 1-2 kisebb talpraálást finanszírozni tudjon. Rendszerint ezeknek az oriknaka tekik a legjobb tartalék, ha ezt elveszük..vagy nem lesz nekik vagy körűlményesen. Akiknek jó sok tekijük volt/van meg nagyrészét úgyis átmentik másba. Szerintme érdemes lenne megatartani a 19 körönkénti kopást, és számítható modon, amit nehezít hogy pl én is hozászoktam hogy az adott szinten eltöltött idővel számoltam.
|

02-17-2008, 22:35
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Mondjuk így is ugyanúgy megoldható lenne a tartalékolás, csak így éppen elősegítenénk az éjszakai kelést, mert ha az ember tudta, hogy mikor kopik a tekercs, akkor kiszámolhatta, hogy mikor rakja fel, hogy az esetleg ne éjjszaka jöjjön vissza!
Ugye először kopik a tekercs körváltáskor, utána jön vissza ami a piacon volt! tehát ami a piacról visszajött az még akkor nem kopik! De a köv körben már igen! Ha a fél órás feléréssel számolok mindig, akkor egyik nap felrakod este 8kor, 9re fenn van, másna este 9kor visszajön, felrakod, 10re fenn van, köv nap 10kor visszajön, felrakod 11-re fenn van, másnap 11re visszajön, és így tovább! És akkor nem számoltam bele, hogy csúszás is lehet, és tekercs fajtánként is lehet csúszás! Ha így van, akkor egy éjjal 4-5 alkalommal fog felkelni a delikvens. Amit most ha van esze, s számolt max 1ből megoldott! Tehát még 1x átgondolva semmi sem lesz jobb tőle!
|

02-17-2008, 22:40
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ugyanígy romlani sem fog semmi 
|

02-17-2008, 22:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Ugyanígy romlani sem fog semmi 
|
Csak az, hogy eddig opcionális volt, hogy ki akar éjszakázni(mert ha jól kalkulált fel lehetett úgy rakni a tekercseket, hogy ne kelljen éjszaka felkelni érte), most meg hogy úgy fogalmazzak "kötelező"! Mármint annak akinek számít, hogy elkopik 25milla értékű tekercs reggelig!
Tehát csak nehezebb lesz a tartalék felhalmozás, de nem lehetetlen, és ugyanúgy mindenki fog tartalékolni, mert ebben érdemes szinte csak, és akkor jönnek az éjszakai kelések, ezzel együtt az éjszakai táamdások, és akkor lasan az egész játék megfordul. Éjjal lesz élet, nappal semmi...
Last edited by vityu; 02-17-2008 at 22:47..
|

02-17-2008, 23:22
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Csak az, hogy eddig opcionális volt, hogy ki akar éjszakázni(mert ha jól kalkulált fel lehetett úgy rakni a tekercseket, hogy ne kelljen éjszaka felkelni érte), most meg hogy úgy fogalmazzak "kötelező"! Mármint annak akinek számít, hogy elkopik 25milla értékű tekercs reggelig!
Tehát csak nehezebb lesz a tartalék felhalmozás, de nem lehetetlen, és ugyanúgy mindenki fog tartalékolni, mert ebben érdemes szinte csak, és akkor jönnek az éjszakai kelések, ezzel együtt az éjszakai táamdások, és akkor lasan az egész játék megfordul. Éjjal lesz élet, nappal semmi...
|
Ne viccelj .. mi ez? Valami káoszelmélet? Ha 25 millió arany értékű tekercsekről beszélünk,akkor egy kínzóan hosszú éjszaka alatt elkopik belőle másfél milliónyi
Továbbra is opcionális lesz,hogy ki akar éjszakázni azzal a különbséggel,hogy számolgatni vagy sasolni sem kell,hogy melyik körben kopnak a tekik .. (megjegyzem a sasolás is belenyúlhat az éjszakába)
|

02-17-2008, 23:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Ne viccelj .. mi ez? Valami káoszelmélet? Ha 25 millió arany értékű tekercsekről beszélünk,akkor egy kínzóan hosszú éjszaka alatt elkopik belőle másfél milliónyi
Továbbra is opcionális lesz,hogy ki akar éjszakázni azzal a különbséggel,hogy számolgatni vagy sasolni sem kell,hogy melyik körben kopnak a tekik .. (megjegyzem a sasolás is belenyúlhat az éjszakába)
|
Jól van, na, csak írtam egy számot! Mint azt mondtam sohasem foglalkoztam tekercsekkel, mindig csak max 2hétig volt max 500millám tekercsben. És nem tom mennyit szoktak a nagyok tartani 
|

02-18-2008, 00:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Nekem nagyon is megfelelt a 19 körönkénti tekikopás. Most is megfelel. Van hogy bekopik a teki, és az igen kínos tud lenni, de ezzel számolni kell.
Nem gondolom jó ötletnek a körönkénti tekikopást.
Lehet van akinek kedvez, de szerintem a többségnek nem.
Nem vagyok nagy tartalékokkal rendelkező ország birtokosa kivéve az anarchos orikat, de ha valaki arra áldoz az idejéből, hogy legyen tartaléka nem kellene arra kárhoztatni, hogy álandóan a paicot és a tekiket figyelje. A legöbb ország minimális tarcsit gyűjt, házi használatra. Tartalékok nélkül egy ország könnyen lufivá válhat. Tényleg ezt akarjátok?
|

02-21-2008, 07:22
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
visszaolvastam  )
egy kevesett, de a körönkénti kopás nem jo, nem vezetném be.
Én jol elvagyok a 19 körönkénti kopással (remélem nem néztem el és még az van  )
van mikor 10-11 körig is benn hagyom a tekiket hogy egybe kezeljem öket, akkor ha körönként kopik akkor hogy is mondjam szépen nem igazán örülnék neki.
Mondjuk nekem nincs nagy tartalékom tekibe ez igaz, leszoktam rola
|

02-21-2008, 07:26
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
visszaolvastam  )
egy kevesett, de a körönkénti kopás nem jo, nem vezetném be.
Én jol elvagyok a 19 körönkénti kopással (remélem nem néztem el és még az van  )
van mikor 10-11 körig is benn hagyom a tekiket hogy egybe kezeljem öket, akkor ha körönként kopik akkor hogy is mondjam szépen nem igazán örülnék neki.
Mondjuk nekem nincs nagy tartalékom tekibe ez igaz, leszoktam rola
|
Nem nézted el:-)
Még az van...
Én sem tartom abban....
Mert nincs mit 
Vagyis nekem mindegy...(de kicsit a folyamatos kopás felé hajlok)
Lehet ez is az is  
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|