Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 01-29-2008, 14:10
Arden Arden is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Kedves normál csoportban játszók: szeretnétek-e, hogy a normál csoporttal ellentétben a forduláshoz az anarchista csoportban ne 4, hanem csak 3 csoportban kelljen a többszemélyiség nehezített feltételeit teljesíteni? Ezáltal a normál csoporthoz képest sokkal egyszerűbbé váljon a fordulás, a saját országok segítségével való feljebbjutáson túl annyival is, hogy a nehezített feltételeknek összességében csak a háromnegyedét kell teljesíteni...
A-ban 172k ponton kezdődik a top30, D-ben 592k ponton.
G-ben ill B-ben egy kék kettes orinak bőven elég lépéshatárra menni, h pörögjön a top, H-ban kb a lépési határ földjének kb 3szorosa kell ehhez.
A-ban vígan felüti magát az ember a top30%-ba, D-ben örül, ha 100 oriból 10 nem szabis.
valóban könnyebbnek tekintitek ezt a fordulást az anarchban? ha igen, szeretettel várunk minden kedves játékost a leendő könnyű anarch játékba

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-29-2008, 14:25
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Arden View Post
A-ban 172k ponton kezdődik a top30, D-ben 592k ponton.
G-ben ill B-ben egy kék kettes orinak bőven elég lépéshatárra menni, h pörögjön a top, H-ban kb a lépési határ földjének kb 3szorosa kell ehhez.
A-ban vígan felüti magát az ember a top30%-ba, D-ben örül, ha 100 oriból 10 nem szabis.
valóban könnyebbnek tekintitek ezt a fordulást az anarchban? ha igen, szeretettel várunk minden kedves játékost a leendő könnyű anarch játékba
A-ban, B-ben, G-ben jó esetben nincsenek ott a saját országaid, amiket megtámadva külső országok bevonása nélkül fel tudsz menni.

Azt remélem nem állítja senki, hogy egy országgal ugyanolyan könnyű feljutni X pontra, mint 8-10-20 saját országgal, akiket visszatámadás veszélye nélkül lehet ütni.
Old 01-29-2008, 14:26
Arden Arden is offline
Member

Quote:
A-ban, B-ben, G-ben jó esetben nincsenek ott a saját országaid, amiket megtámadva külső országok bevonása nélkül fel tudsz menni.

Azt remélem nem állítja senki, hogy egy országgal ugyanolyan könnyű feljutni X pontra, mint 8-10-20 saját országgal, akiket visszatámadás veszélye nélkül lehet ütni.
nem ezt mondtam Ati, Te is tudod
csak arra próbáltam volna rámutatni, h nehéz dolga van az embernek, ha fel akar jutni. saját tapasztalatomból kiindulva G-ben és B-ben nincs ilyen nehéz dolga az embernek, ha fel akar jutni.
(de ez nem tartozik a témához, szóval off vége)

Reply With Quote
Old 01-29-2008, 14:29
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
csak arra próbáltam volna rámutatni, h nehéz dolga van az embernek, ha fel akar jutni. saját tapasztalatomból kiindulva G-ben és B-ben nincs ilyen nehéz dolga az embernek, ha fel akar jutni.
(de ez nem tartozik a témához, szóval off vége)
Mi az OKA annak, hogy nehéz dolga van az embernak, ha fordulni akar D-ből?

Szerintem a jelenleg ottlevő giga méretű országok.

Nem játszom anarch D-ben, úgyhogy javítsatok ki, ha rosszul látom a helyzetet.
Old 01-29-2008, 14:33
Arden Arden is offline
Member

Quote:
Mi az OKA annak, hogy nehéz dolga van az embernak, ha fordulni akar D-ből?

Szerintem a jelenleg ottlevő giga méretű országok.

