Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Ismerkedés

Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-05-2007, 20:26
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Én azértse fogom megmagyarázni, hogy az "Ati" honnan van.
Atom Tuti Igazságszolgáltató
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-05-2007, 23:58
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Nos akkor kiegészítés

Claívsolais : A Claívsolais, a levegő sárkánya
Minden, levegővel kapcsolatos sárkánylény igen közel áll az emberekhez, mivel a levegő, a légzés alapeleme az ember létezésének.

Ezt az orinevet egy kedves hölgytől kaptam aki a szövim lett volna X-be de sajna a szövi nem jött össze de az orim megmaradt átraktam W-be és ott játszogattam vele és nagyon nagyon megszerettem

Szőke Serceg Fehér Dragon : Nos hát az orinév eléggé árulkodó lehet arról hogy Szőke vagyok meg ugye Dragon is és miért ne hozhatnánk össze a kettőt és mivel Herceg nem vagyok ezért Serceg lettem remélem eléggé bonyolult voltam
Jéé akkor eddig is tudtam az orijaid nevét
Quote:
Kapok egy sört ha kitalálom???

Reply With Quote
Old 11-06-2007, 00:04
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Nos akkor kiegészítés

Claívsolais : A Claívsolais, a levegő sárkánya
Minden, levegővel kapcsolatos sárkánylény igen közel áll az emberekhez, mivel a levegő, a légzés alapeleme az ember létezésének.

Ezt az orinevet egy kedves hölgytől kaptam aki a szövim lett volna X-be de sajna a szövi nem jött össze de az orim megmaradt átraktam W-be és ott játszogattam vele és nagyon nagyon megszerettem

Szőke Serceg Fehér Dragon : Nos hát az orinév eléggé árulkodó lehet arról hogy Szőke vagyok meg ugye Dragon is és miért ne hozhatnánk össze a kettőt és mivel Herceg nem vagyok ezért Serceg lettem remélem eléggé bonyolult voltam
Ennek a topicnak Nickmagyarázat a neve
Azért ezt is köszönjük neked
Reply With Quote
Old 11-06-2007, 08:19
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Ezt az oridat a szövim meg akarta támadni de mondtam hogy nem nagyon kéne mert sejtem kié ez az ori.Beigazolódott
Na még a végén egy csoportba kerülünk mi 3-an. (Én már ott vagyok. )
Reply With Quote
Old 11-06-2007, 08:57
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Hát akkor... Jóvátéve az előbbi off hozzászólásom, bemutatkozom én is. (Van saját utálós topicom, úgyhogy ott tessék szíves szídni)
Nézzük:

Pax Hungaricum (offline fórum nick):
Erdélyben hamarább kezdődött a magyarság s később a magyar államrend: a Pax Hungarica, mint a Királyhágón innen. A magyarság a hunok visszavonulásával, a Pax Hungarica szent László hadjáratával. Hunnia a húnok szétszóródása s László kún harcai közt a székely szögeletben rejtőzött.
Ezt a szájhagyományt még a húnok patkolták meg a hosszú útra. De így áll a régi krónikákban is. Az Árpádok és Anjouk udvari történészei - (Párizst-járt papok) - ugyanazokkal a húnokkal kérkednek a királynő ősök közt, akikről a székely nép kutakat, sírokat, patakokat nevezett el. A történetírás hol elvette, hol visszaadta a húnokat a székelynek. Most éppen visszaadja. A hegy, a patak s az erdei út azonban nem kérdi a tudományt, az odavaló nép emlékezetére bízza magát. Ahol fekszik Zetelaka, ahol az út Fenyédnek fordul, ahol Réka sírját mutatják: ott járt a hún...

Ehhez nincs mit hozzáfűzni.

[HTPA]GeeForce (aktív fórum nick):
HTPA - Hungarian Technophantoms Alliance: Ez egy régi csoportosulás, a '90-enes évekből, amikor még a PC felhasználókat nem butította le a Windóz, és egy CD-ROM installálás nem abból állt, hogy a boltban a szerelő beledugta a számítógépedbe...
Programokat írtunk, írtunk át. Sok akkori szerverre bejutottunk... (De ezt most hagyjuk is..) Szóval sokmindent csináltunk, amit szabadott, meg amit nem annyira..
Hasonló csoportosulás: HPA (Hungarian Pirates Alliance). Ők crackerek voltak, talán a leghíresebb tagja annak a csoportnak Lukundoo (Egész pontosan Lukundoo [HPA])

