|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 16:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Te nagyon bátor lehetsz
|
1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)
ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...

10-12-2007, 16:27
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)
ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...
|
Ezt légyszi fejtsd ki ezt nem értem.
A csoportunkba valaki nagyon a javunkat akarja  ( az anyagiakra gondoltam)
|

10-12-2007, 16:37
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Ha már úgyis megmaradt ez a téma azért, hogy "más tanulhasson az esetből", akkor itt említeném meg, hogy valószínüleg sokkal kevesebben próbálkoznának a kitiltott ország tekercseinek ellopásával, ha nem kerül a fórumon mindenki által hozzáférhető módon terítékre a kérdés, nem kerül nyilvánosságra, hogy ki van kitiltva, mennyi időre, melyik csoportban, milyen fajú, milyen felépítésű ország, mik a gyenge pontjai, és hogy hamarosan miket lehet tőle elhozni bárkinek, aki a közelében van.
Nem véletlenül szűnt meg az a lehetőség, hogy a kitiltott országokról ingyen gömb járt mindenkinek.
Ha valaki mégis a fórumon kezdi ecsetelni, hogy mik vannak az országban, és milyen jó lesz hamarosan a környék összes hiénájának... nos ez elég buta dolog szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy szabályellenes.
Lám, megint eljutottunk egy újabb szabály megszegéséhez... Mindez azért, mert első körben a fórumra hoztad a kitiltást, ami ugyan nem idevaló lett volna, és már egy másik ország kitiltását is eredményezte.
Összességében kérdezném: megérte?
Persze ha bezárom a témát, vagy most törlöm a szabályellenes beírásokat, akkor én leszek a gonosz, aki cenzúrázza a fórumot... Vagy kivételesen belátod, hogy a témanyitással, és az infókiadásokkal sorozatosan megszegted a szabályokat, amik a szövetségesed országának teljes tönkremeneteléhez vezetnek?
Tippem szerint nem látod be, úgyhogy álljon itt emlékül az utókornak ez a téma, hogy egy kitiltás fórumra cipelésével, azon túl, hogy szabályellenes, milyen további károkat lehet okozni...
|

10-12-2007, 16:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha már úgyis megmaradt ez a téma azért, hogy "más tanulhasson az esetből", akkor itt említeném meg, hogy valószínüleg sokkal kevesebben próbálkoznának a kitiltott ország tekercseinek ellopásával, ha nem kerül a fórumon mindenki által hozzáférhető módon terítékre a kérdés, nem kerül nyilvánosságra, hogy ki van kitiltva, mennyi időre, melyik csoportban, milyen fajú, milyen felépítésű ország, mik a gyenge pontjai, és hogy hamarosan miket lehet tőle elhozni bárkinek, aki a közelében van.
Nem véletlenül szűnt meg az a lehetőség, hogy a kitiltott országokról ingyen gömb járt mindenkinek.
Ha valaki mégis a fórumon kezdi ecsetelni, hogy mik vannak az országban, és milyen jó lesz hamarosan a környék összes hiénájának... nos ez elég buta dolog szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy szabályellenes.
Lám, megint eljutottunk egy újabb szabály megszegéséhez... Mindez azért, mert első körben a fórumra hoztad a kitiltást, ami ugyan nem idevaló lett volna, és már egy másik ország kitiltását is eredményezte.
Összességében kérdezném: megérte?
Persze ha bezárom a témát, vagy most törlöm a szabályellenes beírásokat, akkor én leszek a gonosz, aki cenzúrázza a fórumot... Vagy kivételesen belátod, hogy a témanyitással, és az infókiadásokkal sorozatosan megszegted a szabályokat, amik a szövetségesed országának teljes tönkremeneteléhez vezetnek?
Tippem szerint nem látod be, úgyhogy álljon itt emlékül az utókornak ez a téma, hogy egy kitiltás fórumra cipelésével, azon túl, hogy szabályellenes, milyen további károkat lehet okozni...
|
Bocsánat , ha jól emlékszem , sehol nem került szóba , kiról is van szó , milyen ori , melyik csoport
|

10-12-2007, 16:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Bocsánat , ha jól emlékszem , sehol nem került szóba , kiról is van szó , milyen ori , melyik csoport
|
Szerintem remekül elhangzott az országnév...
|

10-12-2007, 16:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
|
lécci erre válaszolj .
|

10-12-2007, 16:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
lécci erre válaszolj .
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem remekül elhangzott az országnév...
|
Már válaszoltam...
|

10-12-2007, 16:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már válaszoltam...
|
nem válaszoltál , mert nem hangzott el.
Csak annyi , hogy 1000 heki felett
lakitekije meg elég sok orinak van
|

10-12-2007, 21:17
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha már úgyis megmaradt ez a téma azért, hogy "más tanulhasson az esetből...
|
Ennek a szellemében  :
Pár éve történt az alábbi eset.
Nem kívánom részletezni a dolgokat, azok az idők már rég elmúltak...
rosszkor írtam, rossz helyre (itt a külsőn), rossz éjjel
Másnap teljesen véletlen ,pont azt a heti 6 órás időtöltésemet töltöttem délelőtt, amikor a 168 órából nem voltam otthon a gép előtt...
Ekkor hívott Süti ( megboldogult sutipok) , hogy sorba kapom a 168 köröket az összes orimra
A lényeg, hogy nem véletlen kapja ilyenkor az írásmegvonást az ember, mert hajlamos ilyen kirohanásokra, amikor kilátástalannak látja a helyzetét. Ha én is ezt tettem volna, már biztos nem játszanék itt... Szerencsére nem voltam otthon.
Ha jól emlékszem estig élveztem a kényszer pihenő örömeit a több hónapos függés után, és éjjel írtam egy levelet a megfelelő helyre.
Kedves Fay , biztos lehetsz benne, hogy nem kevés tekercs forgott szóban, és nem is a lopástól féltem, mert azt biztosra tudtam, hogy senki nem fog lelopni, egyszerűen a kopás is érvágás lett volna a gyorscsopikban...
Másnap reggel be tudtam lépni az országokba, Ati elengedte a 168 kört, mert úgyérezte, hogy erős volt a büntetés. Előtte és utána sem beszéltem vele egyszer sem, nem kellett több 10 000 ft ot vippre költeni , vagy egyéb összeesküvés elméletre gondolni...
Ráadásul hozzá kell tennem !!! , hogy azóta szerintem sokkal elnézőbb és sokkal toleránsabb lett a játék szabályosságának felügyelője (Ati), mint korábban volt. Sokszor olyanokat lehet olvasni külső fórumon, amik korábban egyből kitiltás lett volna, és többszöri figyelmeztetés után IS jönnek az ilyen beírások, mintha egyesek követelnék, hogy őket "jogtalanul " bannolják innen, és a játékból is... Ettől függetlenül, mint láthattátok a fórum etikett, és az üzenet küldés szabályai még életben vannak...
Sajnálom, hogy Révész így járt mindíg rossz hallani egy régi játékos bannolását, mert ennek sokszor több éves játék- munka (?) látja kárát.
Ugyanakkor nem értem , hogy egy ilyen tapasztalt, és sok mindent látott játékos hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe, és miért folyamodtak ilyen buta megoldáshoz.
Persze eszembe jut szegény mártír(5) esete is, ő belőle is kicsalogatták az ellenfelei a játék befejezesét jelentő üzenetet, pedig ő is rutinos róka volt...
168 kör kitiltás , valamint fórumról örökre bannolás után "valahogy" még is írhatok ide, ugyanakkor a játékban minden országomon üzenetjog megvonás van azóta is, amit én privilégiumnak tekintek, nem hiányosságnak. A hirtelen haragú embereknek igencsak ajánlom...
De leginkább a szabályok betartását kell ajánlanom, mert sokkal egyszerűbb, mint utólag magyarázkodni. Ez a rész nagyon jó lett a sugóban, valaki idézte is...
Ha kétely merül fel benned, ne küld el az üzit !!!
Szerintem, ha már direkt virágnyelven fogalmazol , az a kételyed szándékos leplezése...