Nem játszom anarch D-ben, úgyhogy javítsatok ki, ha rosszul látom a helyzetet.
igen, a giga orik, de ezzel, mint Te is tudod, gyakorlatilag nem tudunk mit kezdeni, mert annyi ember kezében vannak ezek, h lehetetnel összehangolni a dolgokat, mert mint Te is írtad, 2 párt van.
mindössze annyit szeretnénk elérni ezzel a (sokadik) topikkal, h változzon a helyzet, és vmivel könnyített feltételekkel lehessen fordulni D-ből.
gyakorlatilag azt kell mondani, h min 2 csoportot öl meg ez a dolog anarchban. az emberek M-be még igen, H-ba már nem nagyon lépnek fel, mert nincs értelme elindulni D-be.
azt várom/várjuk a változtatástól, ha egyszer bekövetkezik, h mivel könnyebben lehet majd fordulni -> több aktív ori lesz -> többen lépnek fel -> többen indulnak el Y-ból -> pörgősebb, izgalmasabb lesz a játék anarchban, nem pedig az a punnyadás, ami most van.

Reply With Quote
Old 01-29-2008, 14:38
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
igen, a giga orik, de ezzel, mint Te is tudod, gyakorlatilag nem tudunk mit kezdeni, mert annyi ember kezében vannak ezek, h lehetetnel összehangolni a dolgokat, mert mint Te is írtad, 2 párt van.
mindössze annyit szeretnénk elérni ezzel a (sokadik) topikkal, h változzon a helyzet, és vmivel könnyített feltételekkel lehessen fordulni D-ből.
gyakorlatilag azt kell mondani, h min 2 csoportot öl meg ez a dolog anarchban. az emberek M-be még igen, H-ba már nem nagyon lépnek fel, mert nincs értelme elindulni D-be.
azt várom/várjuk a változtatástól, ha egyszer bekövetkezik, h mivel könnyebben lehet majd fordulni -> több aktív ori lesz -> többen lépnek fel -> többen indulnak el Y-ból -> pörgősebb, izgalmasabb lesz a játék anarchban, nem pedig az a punnyadás, ami most van.
Én továbbra is sokkal inkább látnám a megoldást egy giga-országoktól mentes csoportban, mint az éppen aktuális orszégfelépítésekhez viszonyuló folytonos könnyítésekben.

Mert mi történik, ha top30%-ra csökkentünk? Egy ideig minden szép és jó lesz. Utána pedig ez az érték is elérhetetlen lesz, és újabb könnyítés kell.
Old 01-29-2008, 14:39
Totya&Törpe's Avatar
Totya&Törpe Totya&Törpe is offline
Member

Longevity: 90%
ezzel nem teljesen értek egyet, mert: sok 1-2 oris emberkét látok szenvedni H-ba meg még D-be is..
mivel még én is fiatal vagyok tudom hogy mi az a vip-elés, nem hiszem hogy mindenki csak azért tartaná lent az oriját Y-ba vagy M-be hogy egye a vip-ket, hanem inkább lép fel és probálkozik megprobál eljutni D-be (ahol ugye már nem muszály vip-elni)
szerintem

Winston S. Churchill

"Csak az igazi barát figyelmeztet rá, hogy maszatos az arcod."
Reply With Quote
Old 01-29-2008, 14:42
Totya&Törpe's Avatar
Member

de Ati, a giga orikkal már nem tudnk mit csinálni csak törölni mert magasabb hekin vannak mint a max heki... fordulni nem lehet velük, ujrázáskor is megmarad a min heki úgyhogy ezzel nem tud senki semmit csinálni még ha akarnánk is

Winston S. Churchill

Reply With Quote
Old 01-29-2008, 14:30
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

nem értem , hogy lehet a normálcsoportot az anarchoz hasonlítani...

az anarchban megfelelő mennyiségű sms küldése mellett, szinte csak a ponthatár jelenthet gondot a forgásban.

a normál nem így működik.
( amúgy a többihez nem értek, szóval sok sikert a módosításhoz, többet nem tudok szólni hozzá )
Reply With Quote
Old 01-29-2008, 14:33
Totya&Törpe's Avatar
Member

ott vannak a giga orik, de még ekkora giga orikkal se lehet topba vinni a több személyiségű orikat...és ha ezek nem lennének akkor szinte semijen orival nem tudnál fordulni (sztem)..
a másik meg oldás meg még talán az lehetne amit a Gárdi is említett hogy a vip-s orik tudjanak mélyszabizni...(tudom ott a másik topik)

Winston S. Churchill

Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules