Lotr, igen az akit láttál
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Senki nem mondta, hogy napi kapcsolat 
Sajnos én az az "elfoglalt" ember vagyok, aki nem teheti meg, hogy minden barátjával napi kapcsolatban legyen
De én például igen, idővel képes voltam rá, hogy a nagy szerelemmel is jót beszélgessek, és azóta is bármikor 
Azért mondom barátomnak, mert bármit el lehet neki mondani, talán méginkább, mint "csak" egy barátnak, ő azért mégis közelebb állt hozzám, mint bárki más 
De persze, ez ÉN vagyok 
|
És nem vagy egyedül.
Én pl ma találkoztam 10hónap után újra egy régi nagy szerelmemmel, elég hülye dolgok miatt mentünk szét, de ez most lényegtelen. 4órán át beszélgettem vele, a mostani problémámról, és utána az azóta történt dolgokról, és egy nagyon bensőséges kis csevej alakult ki, és tényleg nagyon sok mindenről szó eset a végére és mind2en jól éreztük magunk (ami elég meglepő volt). 10hónapja még úgy találkoztunk, hogy mind2en görcsöt kaptunk egy "szija mi van veled" után is, elötte pedig 2évig szóba se állt velem. azóta 2x beszéltünk telefonon. Most felhívtam,hogy nem-e ér rá, mert eléggé ki voltam bukva.
Hiába van 1-2 nagyon nagyon közeli barátom, de úgy éreztem hogy ezt nem velük kell kibeszélnem, mert igazán nem éreznék át a dolgot. És úgy érzem jól döntöttem, mert egy olyan emberrel beszéltem aki tényleg 200%osan ismer,talán jobban mint én saját magam, és úgy érzem emellett sikerült visszaszereznem egy számomra nagyon fontos embert.