|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-23-2007, 17:51
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
mint h valaki kérne rá, hogy ilyeneket írjál 
ha az elmúlt 4k körben szabin voltál, akkor sanszos, hogy nem telt le a 4k topköröd... vagy már leestél a max felvihető földre 
ha leütnek a minimum föld alá, akkor esélyes, hogy a max felvihető föld alá kerül a földed, ahol pedig nem hiszem, hogy csökkenne a hektármennyiség
ha újrázol, újfent nem lesz meg a 4k topköröd
máskérdés, hogy ilyen amúgy sem lesz, de ha lenne sem értem a problémádat
|
Bocsi olvass már vissza miről volt szó.. a következő szinten lévő országról ami akadályoz a lépésben... annak mi köze ezekhez amit írtál?  de értelmetlen vita mert az már kiderült, hogy hekivesztés nem lesz
|

11-23-2007, 17:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Bocsi olvass már vissza miről volt szó.. a következő szinten lévő országról ami akadályoz a lépésben... annak mi köze ezekhez amit írtál?  de értelmetlen vita mert az már kiderült, hogy hekivesztés nem lesz
|
továbbra is 4k környi időd volt... ha teljesen nullára vertek, akkor is van időd talpraállni - ha nem sikerül, meg is érdemled  + a másik oridat is szabira teheted
|

11-23-2007, 18:34
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
továbbra is 4k környi időd volt... ha teljesen nullára vertek, akkor is van időd talpraállni - ha nem sikerül, meg is érdemled  + a másik oridat is szabira teheted
|
továbbra sem tudom miről beszélsz de szerintem már Te sem  A földvesztéses variációra írtam, hogy nem jó mert mi van ha lépni nem tudsz a földed meg kopik és minimum alá kerülsz... a szabi miért is segít ezen? 
|

11-23-2007, 18:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
továbbra sem tudom miről beszélsz de szerintem már Te sem  A földvesztéses variációra írtam, hogy nem jó mert mi van ha lépni nem tudsz a földed meg kopik és minimum alá kerülsz... a szabi miért is segít ezen? 
|
kopjon  aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást 
|

11-23-2007, 20:04
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
kopjon  aki 4k kört eltöltött ott, az már tudja fedezni a kopást 
|
Nem fog kopni nem tudsz olvasni? 
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod  Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?  Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként 
|

11-23-2007, 20:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem fog kopni nem tudsz olvasni? 
Ez már fájt Tőled is Sirenár...persze még mindig tudom, hogy miért csinálod  Tehát aki eltöltött 4k kört az már tud felfedezni ha 1. akkor is? Tud ütni ha 20 körre mindenki akkor is? Jó tőled tanulni adsz különórákat is?  Inkább gyere vissza szabiról és játsz nem kell itt unatkoznod esténként 
|
tudom hogy nem fog kopni, egy egyszerű eszmefuttatás volt 
ha tudod a nevem, úgy illik, Te is bemutatkozol 
|

11-23-2007, 20:12
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Örülök a szétoffolásnak, ezek szerint a téma nem ér meg annyit, hogy ezzel foglalkozzunk, és ne egymás szapulásával? Úgy tűnik, hogy erre a sokszáz másik téma nem elég...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|