Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Visszatért mindenki az "anyaklánba" fél évig tuti nem megyünk külön. Javaslom az összes SZK-s ori jöjjön vissza játszani!
|
Az elozo uzidet is kommentalom mar, ha mar osszekevered a szezont a fazonnal. Pottyet sem ugyan az a ket A-s csopi. Nem lehet kicsikent es nagykent egy grafikonon belul osszehozni a kettot.
Kicsit ugy adod elo az egeszet, mintha minden csak a "nagyok" harcarol szolna... de nem, mert ez egy jatek. Ti elonyben vagytok mert messze vagytok, Tietek a piac, topban vagytok, jol elvagytok.
Kicsi orik jonnek fel a lepesi hataron es pottyet alatta, tervezgetnek, szervezgetnek, gyujtogetnek... S jon a nagy, dicso hadvezer es azt mondja: "Nem jatszatok, en jatszok!" Baba mondhatom... S miutan a nehezen osszegyujtott kis tartalekoktol is megfosztotta a kis klanokat, jo kedelyel mosolygosan, szint mar parancsolva szol az szk-sokhoz, h. lehet visszajonni batran...
Mielott paran kifejtenek nekem, h. ez a hodito es nem vmi tamagocsi nevelde, elmondom, h. szeretem a haborukat es nem zavar az sem, ha kikapok, vagy nem ugy alakulnak a dolgok ahogy en szeretnem. Szeretem ezt a jatekot. De amikor a tanultakkal semmire sem mesz, mert aki ellen harcolni kellene, aki ellen a kesztyut fel kellene venni olyan tartalekkal rendelkezik, ami az egesz piacot (mind a 3-at) kiteszi es megeszi reggelire, akkor az ember elgondolkozik azon, hogy minek???
Szal nem szaporitva a szot, sok es dicso hadjaratok kivanok a fent emlitett szemelynek, gyarapitsak tovabbra is a vagyonukat es jatszanak... En egy idore ezt meguntam az tuti. Jatszok inkabb ott, ahol telleg jatek a jatek.
Szep estet!