Hmm egy ideje olvasom a "cirkuszt". Nem vagyok X-ben így pontosan nem látom mi történik. pár dolgot füznék hozzá.: Kezdem én is úgy érezni hogy Tuvaluék esete inkább volt egy "kirakat per" minthogy precedens értékü, tény jogos döntés volt, de leginkább akkor látnám annak ha nem csak 1-2 ori lenne kitüntetve a figyelemmel.
Ati-t is megértem, hogy probálja követni most az ártatlanság vélelmére épülő szabályozásokat, de nem biztos hogy ez a legjobb út. Egy már müködő játék esetében én komolyabban odafigyelnék az ilyen felháborodást keltő szemfülességre és véletlenekre, főleg ha ezek folyamatosan 1-2 orira korlátozodnak...(sok nem friss online játékban elég az erős gyanu egy banhoz...)
amúgy sztem megoldhatjátok a helyzetet magatok is... ahogy nézem vagytok egy páran tapasztalt vén rókák a csopiban. ha nem is 1hét alatt, de fellehet menni oda ahol fent vannak és ellehet lehetleniteni őket,mert vagy átépülnek és megharcolnak a "nehezen megszerzett" földért (amit sztem nem fognak), vagy szabiznak és szépen jönnek lefele körönként.
(arra viszont mérget vennék,hogyha bármelyikötök probálna meg így földet átadni a másiknak felfele menet az repülne

)
Végezetül:
Ati inkább mond azt hogy nincs elég bizonyitékod ellenük,minthogy semmi szabálytalanságra utaló jelet nem látsz a dologban.