Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2008, 09:16
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by belas View Post
Azért 3nap intenzív lopás,az tényleg más játékának,tönkretétele...Én 3napig mészárolnálak,nem tudom örülnél-e neki???
Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Azért ez nem az, asszem...ha van mit lopni és még egy üzenetet sem ír,akkor nem hiszem, hogy éppen a játéka megy tönkre...Egyébként meg még csak meg sem ölök semmilyét...hát akkor meg??? Most én keressek mást, aki talán visszaüt? Á, hülyeség...
Vityu, akkor azt is mondhatnánk, hogy ha képes vagyok valakit 3 napon keresztül mészárolni, és még egy üzenetet sem ír, akkor ezzel nincs gond.

Emellett tekercslopással valóban nem ölöd meg semmijét, csak éppen elmennek az emberei meg az egységei, azaz ugyanúgy eltűnnek, mintha megölted volna őket
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-26-2008, 09:27
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Hát szerintem itt már sokminden rossz. Nem idézek senkitől.

De röhely hogy 3nap folyamatos lopást valaki játék tönkretételének nevez
Szerintem röhely hogy valaki 3nap folyamat mészárt játék tönkretételének nevez.
Egyik sem az. Ha lopnak tőle tegyen ellene... Ha ütik tegyen ellene. De ha olyannyira leütötték akkor minimum hogy írjon üzit, vagy tünjön szabira...
A játék tönkretétele valahol ott kezdődik amikor a másik szövi azt várja hogy a szabira menekült ország visszajöjjöön, és addig nem csinált semmit csak várta... hogy úra üthesse...
Amíg én mészárolok egy tagot, aki nem ír vagy ugyanúgy visszaártózik addig nincs miről beszélni... A játék tönkretétele inkább 200hekin valósul meg, ne tapasztalt emberek meneküljenek ez a kijelentés mögé, mert ez vicc...
Old 01-26-2008, 09:32
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Vityu, akkor azt is mondhatnánk, hogy ha képes vagyok valakit 3 napon keresztül mészárolni, és még egy üzenetet sem ír, akkor ezzel nincs gond.

Emellett tekercslopással valóban nem ölöd meg semmijét, csak éppen elmennek az emberei meg az egységei, azaz ugyanúgy eltűnnek, mintha megölted volna őket
De ha annak a törpének 3nap alatt nem jutott semmi az eszébe, csak pótolta és pótolta az ellopott tekiket akkor meg is érdemli. Miért nem csinált semmit a törpi? Jóhogy megszívja. Fedezhetett volna, üthette volna a támadóját... Vagy nem veszi vissza a tekiket olyan bambán minden lopás után. Aki nem tud játszani,az majd megtanul... Lehet hogy a 4. nap már elgondolkozott volna rajta, hogy nem kellene céltáblaként a tolis elött maradni

De ha én nem teszek ellene semmit, akkor bármilyen fajjal megszívom. Legyen az tolvaj, vagy hadis beállítottságú...

De én már sejtem hogy itt mi a baj... Mindenki 1000körönként akar lépni, ha nem megy akkor meg rossz a játék. Így fordul elő hogy 3. és 2. csopiban is tele van ember varisokkal a csopi...

Last edited by Kubbi; 01-26-2008 at 09:35..
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 10:47
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
...Így fordul elő hogy 3. és 2. csopiban is tele van ember varisokkal a csopi...
Be kár hogy én soha nem találom meg ezeket az ember varázslókat a 2-esben (pedig tele van velük a csoport) milyen jó lenne őket ütni...

Reply With Quote
Old 01-26-2008, 10:56
laci laci is offline
Member

Amúgy meg azt hiszem félreértettél: én azt próbáltam elmondani, hogy szerintem 3 napon keresztül lopni valakit, vagy 3 napon keresztül mészárolni ugyanolyan súlyú dolog lehet (esettől és sok mindentől függően).
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 10:57
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Amúgy meg azt hiszem félreértettél: én azt próbáltam elmondani, hogy szerintem 3 napon keresztül lopni valakit, vagy 3 napon keresztül mészárolni ugyanolyan súlyú dolog lehet (esettől és sok mindentől függően).
Egyaltalan nem, mert a lopas haszonszerzo akcio....
Old 01-26-2008, 11:09
HunorAMagyar HunorAMagyar is offline
Junior Member

Longevity: 89%

Több tolvaj , meg üzenjél is ,én sokat lopok (mondjuk nem tekercset) , de ha valaki üzit ír és ojan non-offenszív , akkor simán megpuhulok és békén hagyom.

PS: a legrosszab, hogy álsz és nézel ki a fejedből , mindig használd az eszed.
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 11:31
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Egyaltalan nem, mert a lopas haszonszerzo akcio....
Aláírom. De akitől lopnak, azt nem érdekli hogy ettől a tettesnek jobb lesz. Az "áldozat" szemszögéből nézve ugyanolyan súlyú dolog mindkettő.
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 15:18
belas belas is offline
Member

Quote:
Originally Posted by HunorAMagyar View Post
Több tolvaj , meg üzenjél is ,én sokat lopok (mondjuk nem tekercset) , de ha valaki üzit ír és ojan non-offenszív , akkor simán megpuhulok és békén hagyom.

PS: a legrosszab, hogy álsz és nézel ki a fejedből , mindig használd az eszed.

Ez nagyon gáz,amit írtál.....én se vagyok,egy nagy helyesíró,de ez gáz...
Reply With Quote
Old 01-26-2008, 22:59
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

A játék tönkretétele nemcsak az áldozat szemszögéből van! Mert mondjuk jogosan jelezném-e, hogy bizony engem éppen tönkretesznek, amikor kaptam pár ártót 1-2 mészárt majd a végén 3sereget földre? Nem, nem mondhatom, mert fogjuk rá, hogy előkészíette a terepet egy(3) támadásra. Tehát egyáltalán nem az számít, hogy nekem romokban pár épületem,h rengeteg katonám halt meg, és elúszott x hektáram, hanem az, hogy ez a másiknak haszonszerzés miatt volt.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules