Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-19-2007, 15:03
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

valamit nem értek

ha az U forumon lévő dolgok a lényegesek akkor a cim miért ez?
X fórum rulezz,avagy tiltás tiltás hátán.

biztso nem figyelek

kéne egy ilyen dühöngő forum) csak erös idegzetüeknek. Azt hiszem sok minden kiderülne
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-19-2007, 15:07
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by kese View Post
nem voltam ott tegnap és még nem is olvastam de van olyan ember akit kidobnak elsőre (és most nem magamrol beszélek) 168 körökre de van olyan is akinek szinte mindent lehet és csak pár köröket kap azt is nagy sokára
Így van, hiszen különbséget teszünk az esetleges véletlen infókiadás, és a szándékos szentségelés között. Ez így van rendjén. Képzeld el mi lenne, ha egy igen erős nyilvános káromkodásért csak figyelmeztetés járna. Nyilván nem lenne helyes dolog.

Jelen esetben azonban ennek az égvilágon semmi köze nincs ehhez a témához.
Old 10-19-2007, 15:09
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
Ajj Ati
ha felfornak az indulatok azt hiszed 1 perc mulva lehül??
Ha nem, akkor miért van most ekkora csodálkozás abból, hogy bizony ilyenkor kitiltások születnek? Ez teljesen természetes. A fórumetikett betartása nem opcionális, hanem kötelező.
Old 10-19-2007, 15:09
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
kéne egy ilyen dühöngő forum) csak erös idegzetüeknek. Azt hiszem sok minden kiderülne

Van már vagy két ilyen fórum is itt valahol. Egy Hódítós és egy általános.
Old 10-19-2007, 15:12
Ati Ati is offline
Administrator

Egyébként örülök neki, hogy időnként szóba kerül, hogy miért jár kitiltás azért, ha a fórumon prostituáltnak nevezem a játékostársamat, de remélem, hogy ebből nem csinálunk rendszert, és az alapvető emberi normák magyarázatának helyéül az általános iskola helyett nem ezt a fórumot fogjuk kinevezni.
Old 10-19-2007, 15:35
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

egy halk megjegyzés , kérdés...

Az EU komoly pénzekkel támogatja a prostituáltakat, bevezetve a magán vállalkozások rejtelemibe, vagyis a prostitució mint szakmát elfogadottnak kell tekinteni.

Ha két játékos beszélget a fórumon, és a másik szakmája iránt érdeklődik így:

- te ügyvéd vagy?
- te rendőr vagy?
- te prostituált vagy?

Úgy gondolhatjuk, hogy 1-1 kérdéssel burkolva megsértjük a másik játékost.

Vajon ezekben az esetekben melyik kérdés ütközik a fórum etikett szabályaiba ?

Ha úgy gondoljuk , hogy valakitől csak megkérdezni is azt, hogy prostituált e , már sértő,
esetleg ez nem sértő egy valóban ezzel foglalkozó állampolgár számára?
Az a tudat, hogy az ő, EUban elismert és támogatott munkája említése során valaki tiltást kaphat egy fórumon, játékban?

Könnyen elképzelehető, hogy valakinek sokkal nagyobb sértés, hogy ha rendőrnek nevezik, mintha prostituáltnak neveznék, de lehet hogy egy ilyen kijelentésért vajon nem is járna kitiltás a fórumon... ?

pl egy burkolt sértés akárkinek, ami lehet dícséret is :
" olyan jó a szimatod ezekben a jksz-es ügyekben vajon rendőr vagy? "

nehéz kérdések ezek, kíváncsian várom a választ
Reply With Quote
Old 10-19-2007, 15:47
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
nehéz kérdések ezek, kíváncsian várom a választ
Abban a tudatban, hogy játékostársunk nem prostituált, azt javasolni neki, hogy "további jó prostituálkodást" (nem ezzel a szóval hangzott el ez tegnap), szerinted sértő lehet? Különösen miután az érintett játékos jelzi, hogy ez szerinte sértő volt?

De természetesen -- szintén csak a tegnapi napnál maradva -- skizofrénnek nevezni valakit szintén nem a fórumozók hatásköre, hanem egy orvoscsoporté.

Ugyanúgy, ahogy valakinek ember mivoltát megkérdőjelezni szintén.

Azt hiszem, hogy itt már elpoénkodjuk a dolgot, és valóban túlságosan komolyan nem is szabadna ennyi idő elteltével venni. Remélem, hogy a kedélyek lecsillapodtak mostanra már.
Old 10-19-2007, 16:15
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Bár újra és újra visszatérünk a tegnap esti vitához .. természetesen nekem nem azokkal a büntetésekkel volt a problémám .. hisz mind megérdemeltük,amit kaptunk. Nekem a ma reggeli állítólagos sértésem miatti tiltás nem fér bele az igazságérzetembe.Hisz szó nem volt semmiféle sértésről. */Azt meg,hogy mi miatt,hogy,mikor és kik közt indult ki a vita .. szerintem hagyjuk .. páraknak igen kellemetlen élmény lenne,ha minden napvilágra kerülne. Nem vagyok jelentgetős .. Napi úgyis megtette,amit meg kellett. Ha az illető(k) tudják csinálni a szabályok és ellenőrzések ellenére,akkor csinálják./*

Akik kíváncsiak voltak arra,hogy hogy zajlódott a történet,nekik elküldtem. Döntse el mindenki,hogy indokolt volt-e a piros. Ok nélkül én sem 'háborognék'.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 10-19-2007, 16:24
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Bár újra és újra visszatérünk a tegnap esti vitához .. természetesen nekem nem azokkal a büntetésekkel volt a problémám .. hisz mind megérdemeltük,amit kaptunk. Nekem a ma reggeli állítólagos sértésem miatti tiltás nem fér bele az igazságérzetembe.Hisz szó nem volt semmiféle sértésről. */Azt meg,hogy mi miatt,hogy,mikor és kik közt indult ki a vita .. szerintem hagyjuk .. páraknak igen kellemetlen élmény lenne,ha minden napvilágra kerülne. Nem vagyok jelentgetős .. Napi úgyis megtette,amit meg kellett. Ha az illető(k) tudják csinálni a szabályok és ellenőrzések ellenére,akkor csinálják./*

Akik kíváncsiak voltak arra,hogy hogy zajlódott a történet,nekik elküldtem. Döntse el mindenki,hogy indokolt volt-e a piros. Ok nélkül én sem 'háborognék'.

Végigolvastam ezt a pár oldalt és akkor azt mondom, talán valóban nem volt jogos. És akkor most? Hogyan tovább?

Én is kaptam már gyakorlatilag indokolatlan kitiltást, még ha csak 5 köröst is, de ezeken a dolgokon kár csámcsogni, mert tenni ellene az egyszerű játékos úgysem tud. Ez van, letelik a 12 kör és minden mehet tovább.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
Old 10-19-2007, 16:46
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Longevity: 97%

Sztem burkoltan megsérteni vkit v ironizálni /sztem ez esetben ez történt/ nem feltétlen ugyanaz, sőt........! Bár nem nekem kell megúzni a kettő közti határt! De ha már ironizálni sem szabad, akkor én még ennél is visszafogottabb kell, h legyek............

A Száműzött visszatér! (#708833)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules