|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-20-2007, 22:21
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Inczi
Jelenleg az elso helyen vagyok a 4. anarh szinten, rohejes de 780 hekim van, fedezni nem enged, a masod helyezett 14 korre vankb. 500 hekivel, nincs mit tenni, mi a velemenyetek? 
|
Csak én vagyok vak, vagy ez a téma tényleg nem az anarchista csoportról szól, hanem az 1/A-ról?
|

10-20-2007, 22:22
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Inczi
En csak igazsagot szeretnek, ha elvagtam akkor elvagtam, ugy is inkabb magyar verzioban nyomom, a roman az csak.... nem tudom az nem jatek 
|
szerintem a román játék is jo ,csak a egy pici modositással játszhatobb volna.
|

10-20-2007, 22:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Csak én vagyok vak, vagy ez a téma tényleg nem az anarchista csoportról szól, hanem az 1/A-ról?
|
Ezért irtam hogy lépjen fel az A-ba
|

10-20-2007, 22:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
szerintem a román játék is jo ,csak a egy pici modositással játszhatobb volna.
|
Milyen módosításokra gondolsz ha szabad kérdezni?
|

10-20-2007, 22:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Ati szerintem a 90 napos idölimit eltörlése segittene az Á-ban .Meg a vipp sms küldés megoldása is sokat segittene a cuceritor létszámának növelésére.Pl mondanám a pannonos,t-mobilos sms átirányitása a más nyelvü játékokra.Szerintem sokan visszalépnének szk-rol,illetve a többi szinten szabirol.
|
Erre gondoltam
Az sms dologrol Ati felvilágositott hogy nem megoldhato.
|

10-20-2007, 22:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért van az, hogy mostanában divat, hogy megjelenik valaki, és már első beírásában valami minősíthetetlen hangnemet használ?
Kérlek sürgősen gondolkozz el azon, hogy itt van-e a helyed. Tipp: nem.
Ha mégis, akkor jó lenne magadra venni némi kultúrált hangnemet, az ilyesmit ugyanis itt nem tűröm. Kapsz pár nap pihenőidőt ezen elgondolkodni. Remélem egy hét elég lesz.
|
Köszi Ati, megérdemelte
|

10-20-2007, 22:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Erre gondoltam
*rövid*
|
Teljesen egyetértek veled
Legalábbis a 90 nap eltörlése indokolt lenne. Akik komolyan játszanak azok úgyis VIP-elnek mint eddíg, mert meg lehet oldani. 
|

10-20-2007, 22:29
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Teljesen egyetértek veled
Legalábbis a 90 nap eltörlése indokolt lenne. Akik komolyan játszanak azok úgyis VIP-elnek mint eddíg, mert meg lehet oldani. 
|
Hát hajrá, beszéljünk róla...  Bár jó volna Lyrát is bekapcsolni a beszélgetésbe... 
|

10-20-2007, 22:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
|
Természetesen megoldhato,de ha valaki csak utalványal tudja vippelni az szép kis plusszal jár.Amugy volt rá példa hogy küldtem a pénzt és pár hétre rá visszajött hogy cégnek nem lehet kifizetni a pénzt ha nincs számlaszám.Igaz megoldodott,mert felhivtam Beata (kis)asszonyt és elküldtem az személyre szólóan neki.Ezuton is megköszönöm neki(k).
|

10-20-2007, 22:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hát hajrá, beszéljünk róla...  Bár jó volna Lyrát is bekapcsolni a beszélgetésbe... 
|
Én ne mtudnék játszani VIP nélkül mert vanna kdolgok amik miatt szükségem van rá. És szeretnék az elsők között lenni, ezért nem is szándékozom lemondani a VIP-ről
Viszont vannak nagyon sokan akik csak haladnak felfele és csupán fordulni szeretnének ami valljuk be elég nehéz feladat 90 nap alatt. sőt, szerintem a duplája is kevés. És nagyon sokan vannak akik akarnak játszani csak nem tudják elintézni a VIP-es dolgot, és ezért nagyon sokan SZK-ra mennek vagy törölnek. Sajnos egyik barátom is törölt mert nem tudott játszani a 90 nap miatt 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|