|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-03-2006, 13:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
igen, ez a mélyszabi utáni 12 óra védelem ez jó lenne... mind annak aki esetleg olyan régóta szabizott hogy megváltoztak a szabályok, vagy csak nem tudja már ki van körülötte, mind azoknak, akik közé visszajött...
Last edited by Senki; 04-04-2006 at 08:24..
|

04-03-2006, 15:12
|
Banned
|
|
|
|
ehhez megkéne szabni 1 bizonyos határidőt, azomban ha vki kiszámojja és pont mielőtt beleesne visszajön, ugyanugy pipára tehet ojat aki körülötte van.
|

04-03-2006, 16:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Apa
ehhez megkéne szabni 1 bizonyos határidőt, azomban ha vki kiszámojja és pont mielőtt beleesne visszajön, ugyanugy pipára tehet ojat aki körülötte van.
|
a mélyszabi ideje lenne a határ, az miért nem jó?:)
de szivem szerint sima szabi után is örülnék mondjuk 3 környi védelemnek.. vagy az meg olyan kevés, hogy semmi haszna?:)
|

04-03-2006, 16:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
a mélyszabi ideje lenne a határ, az miért nem jó?
de szivem szerint sima szabi után is örülnék mondjuk 3 környi védelemnek.. vagy az meg olyan kevés, hogy semmi haszna? 
|
Sima szabi után nem tartom helyénvalónak a védelmet, de a mélyszabi más tészta. Nekem még nem volt ugyan ezzel problémám, ám a közeljövőben lesz ha a dolgok jól alakulnak, és nagyon nem szeretném, ha egy reggel arra ébredek, hogy eddig 14 körre volt a legközelebbi ori, most viszont jóval közelebb, mert egy vicces kedvű ork tábornok kibújt a fészkéből, és 8x bevert hekire 
|

04-03-2006, 16:46
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
de szivem szerint sima szabi után is örülnék mondjuk 3 környi védelemnek.. vagy az meg olyan kevés, hogy semmi haszna? 
|
Üthetetlen piacoló országokat lehetne ezzel csinálni, hiszen van 3 órája, hogy lerendezze a piaci ügyeit, mielőtt újra szabira megy, és soha nem támadható.
|

04-03-2006, 17:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Üthetetlen piacoló országokat lehetne ezzel csinálni, hiszen van 3 órája, hogy lerendezze a piaci ügyeit, mielőtt újra szabira megy, és soha nem támadható.
|
Erre a 3 órára azért ki lehetne tiltani a piacról, úgy mint minden szint első 24 órájában.
|

04-03-2006, 17:28
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Erre a 3 órára azért ki lehetne tiltani a piacról, úgy mint minden szint első 24 órájában.
|
Éheztető ország ne piacolhasson? Leginkább azok mennek el szabira, hiszen nem bírja, ha hétvégére magárahagyja.
|

04-03-2006, 17:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Jogos
Ugyanakkor én azt mondtam korábban, hogy nem tartom túl jó ötletnek a 3 körös védelmet. De a mélyszabisok 12 körét már nagyon is annak tartom. És nem arról beszélek, hogy lehet 2 éve nem járt a Hódnak környékén se, és azóta megváltoztak a szabályok és erőviszonyok, hanem arról, hogy mikor " egy vídám napon hajnali 4-kor " megjelenik a pontlistán, és kitámad akárhány sereggel, akkor nem véletlenszerűen megy, hanem pontosan tudja, kire és mekkora sereggel kell mennie. Szerintem igazából nem a szabisnak, hanem a környezetének kell a védelem 
|

04-04-2006, 08:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Éheztető ország ne piacolhasson? Leginkább azok mennek el szabira, hiszen nem bírja, ha hétvégére magárahagyja.
|
hmmm.... ha éheztet, vegye tele magát szabi előtt... nem? mindegy, szvsz normál szabi miatt felesleges a védelem, elég a mélyszabi után, amikor el is tűnik a pontlistáról....
|

04-03-2006, 18:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
:) igen, én is erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy ez nem nagyon lesz jó talán..
de mélyszabiról piacolgatni, azért az mégiscsak ritkaság, meg baromi lassú:) abban az esetben lehet szó védelemről?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|