Quote:
Originally Posted by Tamás
Elmondom újra:
Nem 5 támadós 2 védős szövikkel meg félelfekkel kezdek ki.
A taktics: kv előtt nem sokkal kapu nyitás, lelopom az ellenfél tolisát, lerengetem az egyik hadist.(Ha szükséges, előtte varis akció a tolira, hogy lopható legyen.)A társaim akcióznak ugyanígy az ellenfélre, rengetik a hadisokat, leölik az ellenfél varisát, lemérgezik az ellenfél tolisát, stb, adott helyzethez illően.(Vagyis ahogy előtte megbeszéltük.)Pontosan kv-kor az akció végetér.
Ha jól dolgoztunk, kv után az ellenfél hadisai 3 körbe vagy annál messzebb vannak, a tolisuk szét van lopva és a lényeg ennek az idilli állapotnak a fenntartása, bizonyos időközönként rengetés, bűvészmutatványok, ima stb. által, hogy a hadisok ne kerüljenek közel.Ha mégis közel jönnek és kitámadnak, és ezt látom, azonnal kimegyek földre egy felettem lévő gyenguska 5 védős 132 bányás orira az elitjeim egy részével.(Csak azután megyek ki, miután látom, hogy jön felém a sereg.)Egyszer beütnek, aztán ismét 3-4 körbe leszek, ahonnan tovább ártózom, miután az eladott tekikből pótolom a veszteségeket.Esetleg még tovább lopom meg varizom a leamortizált tolit, és a többiek csinálják az ártózást a másik háromra.
Ha az ellenséges szövi a kezdeményező és nem mi, akkor kicsit rosszabb a helyzet, ugyanúgy, mint akkor ha a háborút nem tudod gyorsan lezárni, és elhúzódik, vagy ha esetleg az ellenfél hadisa nem a megszokott mészárra, hanem pusztira jön ki rád egyből.
|
Én értem, de te nem vágod, h mi mit mondunk, a szövi hadisai ha mennek, hiába látod, ált úgy szoktak menni, h az egyik hadi megy kettéoszott sereggel így a másik hadi seregének fele otthonmaradt, a varis ha krónikázik és ált így van látja, h kimentél, rosszabb eset, ha meggömböz miután kimentél, így nem kísérnek, hanem szembe megy a másik hadi, v akár a vari is, ha íjj-elites, na ez lesz a puszti ...
Hadiztál már? Félelfet pusztítottál már magad alá? Mert az elég komoly hiba! pusztítani csak akkor kell, ha lépne elfelé...
Nem rossz, amit írsz értsd már meg! Na!

De nem jó minden helyzetben és mindenki ellen és ha ellépsz se menekültél meg, mert ha ezek a szövik utólérnek, akkor lesz még gond, főleg ha egyszere ér utól két ilyen szövi, de ez már nagyon ritka és szélsőséges eset, de megtörténik méghozzá,akkor amikor nem kellene
Megyek alszok, mert már nem jönnek a betük, Jó éjt!