|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-06-2008, 21:44
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ati, most nem keresem elő, de valahol nem messze visszább azt írtad, hogy maradhatnak ezek az orik a pontlistában, hogy ha toposok voltak, fogyjon el a földjük. Ezt nem tartom jó ötletnek, épp a célcsoport kis kékek miatt. Nekifut a G-nek pl, felmegy 2200 hekire, ami tegyük fel nem elég még neki a kritériumhoz, akkor fagyaszt, hogy a másik orija szövistül haladni tudjon, és elfogy a földje amiért korábban keményen megdolgozott. Maradjanak a pontlistában, de ez nem sima szabi, a földjük ne fogyjon.
|
Ezzel visszajutnánk oda, ami miatt eredetileg elkezdett fogyni a földjük. Felviszi a francba az országot, egy kis béna ország miatt lefagyasztja, és ott marad örökre a szabis ország, földvesztés nélkül. Ez nem jó.
Én még mindig amondó vagyok, hogy ez egyenértékű egy sima szabadsággal, technikailag is eként lesz kezelve az alapja, és mint ilyen, a földvesztés érvényes rá, ameddig a pontlistából ki nem kerül. Hogy a pontlistából mikor kerül ki, az pedig a szabis topic témája.
|

02-06-2008, 21:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Trade Master
A szabályok nyújtotta lehetőség kihasználása nem csalás... 
Egyébként amit Ákos írt az tökéletesen fedi azt ami történni fog, ha bevezetik a mélyszabadságot. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy tapasztalt játékos most is könnyedén megcsinálhjatja ezt kis csalás árán.
|
Akár csalás nélkül is.
|

02-06-2008, 21:59
|
Administrator
|
|
|
|
Téma (ismét) végigolvasva. Egyetlen olyan felvetést látok, ami probléma lehet, ez pedig az, hogy összeszedegetek javakat, leadom a szövinek, az beveszi a másik országomat, és visszakapom.
Mielőtt ezt tovább vinnénk, lényeges kihaangsúlyozni, hogy erre most is adott a lehetőség.
A lefagyasztás annyiban változtatná ezt, hogy nem egyszer, hanem többször is meg tudnám csinálni országonként.
|

02-06-2008, 23:04
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezzel visszajutnánk oda, ami miatt eredetileg elkezdett fogyni a földjük. Felviszi a francba az országot, egy kis béna ország miatt lefagyasztja, és ott marad örökre a szabis ország, földvesztés nélkül. Ez nem jó.
Én még mindig amondó vagyok, hogy ez egyenértékű egy sima szabadsággal, technikailag is eként lesz kezelve az alapja, és mint ilyen, a földvesztés érvényes rá, ameddig a pontlistából ki nem kerül. Hogy a pontlistából mikor kerül ki, az pedig a szabis topic témája.
|
Azt azért ne felejtsd ki, hogy egyeseknek a sok kékjük miatt fel KELL vinni magasra az orit. Ezek télleg könnyen úgy járhatnak, hogy bár pl a top1%-ot tudják teljesíteni később is, de a minimum földjük már nem lesz meg. Meg gyakorlatilag kezdhetik elölről a munkát ami a feljutásukhoz kell.

02-07-2008, 08:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azt azért ne felejtsd ki, hogy egyeseknek a sok kékjük miatt fel KELL vinni magasra az orit. Ezek télleg könnyen úgy járhatnak, hogy bár pl a top1%-ot tudják teljesíteni később is, de a minimum földjük már nem lesz meg. Meg gyakorlatilag kezdhetik elölről a munkát ami a feljutásukhoz kell.
|
A fagyasztás nélkül pedig nem a csoportot kezdenék esetleg elölről, hanem az egész játékot, mert törölni kellett volna az országot.
|

02-07-2008, 08:31
|
Administrator
|
|
|
|
A legyen-e védett a top1 ország kérdésre azt hiszem, hogy van egy igen jó alternatíva:
Fagyasztás feltétele: az ország SZK, illetve MF+szabi állapota.
Fagyasztásról visszajöve: az ország szabira kerül be, mintha most ment volna el, vagyis 3 nap szabadsággal mindenképp megjelenik a pontlistában.
Így mindenki látja, hogy ott van, ott lesz, mégsincs védelem alatt.
1/A-ban is bekerül az SZK listájára azoknak, akik követik, ott is [SZ][SZK] jelzést kap, ami fura lehet, de szerintem tökéletesen megoldja a védelem kérdését.
|

02-09-2008, 07:20
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A legyen-e védett a top1 ország kérdésre azt hiszem, hogy van egy igen jó alternatíva:
Fagyasztás feltétele: az ország SZK, illetve MF+szabi állapota.
Fagyasztásról visszajöve: az ország szabira kerül be, mintha most ment volna el, vagyis 3 nap szabadsággal mindenképp megjelenik a pontlistában.
Így mindenki látja, hogy ott van, ott lesz, mégsincs védelem alatt.
1/A-ban is bekerül az SZK listájára azoknak, akik követik, ott is [SZ][SZK] jelzést kap, ami fura lehet, de szerintem tökéletesen megoldja a védelem kérdését.
|
ezek teljesen jók, nekem tetszik
|

02-09-2008, 11:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
van ilyen esetből kb egyhónapban 3. maximum.
amire igazából lehetne használni az nem ez.
nem "ki lehetne használni csalásra", hanem szinte 1-2 kivételes esetben, csak arra lehet használni.
nem mindegy.
|
Érdekes az újrázás is pont így működik, legalábbis egy tudásszint felett. Az ellen mégse tiltakozik senki
De amit kérdezni akarok:
A feljutás menüpont fog változni (megint)?
Az se tiszta, hogy hány fagyasztott ori lehet majd, én egynél többet nem engednék.
|

02-09-2008, 15:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
De amit kérdezni akarok:
A feljutás menüpont fog változni (megint)?
|
Ha lesz "fagyasztás", akkor természetesen igen.
|

02-09-2008, 16:13
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Egyetértek Atival....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|