|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-12-2008, 19:38
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Volt már 6 klánbalépésed, az azt jelenti, hogy a következő belépés 6%.
Van 10k top köröd. Ha 2k topkör jelent -1%-ot, akkor az -5%, vagyis a következő belépésed nem 6, hanem 6-5=1% földleadás.
|
Eddig tiszta.
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha rögtön utána ki és lépsz, és belépsz máshova, akkor módosul:
Volt már 7 klánbalépésed (az előbb 6, és mostanra már mégegy), az azt jelenti, hogy a következő belépés 7%.
|
Itt nem értek vmit, volt 6 klánbelépésem jóváírtam a 10k kört(/2k, én a 4k-t támogatom v ez már eldőlt h 2k lesz??? v csak az egyszerűbb a példa ,a számolás kedvéért???) , azaz -5% ot, így a következő 7ik belépésem , mivel a 6-nál jóváíírtam 1% volt akkor a 7ik belépés 2% lenne , nem???
Vagyis én így képzeltem a javaslatot h nullázza a belépések számát is a jóváírás....
De itt azt látom mintha a következő kibe lépséhez újra mégtöbb kedvezményt kell igénybe venni ...

02-12-2008, 19:41
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Itt nem értek vmit, volt 6 klánbelépésem jóváírtam a 10k kört(/2k, én a 4k-t támogatom v ez már eldőlt h 2k lesz??? v csak az egyszerűbb a példa ,a számolás kedvéért???) , azaz -5% ot, így a következő 7ik belépésem , mivel a 6-nál jóváíírtam 1% volt akkor a 7ik belépés 2% lenne , nem???
Vagyis én így képzeltem a javaslatot h nullázza a belépések számát is a jóváírás....
De itt azt látom mintha a következő kibe lépséhez újra mégtöbb kedvezményt kell igénybe venni ...
|
Hogy mit nulláz? Semmi nem nulláz semmit. Ha 6-szor léptél már klánba, akkor legközelebb hetedszerre fogsz, majd utána nyolcdszorra, majd utána kilencedszerre, maj dutána tizedszerre, majd utána tizenegyedszerre, majd utána tizenkettedszerre, majd utána tizenharmadszorra, és így tovább.
|

02-12-2008, 19:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mostanában Hóhérral is ritkán értek egyet, de tény a 8000 sekinek semmire nem jó. tök felesleges leprogramozni olyan ritkán használódna az a programrész, hogy nem érné meg 
|

02-12-2008, 19:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Eddig tiszta.
|
nem vonodik semmi külön. megmaradnak a topköreid. minden egyes belépésnél a topköreid számitanak, és az folyamatos kedvezményt nyújt.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules