|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-11-2008, 00:15
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Aki A-ba érkezik, annak nulláról indul természetesen. Nem ez a kérdés, hanem az, hogy ha teszemazt 4000 körönként kap -1 klánbalépést, akkor a most 8000 topkörös országok eleve -2-vel induljanak-e. Szerintem igen.
|
értettem és arra céloztam mikorazt írtam h támogatom a 0-st(gondolom igazából te is értetted) ,h én a mindenkinek 1ról kezdődjön a számítás hamár új dolgot vezetünk be... és akkor a 2000 kört is elfogadhatónak tartom..
Ha a meglévő topkörök jóváíródnak a meglévő oriknak, akkor viszont csak a 4k kört tartom elfogadható mértéknek...
Remy részben elfogadom h több figyelmet igényel, de ahol a top3 klán tanyázik már nem fogadom el ezt az érvet... márpedig sztem nem cél h a változtatás után egyből 1%ért kiugorhassatok 1fősbe ütögetni, mert akkor malusz ide v oda megéri nektek és sztem még célpont is akadhatna nektek igaz nem mértem fel a klánokat...

02-11-2008, 01:44
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
értettem és arra céloztam mikorazt írtam h támogatom a 0-st(gondolom igazából te is értetted) ,h én a mindenkinek 1ról kezdődjön a számítás hamár új dolgot vezetünk be... és akkor a 2000 kört is elfogadhatónak tartom..
Ha a meglévő topkörök jóváíródnak a meglévő oriknak, akkor viszont csak a 4k kört tartom elfogadható mértéknek...
Remy részben elfogadom h több figyelmet igényel, de ahol a top3 klán tanyázik már nem fogadom el ezt az érvet... márpedig sztem nem cél h a változtatás után egyből 1%ért kiugorhassatok 1fősbe ütögetni, mert akkor malusz ide v oda megéri nektek és sztem még célpont is akadhatna nektek igaz nem mértem fel a klánokat...
|
teljesen logikátlan amit írsz, és még csak megfontoltság sincs mögötte.
ha arról lenne szó, hogy a topp3 klán csak tanyázik, akkor megpróbálnám megérteni a gondolat meneteded, de el kell szomorítsalak, a 3 legnagyobb klán nem úgy lépett oda B -ből, ahol most van.
el kell keserítenelek, de ezekben a klánokban a leadandó föld már több %, ami nem a tanyázásnak a következménye, ellenben azokkal az országokkal, amik még csak most lépnek fel.
félre ne értsük nekem jó a 4000 kör is, jó volt eddig is, és jó lesz ezután is, csak ami lesz azt észérvekkel indokoljuk meg, ne sekélyes, és érzelmekkel teli magyarázatokkal, mint például ez:
Quote:
|
lefordítom: nekem jó lenne a 2000 körönkénti nullázás, jaj de várjatok még sem jó , mert van aki már évek óta játszik A ban, és nehogy már neki is jó legyen, és ne 6-7 vagy több %ot kelljen nekik leadni, mert az igaz, hogy nekem a 4000 kör nem igazán jó, de nekik még rosszabb, ezért inkább még is csak 4000 kör legyen.
esetleg figyelembe lehetne venni, hogy az A ban ebben a pillanatban 587 játékos játszik, és abból max 30 lehet a 3 legfelső klán.
elárulom neked, hogy mi történik ha a visszamenőleg számoljuk a topp köröket:
semmi.
azt a tényt, hogy remyék meg így esetleg találnak maguknak célpontot, szinte felháborítónak tartom. ekkora baklövést nem lehet a játékban elkövetni. ?????
(persze azon is gondolkozzunk el, hogy remyéken kívül még visszatart vagy 500 játékost a csatázástól az, hogy több földet kell leadniuk, mint amennyit nyerhetnek, de ez persze most biztos mellékes...)