Minimálízelítő a HPA működéséből:
:004501FA E8D5BFFFFF call 0044C1D4
:004501FF 8B45F8 mov eax, dword ptr [ebp-08]
:00450202 50 push eax
:00450203 8D55FC lea edx, dword ptr [ebp-04]
:00450206 8B83D0010000 mov eax, dword ptr [ebx+000001D0]
:0045020C E8EB34FCFF call 004136FC
:00450211 8B55FC mov edx, dword ptr [ebp-04]
:00450214 58 pop eax
:00450215 E81636FBFF call 00403830
:0045021A 7433 je 0045024F
:0045021C 6A00 push 00000000

(A HTPA tagjai nem voltak crackerek, és most sem azok!)
Lépjünk is tovább. Ez kényes téma általában.

Nézzük a Gee Force-ot.
Hát sok teória születik erről a nickről, mivel mindenhol máshol a neten szintén ezt használom. Idestova 12 esztendeje ez a becenevem. (Már a HTPA-ban is ez volt. A HTPA azóta már feloszlott. Nagyrészt átalakult IKJ-vé 1999-ben. Ezzel a klánnével az ősrégi PC játékosok találkozhattak sokat. Az elsők között volt a magyar Counter-Strike valamint Starcraft klánok között.) De vissza a nickhez: Amióta a GeForce videókártyákat a piacra dobta az nVidia, azóta az emberek úgy szimbolizálják ezt a envet, mintha innen merítettem volna. Igazából, akkoriban nem léteztek még ezek a videókártyák! A 32 MB S3 Savage 4 volt a csúcs, meg a Diamond Monster Voodoo 2. Aztán a 3, majd a 4. Ezek sajnos megbuktak. De az nVidia-ban tovább ég a 3Dfx ősi fénye! (Kérdés: GeFroce kártyám van? Igen. Az. )
Az igazság: Ez egy zeneszámnak a címe. Méghozzá: 1992-t írunk, a Prodigy megjelentette az Everybody in the Place című méltán sikeres kislemezét, amelyen 4 szám található meg. A 2. szám címe: G-Force (Energy Flow). A szám egyébként 5 perc 52 másodperc hosszú a gyári korongon. Borzalmasan nagy Prodigy rajongó vagyok. Igen. 1992 óta. (Ezt a nicket csak később vettem fel, mivel 1992-ben még azt sem tudtam mi az az internet.) (Ne röhögj... Te se tudtad...)

Mivel a Gee Force elég hosszú, így maradt vissza belőle a Gee, amelyet használok.
Reply With Quote
Old 11-06-2007, 09:09
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Hát én sem a "laci"-t
Reply With Quote
Old 11-06-2007, 16:29
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Na még a végén egy csoportba kerülünk mi 3-an. (Én már ott vagyok. )
én is
(rövid)
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 11-06-2007, 17:34
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Ennek a topicnak Nickmagyarázat a neve
Azért ezt is köszönjük neked
Utállak!!!!!
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 11-06-2007, 21:50
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
én is
(rövid)
Te, ezek közül melyik van anarchista csoportban?
[4/L] Redológia (#455305)
[5/W] Redológia 2 (#491528)

???

Reply With Quote
Old 11-06-2007, 23:02
szajonara szajonara is offline
Junior Member

Hát, hol is kezdjem?

A szajonara, viszlátot jelent, abból a megfontolásból regeltem ezt a nevet, mert kezdő voltam. De úgy voltam vele, hogy ha belejövök, akkor akik ártottak majd viszontlátnak. Ez volt az első orim, ami hamar anarcba került, és töröltem. Mentségemre szóljon, hogy teljesen kezdő voltam, semmit sem tudtam, a szabályokról és a jksz ről. Volt egy szövi meg 2 mf, akik csaltak ellenem. Én ahelyett, hogy jelentettem volna elkezdtem hasonló felállást toborozni, aminek bünti lett a vége. A furcsaság az egészben, hogy aki engem jelentett szintén anarchban végezte, de az előbb említettek is.

Future Glory: Ez volt a második. Gondolom a név egyértelmű. Majd egyszer nagy és erős leszek.

Na mi újság Vanek úr: Mivel a Piszkos Fred, fülig Jimmy meg hasonló nevek már mind foglaltak voltak, nekem csak mellékszereplők jutottak gyerekkorom kedvenc írójától.

Tüskés Vanek: Az ok ugyanaz.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules