|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

01-13-2008, 19:43
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Kedves Vityu!
Fogadd őszinte együttérzésem az elpusztult házi kedvenced miatt.
Tényleg szomorú , hogy a koliból hazaérve egy üres terrárium vár...
OFF:az én gyönyörű vörös cicámat, Spartacust 3 éve mérgezték meg...
|

01-13-2008, 19:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Hmmm, mondtam én hogy fogva tartva tartom őket ?  Nyáron kint sütkéreznek a kertbe meg napoznak a betonon
amúgy ha már teknős akkor van 2 görög teknősünk 10 év körüliek és van ékszerteknősünk is 
|
A teknős az recseg ugye?
Hozzáteszem: szegény teknős...

01-13-2008, 19:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
( mivel védett állatról van szó, az meg se fordul a fejemben, hogy esetleg élő állapotában történő rátaposás által kiváltott hangokról érdeklődjek)
|
Hát én megnézném, hogy megbüntetnének-e érte, mert ha jól tudom, akkor minden magyarországon élő hüllőfaj védett, és ez pedig csak azért él itt, mert idehozták, terrárium nélkül életképtelen. Tehát nem hinném, hogy védett lenne! De javítsatok ki ha tévednék...
Esetleg más országokba lehet védett, de akkor asszem nem is hozhatnák ide csak feketén...
|

01-13-2008, 19:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Hát én megnézném, hogy megbüntetnének-e érte, mert ha jól tudom, akkor minden magyarországon élő hüllőfaj védett, és ez pedig csak azért él itt, mert idehozták, terrárium nélkül életképtelen. Tehát nem hinném, hogy védett lenne! De javítsatok ki ha tévednék...
Esetleg más országokba lehet védett, de akkor asszem nem is hozhatnák ide csak feketén...
|
Belőlem csak előbújt hirtelen az állatvédő, de hamar elmúlik  Ha jogi következménye nincs, engem érdekelne az élő példány hangja is 

01-13-2008, 19:55
|
Senior Member
|
|
|
|
|

01-13-2008, 19:56
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Belőlem csak előbújt hirtelen az állatvédő, de hamar elmúlik  Ha jogi következménye nincs, engem érdekelne az élő példány hangja is 
|
Akkor neked hatalmas élmény lehet egy hét a Hortobágyon  Ott aztán lehet taposni rendesen. 
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|

01-13-2008, 20:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Akkor neked hatalmas élmény lehet egy hét a Hortobágyon  Ott aztán lehet taposni rendesen. 
|
Kikérem magamnak az ilyen személyeskedést!!!
Engem kizárólag a tudományos érdeklődés vezet, és soha nem taposok rá védtelen kisállatokra. Vagy legalábbis ritkán... a Hortobágyon is...
Beérem az élménybeszámolókkal   

01-13-2008, 20:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Engem kizárólag a tudományos érdeklődés vezet, és soha nem taposok rá védtelen kisállatokra. Vagy legalábbis ritkán... a Hortobágyon is...
|
Okés.  Akkor hogyha esetleg lesz ilyen élményem, felveszem a hangját, és elküldöm neked, hogy tudományos beszámolót tudjál készíteni belőle 
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|

01-13-2008, 20:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
|
jelentem alásan, hogy a sok napos döglött ürge, papucs alatt, a balaton partján nagyot szólt.. azt hittem meghalok..
Vityu, barátomnak volt tarantulája, az is attól pusztult el, hogy leesett az ágról.. állítólag.. szóval szerintem csak az esés lehetett a problémája talán az agámádnak is.. jó persze tudom, hogy pók nem = hüllő..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

01-13-2008, 20:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
jelentem alásan, hogy a sok napos döglött ürge, papucs alatt, a balaton partján nagyot szólt.. azt hittem meghalok..
Vityu, barátomnak volt tarantulája, az is attól pusztult el, hogy leesett az ágról.. állítólag.. szóval szerintem csak az esés lehetett a problémája talán az agámádnak is.. jó persze tudom, hogy pók nem = hüllő..
|
Pók az kicsit másabb. Pothoha kicsit megnyílik egy ilyen miatt és mehet a levesbe. nagyon kicsi az esély, hogy túlélje. Hogyha épp észreveszed, és megpillanatragasztózod, akkor van egy kicsi, hogy nem fertőződik el. De egy agámának, sztem sokkal keményebb a bőre, hogy csak úgy szétnyíljon, meg az eséstől legyen baja. fertőzés? betegség? csak ezek lehettek a bajok sztem
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|