Jelenleg:
Föld: 8.600 hektár
1 hektár föld felfedezéséhez kell 1.786 katona és 178.600 arany
Ez egy teljes fedezésnél így néz ki:
1.535.960 katona + 153.596.000 arany (Ahol még mindig az arany az, ami elhanyagolható mennyiség tulajdonképpen.)
A probléma az, hogy ez az ország többet ütött, mint fedezett, tehát véletlenül se lehet mondani, hogy 'tamagocsikirály'. De mivel a legközelebbi támadható célpont 86 körre van, Tulajdonképpen olyan, mintha egyedül játszana az ember a csoportban. Egyértelműen esélytelen megtámadni. Mire odaérnek a seregek, a fele elhullik, másrészt mivel jóval nagyobb az az ország, egészen egyszerűen a hektármennyiségből adódóan képtelenség beverni, mert kb 2x annyi barakkja van.
Innentől kezdve muszáj fedezni. (Mármint ha az ember haladni akar.)
Egy 8.600 hektáros országnak viszont a fent jelzett mennyiség tulajdonképpen előállíthatatlan. A lakosság fényében (100k-120k között mozog) ezt magamnak kiképezni 20 óránként 10k-12k. Számoljunk 12-vel. Ez esetben, ha magamnak képezem ki ezt, akkor az 106,7 nap. Az 3,5 hónap.
Tegyük fel, hogy a TOP30 13.000 hekinél kezdődik. (Nem beszélve a szemes TOP-okról..)
Tehát szükségem van 4.400 hektárra. Tehát nagyjából 5x kell fedezzek egy ilyet. Az 1,5 év kőkemény tamagocsizás... És akkor még en mis beszéltem arról, hogy ez azért nem egészen így van, mert minden fedezés után nő a szükséges katonák mennyisége. Tehát akár 2 év is lehet. 2 év magányos, unalmas játék.
És senki nem mondhatja, hogy ez egy TOP tetején tanyázó hatalmas gigaország. Egy tök átlagos ori. Ami ráadásul nem is tamagocsizott nagyon sokáig.
Ami felmerült javaslat, sokkal de sokkal elfogadhatóbb számomra is, mint ami most van. Ha 1 hekihez 860 katincs kellene csak, akkor tulajdonképpen szó szerint feleződik a tamagocsizási idő. Az azért már sokkal barátságosabban hangzik!
Egy 300k hekis orinak meg úgy is kéne 30k katincs 1 hekért... Az is lenne akkora nagy érték, hgoy egy normális fedezéshez szükséges mennyiség neki is borzasztóan megterhelő lenne. 900.000.000 katona kéne egy full fedezéshez első körben... Szerintem nem fedezgetne minden nap akármekkora ultratermelő is legyen. Úgyhogy szerintem nem lenne nagy könnyítés a gigaoriknak, de annál nagyobb a kisebbeknek.
Úgyhogy támogatom a javaslatot.
|