11-25-2007, 21:01
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Kicsipuha defrag háttérben történő önállósodásáról kinek mi az infója?
Ha kb. 10 percre magára hagyom a gépet és nem piszkálja semmi a vinyót (nincs lemezművelet - nem megy letöltés, nem tömörítek videót, stb), akkor a defrag önállósítja magát és a háttérben rászabadul a vinyóra, hogy majd ő megmutatja jól, mert ért hozzá (pedig nem is).
Nem olyan nagy baj, mert pl: egérmozdításra abbahagyja az ámokfutást, kivéve, ha éppen valami nagyobb méretű fájl felesleges tologatásába kezdett bele.
Lassan tényleg ráférne egy "lemeztöredezettségmentesítés" (szép magyar szó) az egész vinyóra, de azt majd a Ghost-ra bízom valamikor, mivel fényévekkel gyorsabb mint a defrag, pedig nem is erre való.
Szóval miért játszik kamikázét a defrag? 
|
Akkor nem csak az én gépemmel van ez? 
Pár napja filmnézés után egszercsak elkezd "zakatolni" a laptop...nem tudtam, hogy mi miatt használja ennyire a vinyót. CTRL+ALT+DEL ott látom, hogy megy a defrag...először kémprogira gondoltam, hogy álcázza magát, de azt szinte hetente nézek. Aztán bezárnám és azt monnya, hogy nincs jogom...cöcöcö...hogyhogy nincs jogom...újraindít...töröl...na ehhez viszont van Azóta nem gyütt vissza 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|