Last edited by Hóhér; 10-12-2007 at 21:36..
|

10-12-2007, 21:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Ennek a szellemében  :
Pár éve történt az alábbi eset.
Nem kívánom részletezni a dolgokat, azok az idők már rég elmúltak...
rosszkor írtam, rossz helyre (itt a külsőn), rossz éjjel
Másnap teljesen véletlen ,pont azt a heti 6 órás időtöltésemet töltöttem délelőtt, amikor a 168 órából nem voltam otthon a gép előtt...
Ekkor hívott Süti ( megboldogult sutipok) , hogy sorba kapom a 168 köröket az összes orimra
A lényeg, hogy nem véletlen kapja ilyenkor az írásmegvonást az ember, mert hajlamos ilyen kirohanásokra, amikor kilátástalannak látja a helyzetét. Ha én is ezt tettem volna, már biztos nem játszanék itt... Szerencsére nem voltam otthon.
Ha jól emlékszem estig élveztem a kényszer pihenő örömeit a több hónapos függés után, és éjjel írtam egy levelet a megfelelő helyre.
Kedves Fay , biztos lehetsz benne, hogy nem kevés tekercs forgott szóban, és nem is a lopástól féltem, mert azt biztosra tudtam, hogy senki nem fog lelopni, egyszerűen a kopás is érvágás lett volna a gyorscsopikban...
Másnap reggel be tudtam lépni az országokba, Ati elengedte a 168 kört, mert úgyérezte, hogy erős volt a büntetés. Előtte és utána sem beszéltem vele egyszer sem, nem kellett több 10 000 ft ot vippre költeni , vagy egyéb összeesküvés elméletre gondolni...
Ráadásul hozzá kell tennem !!! , hogy azóta szerintem sokkal elnézőbb és sokkal toleránsabb lett a játék szabályosságának felügyelője (Ati), mint abban az időszakban. Sokszor olyanokat lehet olvasni külső fórumon, amik korábban egyből kitiltás lett volna, és többszöri figyelmeztetés után IS jönnek az ilyen beírások, mintha egyesek követelnék, hogy őket "jogtalanul " bannolják innen, és a játékból is... Ettől függetlenül, mint láthattátok a fórum etikett, és az üzenet küldés szabályai még életben vannak...
Sajnálom, hogy Révész így járt mindíg rossz hallani egy régi játékos bannolását, mert ez sokszor több éves játék- munka (?) látja kárát.
Ugyanakkor nem értem , hogy egy ilyen tapasztalt, és sok mindent látott játékos hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe, és miért folyamodtak ilyen buta megoldáshoz.
Persze eszembe jut szegény mártír(5) esete is, ő belőle is kicsalogatták az ellenfelei a játék befejezesét jelentő üzenetet, pedig ő is rutinos róka volt...
168 kör kitiltás , valamint fórumról örökre bannolás után "valahogy" még is írhatok ide, ugyanakkor a játékban minden országomon üzenetjog megvonás van azóta is, amit én privilégiumnak tekintek, nem hiányosságnak. A hirtelen haragú embereknek igencsak ajánlom...
De leginkább a szabályok betartását kell ajánlanom, mert sokkal egyszerűbb, mint utólag magyarázkodni. Ez a rész nagyon jó lett a sugóban, valaki idézte is...
Ha kétely merül fel benned, ne küld el az üzit !!!
Szerintem, ha már direkt virágnyelven fogalmazol , az a kételyed szándékos leplezése...

|
sok bölcseség van abba amit irtál , biztos régi motoros vagy .
Részemről behodolok Atinak a tolinkat is sikerült lebeszélni az üzi irásról , rév kiheveri a srácot pedig megfosztjuk pár hekitól .
Az első felindulás volt sok részemről , nagyvalószinűséggel kérvényezni fogom , az üzenet menúpont törlését a szövimnél , és valószinű a forumot is melőzöm kicsit , sajna idő kell mire lenyugszom , de mostanra megtörtént , még ha sokáig is tartott
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|