Hát akkor... Jóvátéve az előbbi off hozzászólásom, bemutatkozom én is. (Van saját utálós topicom, úgyhogy ott tessék szíves szídni

)
Nézzük:
Pax Hungaricum (offline fórum nick):
Erdélyben hamarább kezdődött a magyarság s később a magyar államrend: a Pax Hungarica, mint a Királyhágón innen. A magyarság a hunok visszavonulásával, a Pax Hungarica szent László hadjáratával. Hunnia a húnok szétszóródása s László kún harcai közt a székely szögeletben rejtőzött.
Ezt a szájhagyományt még a húnok patkolták meg a hosszú útra. De így áll a régi krónikákban is. Az Árpádok és Anjouk udvari történészei - (Párizst-járt papok) - ugyanazokkal a húnokkal kérkednek a királynő ősök közt, akikről a székely nép kutakat, sírokat, patakokat nevezett el. A történetírás hol elvette, hol visszaadta a húnokat a székelynek. Most éppen visszaadja. A hegy, a patak s az erdei út azonban nem kérdi a tudományt, az odavaló nép emlékezetére bízza magát. Ahol fekszik Zetelaka, ahol az út Fenyédnek fordul, ahol Réka sírját mutatják: ott járt a hún...
Ehhez nincs mit hozzáfűzni.
[HTPA]GeeForce (aktív fórum nick):
HTPA - Hungarian Technophantoms Alliance: Ez egy régi csoportosulás, a '90-enes évekből, amikor még a PC felhasználókat nem butította le a Windóz, és egy CD-ROM installálás nem abból állt, hogy a boltban a szerelő beledugta a számítógépedbe...
Programokat írtunk, írtunk át. Sok akkori szerverre bejutottunk... (De ezt most hagyjuk is..) Szóval sokmindent csináltunk, amit szabadott, meg amit nem annyira..
Hasonló csoportosulás: HPA (Hungarian Pirates Alliance). Ők crackerek voltak, talán a leghíresebb tagja annak a csoportnak Lukundoo (Egész pontosan Lukundoo [HPA])
Minimálízelítő a HPA működéséből:
:004501FA E8D5BFFFFF call 0044C1D4
:004501FF 8B45F8 mov eax, dword ptr [ebp-08]
:00450202 50 push eax
:00450203 8D55FC lea edx, dword ptr [ebp-04]
:00450206 8B83D0010000 mov eax, dword ptr [ebx+000001D0]
:0045020C E8EB34FCFF call 004136FC
:00450211 8B55FC mov edx, dword ptr [ebp-04]
:00450214 58 pop eax
:00450215 E81636FBFF call 00403830
:0045021A 7433 je 0045024F
:0045021C 6A00 push 00000000
(A HTPA tagjai nem voltak crackerek, és most sem azok!)
Lépjünk is tovább. Ez kényes téma általában.
Nézzük a
Gee Force-ot.
Hát sok teória születik erről a nickről, mivel mindenhol máshol a neten szintén ezt használom. Idestova 12 esztendeje ez a becenevem. (Már a HTPA-ban is ez volt. A HTPA azóta már feloszlott. Nagyrészt átalakult IKJ-vé 1999-ben. Ezzel a klánnével az ősrégi PC játékosok találkozhattak sokat. Az elsők között volt a magyar Counter-Strike valamint Starcraft klánok között.) De vissza a nickhez: Amióta a GeForce videókártyákat a piacra dobta az nVidia, azóta az emberek úgy szimbolizálják ezt a envet, mintha innen merítettem volna. Igazából, akkoriban nem léteztek még ezek a videókártyák! A 32 MB S3 Savage 4 volt a csúcs, meg a Diamond Monster Voodoo 2. Aztán a 3, majd a 4. Ezek sajnos megbuktak. De az nVidia-ban tovább ég a 3Dfx ősi fénye!

(Kérdés: GeFroce kártyám van? Igen. Az.

)
Az igazság: Ez egy zeneszámnak a címe.

Méghozzá: 1992-t írunk, a Prodigy megjelentette az Everybody in the Place című méltán sikeres kislemezét, amelyen 4 szám található meg. A 2. szám címe: G-Force (Energy Flow). A szám egyébként 5 perc 52 másodperc hosszú a gyári korongon. Borzalmasan nagy Prodigy rajongó vagyok. Igen. 1992 óta.

(Ezt a nicket csak később vettem fel, mivel 1992-ben még azt sem tudtam mi az az internet.

) (Ne röhögj... Te se tudtad...

)
Mivel a Gee Force elég hosszú, így maradt vissza belőle a
Gee, amelyet használok.