Last edited by Hóhér; 02-11-2008 at 01:47..
|

02-11-2008, 08:14
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
(persze azon is gondolkozzunk el, hogy remyéken kívül még visszatart vagy 500 játékost a csatázástól az, hogy több földet kell leadniuk, mint amennyit nyerhetnek, de ez persze most biztos mellékes...)

|
És 350-et ezután is visszafog...
|

02-11-2008, 08:36
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
És 350-et ezután is visszafog...
|
A kérdés csak az, hogy MELYIK 350-et. Ha nem azokat, akik ezzel egy újabb okot találnak arra, hogy felkűzdjék magukat a top30%-ba, mert így a későbbi csaták könnyebbek lesznek, akkor az máris jó.
Ha azokat, akiknek az a céljuk, hogy a legkisebb országuk legyen az A-ban, vagy éppen elsőként elérjék az 50%-os földleadást, akkor ez annyira nem fog szerintem senkit elkeseríteni.  Nekik az eddigiekhez képest semmit nem változik az életük az A-ban. Még a topból kiváló klánok sem veszélyeztetik. Akkor sem, ha ők 10-en összeállnak egy egyszemélyes topklán ellen.
|

02-11-2008, 08:49
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Csak azt mondom nem kéne úgy beállítani, miontha hirtelen 500ember kapna az alkalmon, hogy csatázhasson.
Szépen hangzik, de nem igaz...
|

02-11-2008, 08:52
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Csak azt mondom nem kéne úgy beállítani, miontha hirtelen 500ember kapna az alkalmon, hogy csatázhasson.
Szépen hangzik, de nem igaz...
|
Szerintem ha tudják, hogy fent esélyt kapnak a leadandó föld csökkentésére, akkor ez nemcsak azokat fogja megmozgatni, akik most a topban vannak, hanem azokat is, akik feltörekvőben vannak oda.
Akik fordulni akarnak, és csak amiatt kell nekik a topba jutni, azokat valószínüleg nem annyira. De akik hosszútávon az A-ban szeretnének maradni, és topklánná válni, azokat szerintem mindenképp.
|

02-11-2008, 11:16
|
 |
Member
|
|
|
|
A klánbelépések számának csökkentését jó ötletnek tartom. Egy kicsit szomorúan, de támogatom.
Szomorúságom oka:
Nem tartom igazán jó szabályozásnak azt, hogy kláncsaták kedvéért ki kell lépni a klánból. Jobban tetszene egy olyan szabályozás, amelyik révén tartósan együtt maradva is lehetne kláncsatázni. Jobb lenne, ha ki-be lépkedések nélkül is megközelíthető lenne az ellenfél. Ha sikerült volna ilyen szabályozást megvalósítani, akkor ez rengeteg egyéb problémát is megoldott volna.
De be kell látnom, hogy ilyen szabályozás viszont aligha lesz. Túlságosan megváltozna a játék és ettől úgy tűnik, sokan idegenkednek. (L. Monro klántámadás klánrésszel javaslatát)
Egér a sajton... (#3744)
|

02-11-2008, 11:55
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
2000 topkörös verzióban ha 7000 topköröd van, akkor az 3 levonást jelent, 5 klánbalépés után a hatodik az 5% lenne, ebből lejön a 3, úgyhogy csak 2% leadás.
1 klánbalépés után 1% leadás lenne, ennél a javaslat szerint nem lehet lejjebb menni, úgyhogy mindegy hány topköröd van, 1% lesz a leadandó.
|
Ezt a verziót támogatom.
|

02-11-2008, 12:13
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
|
Az hogy kiugrálnak és egyfősben ütögetnek 20-30k hekis orik, legfeljebb a 7-10k heki feletti orikat érinti (ezekből nem sok van a top 3 klánon kívül), de a legnagyobb országok közötti különbség miatti szerzett földterület korrekció miatt ez szerintem nem jelent komolyabb veszélyt. Az 1/A létszámának nagyobb részét kitevő kis és közepes orik pedig eddig is ki tudták rakni egymást, a legtöbbnek még a földveszteséggel is megérte a ki-be ugrálás.
|

02-11-2008, 16:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
lefordítom: nekem jó lenne a 2000 körönkénti nullázás, jaj de várjatok még sem jó , mert van aki már évek óta játszik A ban, és nehogy már neki is jó legyen, és ne 6-7 vagy több %ot kelljen nekik leadni, mert az igaz, hogy nekem a 4000 kör nem igazán jó, de nekik még rosszabb, ezért inkább még is csak 4000 kör legyen.
esetleg figyelembe lehetne venni, hogy az A ban ebben a pillanatban 587 játékos játszik, és abból max 30 lehet a 3 legfelső klán.
|
Azért hozzáteszem, hogy mi is eljátszottunk már 1/A-ban pár évet , topkorünk is volt. mégis SZK-ként most nulla van.
szal pl az SZK-s országok visszatérését a toppkörhöz kötött kedvezmény gátolja lévén, sok földet kell leadniuk, miközben ellenfeleiknek nem, pedig lehet ugyannyit voltak a top-ban.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|